העברת כסף מישראל לקנדה

shuttles

New member
העברת כסף מישראל לקנדה

[עשיתי "חיפוש", מה שמצאתי - לא ממש רלוונטי] איך, פיסית, מתבצעת העברת הכסף? יש לנו חשבון בנק בישראל (כמובן), אנחנו מגיעים לקנדה על אישור לימודים ורק שם נפתח חשבון בנק מקומי. האם אז להיתקשר לשירות הטלפוני בארץ ולהעביר לחשבון בקנדה? או לקנות צ'ק בנקאי על שמנו, להביא איתנו ולהפקיד אותו בקנדה? אילו אפשרויות יש ואילו הן האופטימליות לדעתכם? ראיתי בהיסטוריה של הפורום שאפשר להעביר עם בנדיקס, למשל. איך עושים את זה? גם גוגל לא נותן מידע (אבל נותן הפניה לפורום זה!) תודה מראש לעונים.

רצוי לדעתי

לתת הרשאת חתימה בחשבון בארץ למישהו שאתם סומכים עליו ב 100%- הורה, אח/ות וכו'. כך גם יש מי שיטפל עבורכם בעניינים כספיים בארץ אם יתעורר צורך. אם מדובר בסכומי כסף לא גדולים מאד אתם יכולים לבקש ממורשה החתימה לעשות העברה אלקטרונית לחשבון שלכם בקנדה. בבנק ידעו לתת לכם את כל הפרטים הדרושים כדי לעשות העברה כזאת. לגבי צ'ק בנקאי: קחו בחשבון שמהרגע שהפקדתם את הצ'ק עד שהכסף נכנס לחשבון יש תקופת המתנה די ארוכה (נדמה לי 30 יום, אבל אני לא זוכר בוודאות). אם צריך כסף מיד זה לא ממש עוזר. לגבי העברה עם בנדיקס, המושבניק יוכל לעדכן אתכם טוב יותר.

predoc

New member
כמה כסף אתם רוצים להעביר

זאת שאלת השאלות אם מדובר בפחות מ 10K פשוט ללכת לבנק ולקנות המחאה בדולר קנדי על הסכום שאתה רוצים תגיעו לקנדה , תצהירו על ההמחאה ( מותר בלי בעיה להכנס עם עד 10,000$) תגיעו לבנק , תפתחו חשבון בנק שעל השולחן מונחת המחאה של 5000 דולר ויותר תקבלו יחס אחר לחלוטין אם תגיעו ללא כסף בכלל. זה אומר המחאות חינם חשבון בנק חינם לשנה כרטיס אשראי שהוא לא סקיור ועוד אם מדובר ביותר מזה : תשאירו בישראל הרשאות לביצוע פעולות בטלפון בפקס ובאינטרנט. חלק מהדברים ניתן לעשות לבד באינטרנט והחלק האחר בהוראה טלפונים מגובה בפקס שהבנק לפעמים מבקש. לאחר שתגיעו עם ה 9999 הראושנים. תבצעו בזמנכם החופשי העברה בנקאית מהחשבון שלכם בישראל לחשבון פה בקנדה. זה עולה כסף גם השערים הגרועים גם העמלות גם עמלות ההעברה אבל זה הכי בטוח וראש שקט לאנשים יש ניסיון טוב גם עם בנדיקס שלא לוקחים עמלות ונותנים שער שנחשב טוב מאוד. הרווח הגדול הוא בסכומים גבוהים . במקרה הזה יוצאים איתם קשר ממלאים טפסים של זהות למניעת הלבנת הון. מודיעים להם על סכום ומקבלים שער העברה שמסכימים עליו. מעבירים להם שקלים מהחשבון שלך בישראל בהוראה בנקאית לבנק מזרחי אם אני לא טועה, שולחים להם אסמתא שבוצעה העברה והסכום , והם מעבירים לחשבון הבנק שלך הקנדי בהעברה בנקאית משלהם דולרים קנדים בהתאם. ותמיד הכי טוב בסכומים קטנים זה גרסת החברים. תמיד יהיו אלו שמקבלים שכר דירה בארץ ואין להם מה לעשות עם השקלים שמצטברים מול אלו שמשלמים משכנתא בארץ וצריכים להעביר עוד כסף שמרווחים פה בקנדה לישראל. אז מחליפים - וכולם מרווחים ( רק הבנק מפסיד) עושים העברה בנקאית בישראל בשקלים מבנק לבנק ( היום ממש זול) וגם עושים העברה לכיוון ההפוך פה מחשבון דולר קנדי לחשבון דולר קנדי. בהצלחה.

היי ,שאלה מאוד חשובה ומה אם אני לא מעוניין

להשאיר שום חשבון בארץ וברצוני לעבור אם כל הסכום שברשותי במזומן נגיד 20k ומה קורה אז?

predoc

New member
תצהיר

תביא הכל בצק בנקאי על שמך תצהיר בכניסה לקנדה בדיוק כמה הבאת איתך יתכן מאוד ותתבקש לענות על כמה שאלות ויעקבו אותך קצת שעה שעתיים תביא כמובן מסמכים תומכים להראות מאיפה הגיע הכסף והסבר מניח את הדעת לאן הוא הולך וזהו כל הסיפור הוא מניעת הברחת הון לא חוקי- אם הכסף חוקי אין בעיה מה שעובר בהעברות בנקאיות או דרך בנדיקס כבר עובר בדיקה של רשויות המס ומניעת הברחת הון

צק בנקאי זה בעייה ולוקח זמן,אני מדבר על מזומן

מזומן קשששששששששששששששש זה מהווה בעייה ,איזה אישורים צריך להביא?

predoc

New member
לדעתי מטומטם

אבל זאת בחירה שלך צריך להביא הוכחה מהבנק שהוצאת את הכסף מבנק בישראל ושהכסף נמסר לך במזומן והוא חוקי עדיף גם את הטופס עם מספרי השטרות להוכחה שהכסף לא מזוייף ונבדק בבנק הנוהל עצמו אותו נוהל תחשוב מה קורה אם אתה נשדד או אובד התיק עם הכסף זה לא משהו שאפשר לשים בארנק אלא שתי סטיפות לא קטנות לסחוב ולשמור עליהם. אז תצטרך לחכות שבוע שבועיים שלוש לפדיון מוחלט של הצק ..אז מה לא שווה את הסיכון להסתובב עליך עם 20K$ או כ 70,000 שח בהצלחה

השגרירות בארץ אמור לאשר את הסכום הנ"ל,כי

מדובר בשכר לימוד לשנה,וה 20K מאושר כבר בארץ באמצעות דפי חשבון הבנק שאני מציג להם,אחרת לא אקבל בכלל ויזת סטודנט.ולגבי הבטחון אולי אקח 6 או 7k במזומן לתקופה הראשונה ואת היתר בצק בנקאי,תודה .

tiran9

New member
העברת כסף מישראל לקנדה

אני העברתי כסף דרך בנדקס זה זול מאשר כל בנק. אתה פשוט צריך ליצור איתם קשר ( בקנדה ) ותגיד להם שאתה עובר לקנדה ואתה רוצה להעביר כסף. הם יתנו לך מספר חשבון בארץ ותוודא שהכסף עבר לפני שאתה עוזב את הארץ , כאשר אתה מגיע לקנדה אתה מגיע לסניף שלהם ולוקח את הכסף. הטלפון שלהם הוא :416-366-9000 -1 תנסה לדבר עם ג'וסף הוא מדבר עברית זאת חברה של דתיים וחלקם מדבר עברית לינק לאתר החברה http://www.bendixfx.com/n_about.htm בהצלחה

למעלה