העברת מחשב אישי לקנדה

דני1236

New member
העברת מחשב אישי לקנדה

שאלת תם אני עובר למונטריאול עוד חודשיים ומעוניין לקחת איתי את ה- PC (תמיכה בעברית ,חומר אישי ) האם יש בעיה כלשהי מהחינת המכס הקנדי? האם תהיה בעיה עם מתח החשמל (כמובן שאקנה מתאם ,הדאלה אם זה מספיק) תודה מראש על התשובה דני

ybiri

New member
תשובה טכנית בלבד

אני לא מבין המון במחשבים, אבל את הבסיס אני יודע. אני חושב שבמצב כזה לא כדי לקנות ממיר מתח אלא פשוט לקנות ספק כוח חדש למחשב בקנדה. ספק טוב של ThaermalTake עולה בסביבות 400 ש"ח וספק זול עולה בסביבות 200 ( בישראל). בנוסף הספק עצמו כבד. כך שאני לא רואה שום סיבה טובה לקחת אותו איתך. ההתקנה שלו מאוד פשוטה (אם אתה יודע להחזיק מברג). אני בכלל ממליץ לפרק את כל החלקים של המחשב וולהשאיר את המארז הכבד והגדול בארץ ופשוט לקנות חדש בקנדה.(אבל זה כבר נושא קצת שונה). אתה מוזמן לפנות אלי בשאלות נוספות.

shipy1234

New member
מסכים. קנה דיסק חיצוני טוב

תעביר אליו את כל החומר, ובקנדה תשתמש בו לגיבוי יומי. אני ממליץ על ה- MAXTOR ONE TOUCH. מצויינים.

predoc

New member
לכמה זמן אתה מגיע לקנדה

אם לתקופה ארוכה ומתכוון לרכוש מחשב חדש/ישן או שתהיה לך גישה למחשב בעבודה אין היום דבר כזה תמיכה בעברית..בוינדאוס XP ומעלה זה רק כמה לחיצות כפתור והגדרות והמחשב החדש שתקנה פה ידבר עברית מדבקות למקלדת או מקלדות עם עברית אין בעיה להשיג אם צריך את כל מערכת ההפעלה בעברית -אתה בבעיה - כי האנגלית שלך לא מספיק טובה לעבוד או ללמוד בקנדה לגבי החומר האישי - אין בעיה בכל מקרה - אין שום סיבה לסחוב גוש מתכת ענק תוציא את הדיסק הקשיח וזהו. תקנה מחשב יד שניה ותכניס את הדיסק שהבאת ותקבל בערך את אותו מחשב שעזבת שם. אם רק צריך את המידע - קנה מחשב / חדש /ישן ...ותחבר את הדיסק כדיסק נוסף פנימי לקבל גישה למידע אם צריך את המידע נייד - אפשר ב 15-30 דולר תלוי באיכות לקנות מארז חיצוני קטן לדיסק פנימי ולחבר את הדיסק שיש לך לכל מחשב עם USB במהירות סבירה מבחינת מכס אין שום בעיה להתחיל להתעסק עם החלפת ספק כוח או מתאמים רק תעלה לך הרבה כסף תסכן את המחשב שלך ואת המידע ותבזבז זמן

תקנו אותי אם אני טועה

בהנחה שאני לא טועה, יש במחשב מאחורה "זיז" / כפתור קטן שאתה מסיט אותו ואז אתה יכול לבחור בין מתח 220 או 110 אני צודק או שזה לא קשור? אגב בלפ-טופ שלי בספק כח לו יש גם מצב בחירה של שני סוגי מתח

shipy1234

New member
הבעיה זאת לא המתח

הבעיה זו להיסחב עם המשקל הזה לקנדה.

predoc

New member
צודק ..אם יש...לא צודק אם אין

במחשבים היותר חדשים היום יש - אם קונים מארז בעוד כמה שקלים. בישנים ובהכי פשוטים הרבה פעמים אין את הצופציק אבל כמו שנאמר העיקר זה זה המשקל הלא נזיח ובמיוחד הנפח

למעלה