העברת נתונים משיאומי 9 לסמסונג a73

frankthe2

Active member
שלום
השכן קנה מכשיר חדש סמסונג 73 ורוצה להעביר את כל הנתונים מהשאומי הישן. ואטספ + מייל - אני יודע להתמודד. sms אשתמש ב sms backup. אבל הוא מבקש להעביר גם את כל השירים שהוריד למכשיר, את כל השיחות שהקליט, את כל קטעי הקול שהקליט ברשמקול.
איך עושים את כל זה? עם איזה תוכנה/אפ.? או שצריך כמה אפליקציות.
תודה

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
שלום
השכן קנה מכשיר חדש סמסונג 73 ורוצה להעביר את כל הנתונים מהשאומי הישן. ואטספ + מייל - אני יודע להתמודד. sms אשתמש ב sms backup. אבל הוא מבקש להעביר גם את כל השירים שהוריד למכשיר, את כל השיחות שהקליט, את כל קטעי הקול שהקליט ברשמקול.
תודה
בהגדרות של סמסונג (למשל) יש מצב של להעביר מטלפון זה או להעביר אל טלפון זה. סביר שגם בשאיומי זה קיים. וכשמעבירים, מסמנים מה רוצים להעביר. אפשר להעביר הכל.

גק לוי

Active member
שלום
תודה
בעיקרון הקלטות השיחות אמורות לעבור עם הנתונים של יומן השיחות שבגיבוי של DRIVE.
מפני ששם הם שוכנים.

PDC

Member
יש לסמסונג אפליקציה שנקראת SMART SWICH שדרכה אתה מעביר את כל החומר שקיים במכשיר הישן לחדש.
אפשרות נוספת היא לחבר את המכשיר הישן למחשב ולהעתיק את תיקיית השירים, ואת תיקיית MIUI שם נמצאות ההקלטות.
ומהמחשב להעביר למכשיר החדש.

למעלה