העברת כלב לחו"ל

נועה26

New member
העברת כלב לחו"ל

אולי מישהו יודע מה הפרוצדורה? יתכן ונאלץ לנסוע מכאן לשנתיים (בעוד מספר חודשים), ונסיעה בלי הכלב לא באה בחשבון. מדובר בכלב בינוני - קטן, בן 7, ערוב של קוקל ספנייל וטריור והכיוון הוא ארה"ב. מישהו יודע מה נדרש על מנת להטיס כלב וכמה זה טראומטי בשבילם (טיסה של כ- 12 שעות!)? חוץ מזה האם יש חובת השמה בהסגר לפני המעבר למדינה אחרת (גם זה די לא בא בחשבון מבחינתי, אלא אם אין ברירה!) תודה נועה

shelly1

New member
יש לי את המידע...

דבר ראשון הכרטיס שנקנה לכלב הוא ע"פ משקל , על כל ק"ג בערך 25$ , תלוי עם איזה חברת תעופה את בוחרת לנסוע. דבר שני כלב מעל 5 ק"ג יושב בתא המטען במטוס בתוך כלוב שמתאים למידותיו שאת קונה לו . ומומלץ לשים לו שמיכה שלו בכלוב או צעצועים שלו כי גם טיסה ארוכה וישעמם לו וגם קר שם ! תקפידי להזכיר לדיילות לשמור על טמפ/ יציבה. את צריכה מסמך מהוטרינר שלך _מוטרינר של העירייה שמעיד על בריאותו של הכלב. ובדר"כ לא שמים אותם בהסגר . בהצלחה ....

נועה26

New member
shelly1 - תודה על המידע, וגם

אולי ידוע לך לכמה שעות חומר הטשטוש/הרדמה שנותנים להם מחזיק מעמד? לצערי שמעתי סיפור מזעזע על כלב שהתעורר וניסה לנשוך את הכלוב שלו עד ששבר את כל השיניים! בעצם, אני מניחה שוטרינר ידע לתת את התשובה לשאלה זו. בכל זאת אם יודעת מניסיון, אשמח לשמוע. שוב תודה נועה

shelly1

New member
הי נועה,

לא ידוע לי לכמה שעות חומר הטשטוש מחזיק מעמד , אבל אני בטוח הייתי משתמשת בזה . אל תקשיבי לסיפורים של אנשים , אני שמעתי שהיה כלב שגם קפא שם,,,,,, נו באמת... אני סוכנת נסיעות אז אני שומעת המון שטויות מהסוג הזה , אבל בעיקר אני שומעת הצלחות ושום בעיות , ממש לא עושים בעיות , אם את מגיעה עם כל המסמכים הנחוצים את והוא/היא מסודרים ! שיהיה לכם בכייף

טל קר

New member
אני חושבת להעביר את החתולים שלי

עוד שנה איתי לקנדה, לצרכי לימודים לתואר שני. החמש קילו זה סופי? כלומר להעביר חתול ששוקל 6 קילו דיאטה? ואיך הולכים לעזאזל לשירותים בתוך הכלוב הזה? אם אני הייתי צריכה להתאפק 12 שעות, לא הייתי מצליחה להחזיק מעמד...

shelly1

New member
5 ק"ג סופי ???

אני מניחה שה - 5 ק"ג לא ממש סופי, וחוץ מזה הוא נשקל שאת מגיעה לcheck-in בשדהת"ע ושם את יכולה לעשות סצינות... אני חושבת ששווה להתעקש.. ולגביי הצרכים , אין לי מושג איזה פתרון מוצאים לזה . אני לא חושבת שהם מוציאים אותם אז..

shelly1

New member
אולי...

אולי שווה לך לשקול חומר מטשטש / מעייף , ואז די פתרת לך את בעיית הצרכים, אז הוא גם יהיה רגוע וגם ישן לו בשלווה עד היעד,

למעלה