העברת כספים לקנדה

ase5118

New member
העברת כספים לקנדה

איך אני מעביר כסף ממכירת הבית שלי לקנדה? האם העברה בנקאית היא דרך מספיק טובה?

בוביקון

New member
אנחנו העברנו בהעברה בנקאית והיה מעולה

קיבלנו שער טוב ושילמנו עמלה של 100 דולר. אנחנו החלטנו שה-100 דולר האלו לא שווים לנו את הכאב ראש בהעברה בדרכים אחרות, למרות שיש כאלו שהעבירו והיו מרוצים מאוד.

ase5118

New member
תודה

האם את/ה יודע/ת מה ההגבלות על הכנסת מזומן למדינה? האם גם ילד יכול להעביר מזומן? תודה מראש.

בוביקון

New member
עשרת אלפים דולר למשפחה

מעבר לזה מותר להכניס אבל צריך להצהיר על כך.

lamanosov

New member
האם יש השלכות

להצהרה על הון שגבוה מעשרת אלפים דולר? כלומר פרט לעובדה שאין טעם להסתיר זאת ולמנוע בעיות עם הרשויות, האם יש מיסוי כלשהו על הון של נאמר כעשרים אלף דולר? או שפשוט מדובר על חלק מתהליך חוקי הלבנת הון?

אין מיסוי זה רק עיכוב של 20 דקות בשדה התעופה

אחרי טיסה ארוכה, ולכן עדיף סכומים גבוהים להעביר אלקטרונית עם חלפן או בנק.

reuven251

New member
סליחה, ניתן לפרט?

לי נאמר ע"י המוקד הטלפוני של בנק הפועלים שהעמלה היא 0.175 אחוז מהסכום שזה פשוט סכום עצום ואת\ה מדבר\ת על 100 דולאר בלבד?

Astroo

New member
אין פה שום סתירה

עמלה של 0.175 אחוז ==> עבור העברת 57143 דולר תשלם עמלה של 100 דולר.

תלתל11

New member
כנראה שזה תלוי בבנק

בבנק לאומי העמלה היא באחוזים (לא זוכרת כמה) אבל יש עמלת מקסימום (נדמה לי 200 דולר, אבל אל תתפוס אותי במילה).

shipy1234

New member
סביר יותר שעמלת מינימום ולא מקסימום.

ותמיד צריך להתמקח.

תלתל11

New member
בוודאות מקסימום

אני זוכרת שעשיתי את החשבון של איך להעביר הכל ביחד כדי לא לשלם יותר, כי מסכום מסוים העמלה כבר לא עולה יותר.

Shmel

New member
פירוט

0.175 אחוז העברה 40$ - הוצאות SWIFT עמלת חליפין מ - NIS ל - CAD תלוי איזה בנק. (מעבירים תמיד לפי שער המחאות או העברות גבוה, ולא לפי שער היציג) מעבר לזה הבנק הקנדי מוריד סכום קבוע הנע בין 10 - 20 CAD. עכשיו תסכם

shipy1234

New member
שאלה - איפה לבצע המרת המטבע, קנדה או ישראל?

אם יש לי חשבון בארץ במט"ח של דולר ארה"ב, האם כדאי להמיר בארץ לדולר קנדי ואז להעביר או להעביר את הדולר ארה"ב לקנדה ושם להמיר? תודה, שיפי

תלתל11

New member
לדעתי, תלוי כמה דחוף אתה צריך את הכסף

אם אתה לא מתכנן להשתמש בכולו בזמן הקרוב, אני הייתי ממליצה להעביר אותו לקנדה בדולר אמריקאי ולהכניס לחשבון חסכון/פק"מ/משהו דומה (תלוי ברמת הנזילות שאתה זקוק לה) בדולר אמריקאי. הדולר הקנדי צפוי לרדת קצת ביחס לאמריקאי בשנה הקרובה - אמנם לא עד לשער שהיה לפני העלייה החדה, אבל פחות ממה שהוא עכשיו - ואז יהיה כדאי יותר להמיר.

shipy1234

New member
ואיך המרווחים להמרה ועמלות בקנדה?

האם נמוכים יותר מאשר ההמרה בין דולר ארה"ב לדולר קנדי תעלה בישראל? תודה!

תלתל11

New member
אני לא יודעת

אבל לא צריך להיות מסובך לברר, אני בטוחה שיענו לך טלפונית.

tiran9

New member
העברת כספים לקנדה

שמי טירן , אני העברתי את הכסף שלי דרך חברת BENDIX שנמצאת בקנדה ויש לה חשבון בארץ בבנק איגוד. אתה פשוט מתקשר אליהם ומבקש לדבר עם joseph , והוא ידריך אותך לגבי הכל. אני בדקתי כמה דרכים להעברת הכסף וזו היתה הדרך הכי זולה מספר הטלפון של החברה 416-366-9000 www.bendixfx.com

gilad_no

New member
העברה בנקאית

הם לוקחים אחוז מסויים, עם מינימום של 20$ ומקסימום של 150$ (לפחות בבנק מזרחי). כך שאם אתם מעבירים סכום גדול, תשלמו מקסימום 150$ ותהיו רגועים.

shipy1234

New member
את ההעברה מבצעים טלפונית?

אחרי שכבר מגיעים לקנדה ופותחים חשבון בנק?

gilad_no

New member
ככה זה היה אצלי

ביצעתי את ההעברה לפני יומיים. התקשרתי לפקידה, היא פיקססה לי 2 טפסים למלא (טופס בקשה וטופס למס הכנסה). פיקססתי לה בחזרה, ולמחרת היה לי את הכסף כבר בחשבון הקנדי.

למעלה