העברת כספים

ברקנית

New member
העברת כספים

בעלי שוהה כרגע בארה"ב ושאלתי היא איך הדרך הקלה והזולה ביותר שהוא יכול להעביר לי כספים לארץ? תודה

קלה וזולה אלה שני דברים שונים

זולה, לשלוח מזומן עם מישהו שנוסע. קלה, העברה בנקאית. על כל מה שבאמצע והעמלות בטח יוכלו חכמים ממני לספר לך, כי אני לא עושה את זה הרבה. בהצלחה!

ניתושית

New member
ווסטרן יוניון

נמצא כמעט בכל סניף של רשת מזון וכד', מגיע תוך 20 דקות לדואר בארץ.

17205

New member
הנה כמה שיטות, מהיקר לזול

כמו שאמרו ווסטרן יוניון מגיע מהר מאוד, לדעתי ממש לא משתלם בסכומים גבוהים כי העמלות די גבוהות, זה טוב למי שנתקע בלי מזומן. העברה בנקאית עולה כמה עשרות בודדות של דולרים (תלוי בסכום ובמעמד שלך בבנק בשני הצדדים) ובדרך כלל הכסף מגיע תוך שני ימי עסקים. את צריכה routing number של הבנק שלך. באם את לא כל כך ממהרת הוא יכול לשלוח לך שיק בדואר. הבעיה בשיק זה שחוץ מזמן שלוקח לדואר לוקח לבנק בערך שבועיים עד שהוא מאשר לך את הכסף, במקרה של שיק בנקאי זה יכול להיות קצת יותר מהיר (אבל רק קצת). העלות כאן היא 3 דולר לשיק בדרך כלל בלי קשר לגובה השיק. שימי לב שהשם בשיק זהה לשם בעל החשבון כי הבנקים בארץ לא מוכנים להסב שיקים מבנקים זרים. וכמו שכבר אמרו אפשר לשלוח את הכסף במזומן עם חברים, הכי זול וגם הכי מסוכן. יש עוד רעיון שצריך לעבוד וזה שאם יש לכם כרטיסי אשראי משותפים הוא יכול לזכות לך את החשבון דרך חברת האשראי. אין לי מושג כמה תהיה העלות הסופית ואיך בדיוק עושים את זה.

למעלה