העברת נתונים מפאלם כיצד ניתן להעביר את ספר הטלפונים ממכשיר פאלם 515 לIPAQ 5455 תודה מראש
א איל רסקין New member 26/4/03 #1 העברת נתונים מפאלם כיצד ניתן להעביר את ספר הטלפונים ממכשיר פאלם 515 לIPAQ 5455 תודה מראש
R roberto3950 New member 26/4/03 #2 הסבר בפנים 1. סנכרן את האאוטלוק עם הפאלם. 2. סנכרן את ה-PPC עם האאןטלוק. אין יותר קל מזה. בהצלחה
א איל רסקין New member 26/4/03 #3 תודה אבל לא כל כך עוזר תודה על העזרה אבל אני עובד עם PALMDESKTOP ולא עם OUTLOOK איך אני מעביר לOUTLOOK. שוב תודה
תודה אבל לא כל כך עוזר תודה על העזרה אבל אני עובד עם PALMDESKTOP ולא עם OUTLOOK איך אני מעביר לOUTLOOK. שוב תודה
R ron20 New member 26/4/03 #4 אז צריך להעביר את הנתונים לאאוטלוק שתי דרכים: 1. (פשוט) לסנכרן את הפאלם מול אואטלוק, באמצעות פוקט מירור שקיבלת עם הפאלם 2. (מסובך) ליצא את הנתונים מהפאלם דסקטטופ לקובצי טקטט וליבא אותם לאואטלוק (הרבה עבודה וחלק מן המידע לא יעבור כמו שצריך)
אז צריך להעביר את הנתונים לאאוטלוק שתי דרכים: 1. (פשוט) לסנכרן את הפאלם מול אואטלוק, באמצעות פוקט מירור שקיבלת עם הפאלם 2. (מסובך) ליצא את הנתונים מהפאלם דסקטטופ לקובצי טקטט וליבא אותם לאואטלוק (הרבה עבודה וחלק מן המידע לא יעבור כמו שצריך)
R ron20 New member 27/4/03 #6 מה השאלה ? אשמח לעזור אבל תן שאלה ספציפית, אם אתר רוצה הדרכה צמודה אפשר לנסות בצ'אט אבל לא הבנתי מה הבעיה.
מה השאלה ? אשמח לעזור אבל תן שאלה ספציפית, אם אתר רוצה הדרכה צמודה אפשר לנסות בצ'אט אבל לא הבנתי מה הבעיה.