העברת כספים דרך הדואר

בוביקון

New member
העברת כספים דרך הדואר

אופציה נוספת להעביר כסף היא דרך הדואר שעובד עם Eurogiro. העמלה היא עד 100 דולר לסכום של 100 אלף דולר ומקבלים את הבטחון של העברה בנקאית (העמלות בבנקים גבוהות בהרבה וכוללות גם עמלות ספירה למינהן). ההפקדה נעשית בשקלים בבנק הדואר ואחר כך בדולרים בחשבון קנדי. האם מישהו מכיר או התנסה בזה בעבר?

העמלה בכל זאת קיימת

אבל החיסרון העיקרי הוא הפרשי השער. הם קונים בזול ומוכרים ביוקר יחסית לחלפנים.

אם באמת השער שהם נותנים בהעברה

זהה לשער שאפשר לקבל נניח באותו רגע אצל בנדיקס, אז ה 100 דולר עמלה זה יכול להיות זניח מול הצורך להגיע לבנק בשעות העבודה. למרות שגם 100 דולר זה כסף. אבל בהחלט בדואר אני מניח שהזמינות יותר גבוהה. לי יש אפשרות להעביר כספים און ליין מחשבון לחשבון, אז אני יכול להעביר ישירות מהעו"ש בישראל לחשבון של החלפן, ולקבל לעו"ש בקנדה וזה נוח מאד.

בוביקון

New member
רק רציתי לציין בפני אנשים אחרים

שזו גם אופציה, אנחנו כראה נבדוק אותה ונדווח.

dannyk27

New member
תזכיר לנו שוב בבקשה

את הטכניקה של העברה מהעו"ש בישראל לחשבון החלפן ואת ההעברה מהעו"ש של החלפן בקנדה לעו"ש בחשבון שלי כאן. (הבנק מבקש עמלה של כ -500 - 600 דולר)

predoc

New member
סליחה על השאלה הגסה

אבל על איזה סכום מדובר ? החשבון שלי אומר משהו קרוב ל 300,000 דולר ?!?

predoc

New member
העברה לחול בבנק לאומי רשמית עולה

0.175 אחוז מהסכום על 150,000 דולר מדובר ב 262 דולר אבל יש להם מקסימום של 200. בכל מקרה בסכומים שאתה מדבר אפשר עוד להתמקח ולהוריד גם את הסכום הזה אתה לא אמור לשלם יותר אלא אם אתה כולל עוד דברים בתור עמלת העברה

dannyk27

New member
לפי מה שהם אמרו לי טלפונית

בנוסף יש הפרשי שער ועמלת טלקס שתלויה בכמות הטלקסים וכך הגיענו לסכום.

predoc

New member
עמלת סחר חליפין

אם גם אותה אתה לוקח בחשבון זה 0.2% מהסכום ובמקרה שלך באמת כ 300 דולר נוספים. שזה יחד מביא אותנו לסכום שציינת כ 500 דולר. גם על זה אפשר להתווכח. על סכומים הרבה יותר קטנים אני משלם חצי !!! רק 0.1% בטח תוכל להוריד אותם לזה או אפילו יותר. עכשיו נישאר רק השער. לא זוכר אם הם מחשבים את זה לפי יציג מכירה בנקוטים או מכירה המחאות. שם הכסף הגדול יחסית נמדד באחוזים שלמים ועל זה הם בכלל לא מדברים. בנוסף בהעברה בנקאית מבנק מישראל תשלם גם בבנק בקנדה כ 0.2 אחוז על הסכום תלוי בבנק שלך שם.

predoc

New member
אז הבנק הקנדי שלך ממש נחמד

אצלי לא היו מוכנים להתחייב על סכום ובפעול זה כמה עשרות דולרים כל פעם שמעביר סכומים קטנים כמעט אין ספק שהשיטה דרך ברוקרים של כסף יותר זולה... רק עניין של ביטחון בבנק אתה יודע בדיוק כמה גונבים ממך ומי אולי לפצל לכמה העברות להקטין סיכונים

dannyk27

New member
נידמה לי שכל הבנקים בקנדה

כך, קראתי איפשהו בפורום על זה, אין להם כמעט עבודה ככל שקשור להפקדות.

predoc

New member
אז מה ...

אני עובד עם שני בנקים קנדים ...וכל אחד בוחר לפי המצב רוח לקחת לי בן 20 ל 40 דולר על כל 10,000 דולר שאני מעביר תלוי מאיזה בנק בישראל לאיזה בנק פה

בוביקון

New member
היום קראתי כתבה שלאומי מבין הבנקים הכי יקר

בפועלים ובינלאומי גובים מקסימום 100 דולר, פלוס עמלות ספירה למינהן. בבנק הדולר זה 100 דולר בלי עמלות נוספות ויש בטחון שאין אצל חלפנים.

הטכניקה פשוטה.

אתה מפקיד שקלים בצ'ק לחשבון החלפן בישראל בבנק איגוד (שייך לבנק לאומי) אין שום עמלה בהפקדה. אתה סורק או מפקסס את האסמכתא של ההפקדה עם שמך וצילום הדף עם התמונה מהדרכוןמ לפי דרישות החוק למניעת הלבנת הון. במועד שנראה לך מתאים לפי תנודות השערים בעולם אתה נותן פקודת המרה - אין שום עמלה רק הפרשי שער שבין עשירית ל 3 עשיריות אחוז לפי גובה הסכום ככל שהסכום יותר גבוה ההפרש מהשער האמצעי יותר קטן. ממליץ לא להעביר פחות מ 10,000 דולר. אתה מוסר לחלפן את פרטי חשבון הבנק שלך בכל בנק בקנדה. החלפן מפקיד לך דולר קנדי ישירות לחשבונך. אינך משלם שום עמלה לא לחלפן ולא לבנק הקנדי. תמיד טוב להשוות את הפרשי השער ברגע נתון, ולנהל מסחר סוסים על השער.

dannyk27

New member
בכל מקרה צריך שיהיה מישהו בישראל שיעשה עבורך

את העבודה.

לא ממש. יש לך פנקס צ'קים?

אתה יכול לשלוח להם צ'ק בשקלים למוטב בלבד בדואר. טלפן ליוסי וקבל את הכתובת של האיש בישראל שיהיה מוכן להפקיד בשבילך. אתה גם יכול לעשות העברה מחשבון לחשבון אם יש לך בישראל חשבון בנק באינטרנט און ליין שמאפשר לך לעשות העברות לחשבונות בבנק אחר. (איגוד עובד על מערכת המחשוב של בל"ל)

למעלה