העברת כסף לישראל

• פותח הנושא n47
  • פורסם בתאריך

n47

New member
העברת כסף לישראל

שלום,
אני מעביר כספים לישראל בצורה אקראית, סכומים לא גדולים (כמה אלפי דולרים). מדי מספר חודשים. האם יש דרך בטוחה (וחוקית) מחוץ ל-WIRE (שגובה עמלות כאן ובישראל)? האם פייפל או venmo הם אופציה?

מישהו אמר לי בישראל על אפליקציה בשם NEEMA אבל להבנתי היא עובדת מישראל החוצה ומשרתת עובדים זרים.

תודה

ilanvag

New member
מה המטרה? לחסוך כמה דולרים בעמלות?

וכמה כבר גובים ממך, כדי שהחיסכון יהיה משמעותי?
&nbsp
לא יודע לגבי העברת כספים מארה"ב לישראל. אני יודע שהעברתי בעבר כספים בדרך ההפוכה, פעמים רבות - והעמלות היו סבירות (והן לא עלו מאז הפעם האחרונה). לא יודע כמה תוכל לחסוך, והאם זה שווה את הטירחה.
&nbsp
אם אתה רוצה באמת לחסוך, אז מצא לך איזשהו פוסט-דוק שעובר בקרוב לארה"ב, לאזור שלך (אם יש בסביבתך אוניברסיטה גדולה); וסכם איתו שאתה תתן לו דולרים במזומן בארה"ב, בתמורה להעברה בנקאית שהוא יבצע מהחשבון שלו בישראל, לחשבון הבנק שאליו אתה רוצה להעביר.
&nbsp
ככה אתה חוסך כמעט 100% מהעמלות - ורק נשאר לך כאב הראש של למצוא את האדם הזה, ולארגן את הלוגיסטיקה מסביב.

n47

New member
כן לחסוך עמלות

הרעיון של למצוא מישהו דווקא יפה אבל לא מתאים לי. בסופו של דבר זה הפקדות של אלפי או עשרות אלפי שקלים לחשבון ממישהו אנונימי.. מחשיד ולא נראה טוב אם מישהו מסתכל, עם השקיפות בימינו.. וכאמור אני רוצה משהו שקוף וחוקי

n47

New member
ואני צריך לפשפש ולמצוא כמה העמלות

אבל נדמה לי 25 או 30$ כאן ואז עוד בבנק בישראל
&nbsp
תודה

למעלה