העברת נתונים מהפאלם הידני לדסק טופ

צינסקי

New member
העברת נתונים מהפאלם הידני לדסק טופ

המחשב שלי היה בתיקון.עלי להעביר את הנתונים מהפאלם לדסק טופ. בפעם הקודמת שעשיתי זאת בסנכרון נמחקו לי גם הנתונים שך היומן. בקיצור איך להעביר את התנונים מהנייד לדסק טופ מבלי שיימחקו לי נתונים??

Ariyeh1

New member
לפני הסנכרון הראשוני

פתח את Hotsync Manager ולחץ על Costum בחלון שנפתח בחר את שם המשתמש שלך וביישום הרצוי ולחץ על setup ושנה האת כיוון הסנכרון ל-Handheld Overwrite Desktop. ואשר. יש לבצע את הפעולה על כל יישום בנפרד. לסיום לחץ על OK וסנכרן. שים לב: הנתונים שב-Palm ידרסו וימחקו את הנתונים שבמחשב.

צינסקי

New member
תודה. ושאלה ונוזפת.

הזנת התנונים עברה בהצלחה. כעת בשוטף על איזה מצב זה צריך להיות כדי שנתונים יעברו לעתים מהפאלם דסקטופ ולהיפך?

Ariyeh1

New member
באופן רגיל

הגדרות הסנכרון צריכות להיות Synchronize The Files כדי שבעת הסנכון יעברו רק נתונים חדשים עדכונים ושינויים בין המחשב ל-Palm.

נצל"ש- סינכרון לוקח שעות

אני מסנכרן את הפאלם T3 עם האוטלוק (בעבודה שרת אקסצ'יינג) ובבית מייקרוספוט אוטלוק. הבעייה היא שהסנכרון בעבודה לוקח שעות. אחרי שלא הצלחתי לבצע סנכרון (לא עברו פגישות מהמכשיר למחשב ולהיפך) התקנתי מחדש את תוכנת הפאלם דסקטופ וזה לא עזר, הורדתי את העידכון האחרון של הפוקט מירור הסנכרון חזר , אבל מתבצע במשך שעות. מה יכולה להיות הבעייה?

בד"כ הבעיה בנתונים בדסקטופ

שהושחתו ותוקעים את הסינכרון. בצע בדסקטופ: TOOLS OPTION TOOLS CHECK NOW דווח גמר ביצוע והאם הבעיה נפתרה.

השארתי את הפאלם הממסכן במשרד שימשיך להסתנכרן

לא רציתי להפסיק את הפעולה כדי לא ליצור עוד פעם בעיה, מחר בבוקר אסתכל בלוג לראות איזה הודעה אני מקבל.

למעלה