העברת חברים משבט לשבט

העברת חברים משבט לשבט

בשביל מה זה חיוני? למה חברי שבט מסוים צריכים לעמוד במצב שבו בוחרים בהם להיות עריקים? ומה הריונאל מאחורי זה אם אחרי זה אותו חבר שבט יכוללחזור לשבט המקורי שלו?

Jen74

New member
לדעתי

לבדוק מה יעשה חבר השבט שעובר.
האם ינסה להתקבל כחבר מהשבט החדש או שינסה להיות מרגל לטובת השבט המקורי שלו על מנת לחזק אותם ביום האיחוד ולחבור אליהם באיחוד עם ידע שרכש על השבט החדש שלו.
האם ינסה לחבל בשבט החדש שלו על מנת לעזור לשבט המקורי שלו. אני מניחה שיש עוד אפשרויות. מה יעשה עכשיו נועם? אולי עדיף לו לחזור לשבט ג'יבארו, שם הוא כבר יודע פחות או יותר מה המעמד שלו? אולי עדיף לו להישאר ולנסות להוכיח את עצמו בשבט סבאנה כדי שיעיפו את הבחורים האחרים? ליה וורה ממילא לא מרוצות מהגברים שבשבט שלהן שלטענתן לא עושים כלום ואיך שנועם הגיע ראו את מולי ממש מאויים על ידו, עידן ואלכס מנסים למשוך אותו כל אחד אליו והבנות פשוט מאושרות מטרזן שבא לשבט וכל אחת מהן רוצה להיות ה"ג'יין" שלו.

Fairywitch

New member
בחיי שכתבתי תגובה לזה והיא נמחקה../images/Emo2.gif

מה קורה לתפוז?

LiRs Lullaby

New member
באמת יש לי שאלה בקשר לזה....

עכשיו ראיתי את זה שוב ותהיתי - נכון שגיא זוארץ אומר לנועם ש"מעכשיו אתה חבר בשבט סבאנה", אז למה פתאום עידן חושד בו? למה נועם (שבאמת נראה מתעסק באש ואחר כך נעלמו גם הגחלים) זייף בחתירה שלו? למה הוא אמר שאם הם ינצחו זו בעצם תהיה פגיעה בו, בשבט שלו? חשבתי שבשלב הזה כולם היו בטוחים שהוא עבר לצמיתות, לא? זה היה נראה לי קצת מוזר.... כאילו, הוא ידע שהוא יכול לחזור לשבט שלו ושזה היה לפעם אחת?

efratcn

New member
הוא לא זייף בחתירה. העריכה זייפה

החלק היחיד שהוא זייף בו היה כשליה ברקע אמרה שהוא מזייף. הסתכלתי היטב, הוא ממש לא זייף בחתירה. זה הרי הכי טיפשי בעולם, כי אם הם היו מפסידים ישר היו מעיפים אותה בהדחה.

LiRs Lullaby

New member
לא, לא, אני ראיתי את זה.

בהתחלה הוא באמת התאמץ (הסירה אפילו עשתה סיבובים בגלל שהוא היה היחיד בצד שמאל שחתר, בעוד שמושיק בצד ימין, עשה מה שהוא מכנה "ברייקס" לסירה...) אבל לקראת הסוף - גם בקטע של ליה וגם לקראת קו הסיום ראיתי שהוא לגמרי לא משתדל.

efratcn

New member
אולי התעייף?../images/Emo178.gif

בכ"ז זה לא קל ובטח הבנים שם עשו את רוב העבודה. בכלל הליה הזאת יותר מדי מקבעת את מעמד האישה במטבח (מול החלון, מרחיבה אופקים
) ואת הגבר הצייד. כאילו דא, תתעורריייייייייייייייי.

LiRs Lullaby

New member
איך נועם, הידוע בכינוי "מסת שרירים מהלכת",

התעייף יותר מהר מהשאר?

efratcn

New member
../images/Emo67.gifאז לפי מה שאת אומרת...

נועם גרוע מדן... כי הוא אפילו לא חושף את האסטרטגיות שלו מול ההפקה בראיון האישי. קריפי.

LiRs Lullaby

New member
אני לא אומרת שיש לו איזו משימה אפילה וסודית.

אני רק אומרת - שלפעמים לא צריך לתכנן יותר מדי כי אי אפשר באמת לשלוט בכל כך הרבה אנשים כל כך הרבה זמן. אולי האסטרטגיה שלו היא פשוט לשמור על פרופיל נמוך (או שהוא סתם כזה בחיים), ותוך כדי הוא פשוט מראה לשבט שהוא יעיל ושהם צריכים אותו. הוא לא חייב לעשות את זה גם במודע, כן? הוא פשוט עושה וזהו.

באראס

New member
בטח הם פשוט רצו לפנות לכיוון של נועם אז אמרו

לו לא לחתור. העריכה גרמה לזה להיראות כאילו הוא לא התאמץ

illusion7

New member
אם אני זוכר נכון

אמרו שהוא יהיה חסין מהצבעה בכל מקרה... אז זאת לא הסיבה, הוא נשאר נאמן לשבט הקודם שלו... היה ברור שהוא יחזור.

LiRs Lullaby

New member
נצל"ש מקורות שלי בהפקה מספרים...חתיכת../images/Emo58.gif

סתם, אין לי מקורות בהפקה, אבל כן יש פה חתיכת ספוילר למי שלא קורא רייטינג. או את הבלוג של צפניה.
האנשים הבאים הם אלו שיכולים להיות במיזוג (וכן, אין לי שום ביטחון שזה *באמת* המיזוג, אבל אלו תמונות והן נוטות לדבר בשם עצמן או עם תוספת כיתוב למתקשים וכו' וכו'): http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1169691#comment
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1152243&passok=yes אמ, אני מקווה שזה בסדר שפירסמתי את הבלוג של צפניה? כי שם קראתי את זה.....

idanoosh17

New member
ואוווווווווו באמת ../images/Emo58.gif מטורף!!!!

זה אומר שמולי וורה לא יגיעו למיזוג מסבאנה!!!!!!! אם ליה גיא מושיק שחר ועידן מגיעים למיזוג זה אומר שזה מספיק כדיי למולי וורה לא יגיעו!! איך לעזאזל סבאנה עושים מהלך כזה מטומטם ומדיחים את מולי?!......לא ברור חברים לא ברור!.......אבל באמת התמונות מדברות בעד עצמם.....

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo58.gifאתה ממש לא טרחת לקרוא שם, מה?

ואמ, לא היו אמורים למחוק את ההודעה שלי? או שזה מספיק שצפניה מציין מאיפה המידע מגיע וזה בסדר?
בכל מקרה, לעידנוש - לא רואים שם את כולם, אבל לפי מה שכתוב בבלוג עצמו, זה לא מעיד על כלום. אני אישית מסוגלת לראות, כן, כן, בלי עזרה מההפקה, שיש ליד גיא עוד יד אחת שלא ממש שייכת אליו. וחוץ מזה - אם אלו באמת תמונות מהאיחוד - אז לאן נעלמו השאר? אמורים להיות שם 10 אנשים לא? בקיצור - מהתמונה הזו לא ידוע מה עלה בגורלם של מולי וורה, אבל גם לא את של ג'יבארו. היי, אפילו לא בטוח שזה באמת האיחוד, יכול להיות שזה אולי קשור למשימה. לראייה: דיפדפתי קצת בבלוג של צפניה והייתה תמונה של אתגר החסינות של ג'יבארו (הדחה ראשונה) - והייתה חסרה שם מרינה/סיון. הוא חשב שזה אומר שזו בטוח הדחה של מישהי מהן - אבל כידוע - עומר הוא זה שהודח ראשון. אז לפעמים לא כדאי להסתמך רק על התמונות לבדן ועדיין יש למה לצפות.

Fairywitch

New member
אה, אז את זה הייתי אמורה למחוק?../images/Emo2.gif

לא הבנתי לאיזו הודעה התכוונת... בכל אופן- זה ספוילר מסומן, אז היית בסדר גמור, אין צורך למחוק.

LiRs Lullaby

New member
לא התכוונתי בקטע של ספוילר,

אלא הקטע הזה של זכויות יוצרים...... יש שם סריקות מעיתונים. זה בסדר או שאפילו ב"רייטינג" ו"פנאי פלוס" הוא מוכר?

Fairywitch

New member
שאלה טובה... אני אשאיר את זה.

כי אם הוא עובר על החוק- זאת כבר לא בעיה שלנו. אלא אם כן אקבל הוראות מלמעלה

למעלה