העברת כספים מהארץ לחו"ל

העברת כספים מהארץ לחו"ל

איך עושים העברת כספים? דרך הבנק/ דואר? מה הכי משתלם מבחינת עמלות?

0 אור 0

New member
בווסטרן יוניון

דרך הדואר - יש שם דלפק מיוחד לנושא, תמלאי את הטופס של ההעברה וזה מגיע למשרדים של ווסטרן יוניון בכל העולם

0 אור 0

New member
בחו"ל יש משרדים של ווסטרן יוניון

אני מניחה שבודאר ידעו להגיד לך איפה בדיוק יש סניפים בארץ שאליה את שולחת (אני לא הייתי צריכה כי הצד השני כבר ידע) המקבל צריך להגיע עם תעודה מזהה רשמית - תעודת זהות מקומית / דרכון,ולדעת את הפרטים של ההעברה - מס' העברה, שם וכתובת של מי שהעביר לו ואת הסכום י ש להם בטופס מן קטע של שאלה מזהה - אבל אף פעם לא השתמשנו בו לגבי שיטות העברה אחרות: אם זה מישהו שיש לו ויזה שהוא מושף כסף מחשבון בארץ , את יכולה להכניס לו כסף לחשבון ואז זה יעמוד לרשותו למשיכה מכספומט או שימוש באשראי בנק דיסקונט גם מספק שירות העברת כספים - פעם אחת העבירו לי כסף ד\מדרום אמריקה דרך השירות הזה, וקיללתי כל רגע, כי הגנבים לא רק לוקחים יותר כסף עבור ההעברה מווסטרן יוניון, אלא שגם ממל\ציאים עמלות על ימין ושמאל, שלא רק בהשוואה לבנק הדואר יוצאים יקרים אלא פי 5 מהעמלות הדומות בבנק הכי יקר יש בארץ - פשוט להתרחק מהגנבים האלו.

קודם כל תודה רבה! :)

אז את אומרת לי בעצם שאם כבר אז דרך הדואר ולא דרך הבנקים? ובדרום אמריקה יהיו לי סניפים של ווסטרן יוניון כדי שמישהו מהארץ ישלח לי לשם ויהיה לי סניף כדי שאני אוכל ללכת לקחת? ועוד משהו לפי מה שאני רואה שרשמת הכי פחות עמלות זה עם כרטיס אשראי ולא העברת כסף? ובמקרה שנאבד/ נגנב לי הכרטיס?

0 אור 0

New member
אין ספק שהכי נוח זה פשוט להכניס לך כסף לחשבון

לא צריך לצאת מהבית, אפשר לבצע דרך האינטרנט ואז במרבית הבנקים זה ללא עמלה כאשר ההעברה היא לקרוב משפחה מדרגה ראשונה (לפי הצהרה שלא נבדקת) אבל זה אפקטיבי אם את צריכה סכומים קטנים לשימוש שוטף, לא אם את צריכה סכום גדול בבת אחת - כשצריך סכום גדול יש את הפתרון של ווסטרן יוניון. ככל שאני יודעת יש להם פריסה יפה בכל הערים הגדולות בעולם. בבונוס איירס נתקלתי לפחות בסניף אחד שלהם. אבל כמובן שכדאי להכנס לאתר שלהם ולבדוק ספציפית למקומות שאת מתכנננת להיות. לגבי גניבת כרטיס אשראי זה סיפור מההפטרה - קודם כל, אם לא נתת יפוי כח בבנק אז אף אחד לא יכול לאסוף כרטיס אשראי במקומך, וגם צריך לשלוח עם חברות שילוח, כמו UPS והעלות זה סיפור של בסביבות 150-200$. במחשבה שניה, יכול להיות שיש לחברות האשראי איזשהו שירות ישיר להנפקת הכרטיס החלופי שכשאת מודיעה על הגניבה - שווה לבדוק מולם

למעלה