העברת לימודי תואר ראשון לחו"ל

גיא הר

New member
העברת לימודי תואר ראשון לחו"ל

היי, התחלתי תואר ראשון בארץ (מסיים שנה ראשונה בבינתחומי במנהל עסקים) ואני עובר לגור בקנדה באוגוסט. אני מעוניין להמשיך לימודים בקנדה. האם מישהו יכול להסביר לי על התהליך? האם מכירים בקורסים שעשיתי בארץ? אוניברסיטה מומלצת בטורונטו? תנאי קבלה? שכר לימוד? תודה מראש.

idohatam

New member
אין ברירה תצתרך לכתת רגליים בעצמך

מקור המידע המיהמן ביותר יהיה האוניברסיטה עצמה, לאף אחד אחר לא יהיו תשובות טובות יותר. האוניברסיטה הידועה באיזור טורנטו רבתי היא אוניברסיטת טורנטו, מוסד מוביל ברמה עולמית. אני משוכנע שבגוגל אתה יודע להשתמש, כך שלמצוא אוניברסיטאות נוספות באיזור טורונטו לא צריכה להיות בעיה.
מה שכן, למייטב ידיעתי תואר במנהל עסקים בקנדה הוא תואר שני.

DianaMor2

New member
קצת מידע

טורנטו אכן אחת האוניברסיטאות המובילות. תואר במנהל עסקים קיים כתואר ראשון בקנדה (אני גרה בקנדה). ולחלוטין תצטרך ליצור קשר עם האוניברסיטאות שאתה מעוניין בהן. כשזה נוגע להעברת נקזים כל מקרה לגופו. אם אתה מוגבל רק לעיר טורונטו ולא לערים מסביב יש לך את אוניברסיטאת טורנטו, יורק וריירסון. זו תוכנית מאוד תחרותית, ובהרבה מהאוניברסיטאות זו תוכנית שנכנסים אלייה במהלך התואר ולא כניסה ישירה, וכסטודנט זר שכר הלימוד שלך יעמוד על אזור ה30,000 לשנה.
בהצלחה!

idohatam

New member
את בטוחה לגבי זה, ברות'מן מצויין רק תואר במסחר

כאופציה לתואר ראשון. זה אולי תואר בעסקים אבל לא תואר במנהל עסקים.
מצד שני, אין לי מושג במבנה התואר ואני משתל לשאת איתי צלב עץ ומים קדושים כשאני מתקרב לביזנס סקול.

DianaMor2

New member
מים קדושים זה חשוב

חחחחחח אני לא בטוחה לגביי המבנה הפנימי של טורנטו, כי אין להם חלוקה לפקולטות כמו כל אוניברסיטה נורמאלית אחרת. לתואר אצלהם קוראים bachelor of business admisnistartion. לרוב יש מסלולים שונים עם נתמחויות שונות ובקמפוסים שונים של האוניברסיטה. זה עדיין נחשב מנהל עסקים. ברור שזה נחשב פחות מMBA. אני לומדת בווסטרן ואצלנו התואר הראשון עדיין תחת אייבי. לדעתי זה סתם עניין של חלוקה.

אאל"ט התואר הראשון בביזנס באונ' טורונטו

הוא באחד הקמפוסים הנלווים- סקרבורו או מיססוגה.

GeJuFan

New member
תיקון קל שתמיד משגע אותי: אמריקה זו לא מדינה אלא יבשת

שבתוכה יש מדינה שקוראים לה קנדה, וגם מדינה שקוראים לה ארה״ב.
&nbsp
השאלה הנכונה צריכה להיות: ״30000 דולר קנדי או ארה״ב״.
&nbsp
אני לא איזו קריפית של גיאוגרפיה אבל זה משגע אותי כל פעם מחדש.

מאחר שלא ניתן להטות ארה״ב לארה״בי

מקובל מאוד להגיד אמריקני כתחליף. אין צורך להשתגע.

הוא לא ציין באיזה סטטוס הוא עובר לקנדה

אם הוא אזרח קנדי או PR הוא ישלם שכר לימוד מקומי ולא שכ"ל של סטודנט בינלאומי

DianaMor2

New member
בגלל זה ציינתי שזה השכל לסטודנט זר...

לאזרח או תושב זה 7000-8000

למעלה