העברת נתונים ישנים למשתמש חדש לאחר איפוס קשיח

העברת נתונים ישנים למשתמש חדש לאחר איפוס קשיח

מכשיר ה-TE2 של זוגתי עבר לרשותי. בצעתי איתחול קשיח למחיקת כל הנתונים שהיו לה. הגדרתי בתוכנת הדסקטופ שם משתמש חדש. עכשיו אני רוצה להחזיר למכשיר חלק מהתוכנות שהיו לה. כיצד עושים זאת? המחשבה הראשונה שלי היתה להעתיק מתקיית הגיבוי שנמצאת תחת שם המשתמש שלה את אותם קבצים שאני רוצה לתקיה תחת השם שלי, אך להפתעתי גיליתי שלא נוצרה תקיה חדשה עם שם המשתמש שלי לאחר הסנכרון עם המכשיר. מה אני עושה לא נכון?

Ariyeh1

New member
וודא שסנכרנת

את ה-Palm למשתמש החדש. לגבי התוכנות אתה צריך לקחת בחשבון שתוכנות מורשות (כלומר עם קוד רשיון) יתכן ולא יעבדו על שם המשתמש החדש שהקמת כיוון שקוד הרשיון הוא בד"כ פונקציה של שם משתמש.... כל מקרה מומלץ להתקין את התוכנות מחדש ולא להעתיק מספריית Backup של המשתמש הקודם

אכן וודאתי

בנוסף, אחרי שראיתי שלא נוצרה תקיה עם שם המשתמש החדש, מחקתי את שם המשתמש הישן מתוכנת הדסקטופ והשארתי את השם החדש בלבד (כמובן ששמרתי את כל התקית המשתמש הישן תחת שם אחר ובתקיה אחרת). גם אחרי כל זה לא נוצרה תקיה חדשה עם שם המשתמש החדש. שאלה נוספת באותו העניין. יש לי מכשיר פאלם ישן של סוני (peg-SJ33) שבו עשיתי שימוש עד עכשיו. מה הדרך היעילה להעביר את תוכן המכשיר הישן למכשיר החדש? את הסוני סינכרנתי מול מחשב אחר שעליו יש את תוכנת הדסקטופ של סוני (וריאציה על זאת של פאלם). האם אפשר לסנכרן את המכשיר חדש עם התוכנה של סוני או שאני צריך להתקין את הגרסה שהגיע עם ה-TE2?

שואל שוב - העברת נתוני מכשיר ישן לחדש

יש לי סוני SJ33 ישן שהמוחלף בימים אלו לפאלם TE2. היות ומדובר בגרסאות שונות של תוכנת הדסקטופ אין לי אפשרות לסנכרן את המכשיר החדש עם אותה גרסת הדסקטופ של המכשיר הישן (גם מערכת ההפעלה במכשירים שונה 4.1 בסוני לעומת 5.4 בפאלם). נראה לי שלהתקין על אותו המחשב את תוכנת הדסקטופ של פאלם בנוסף על זאת של סוני תגרום להתנגשות ולבעיות. לכן השאלה שלי היא איך לסנכרן את המכשיר החדש על אותו המחשב שבו סונכרן הישן מבלי להסיר את התוכנה הישנה? לפחות בהתחלה, עד שנראה שהכל עבר כראוי ואפשר לנטוש את הסוני.

למעלה