העברת סכום כסף גדול מישראל לקנדה

rakia7

New member
העברת סכום כסף גדול מישראל לקנדה

קראתי כאן בפורום קצת על הנושא אך לא לגמרי ברור לי מה הדרך הטובה והזולה ביותר להעביר סכום כסף גדול (נמצא כרגע בשקלים) מבנק בארץ לחשבון בנק בקנדה (TD) שפתחתי כתייר לפני כשנה? אני יודע שניתן בWIRE אך נידמה לי שיש מגבלה לסכום וכן העמלות גבוהות. אם הכל ילך לפי לוח הזמנים ששלחו לנו מהשגרירות אז בסביבות מאי 2008 נעבור ובינתיים הייתי רוצה להעביר כסף לחשבון בקנדה. אשמח לתגובות.

vhkv7

New member
העברת כספים מישראל לקנדה ../images/Emo130.gif

לפני שבועיים לערך העברנו סכום גדול לכאן. לאחר שבחנו את האופציות, החלטנו על wire מהחשבון שלנו בבל"ל לחשבון ב TD. האופציות העיקריות להעברת הכספים הן: א. צ'ק בנקאי: אתה ממיר את הכסף לדו"ק בישראל, מקבל צ'ק בנקאי על הסכום, ומפקיד אותו בחשבונך כאן. החיסרון העיקרי: המתנה של 3-4 שבועות עד שתראה את הכסף בחשבונך. ב. חברות מתווכות: אתה מפקיד כסף בחשבון של אותה החברה בישראל (בשקלים), ומקבל בקנדה את התמורה בדו"ק. היתרון- חסכון ניכר בעמלות (בד"כ החברות גובות מעט מעל השער היציג באותו היום. החיסרון (לפחות עם חב' בנדיקס)- אין לך ערבות שתקבל את כל תמורת הכסף בקנדה. אתה יכול רק לסמוך על המוניטין של החברה, ועל נסיונם הטוב של חברים (למשל, המושל"ט) איתם. אנחנו מצאנו חברה ישראלית (אחד הסניפים שלהם נמצא בגראנד-קניון בחיפה) שעושה את אותו הדבר, אבל חותמת איתך על חוזה להעברת הכסף. אתם כותבים כמה הפקדתם בחשבונם בשקלים, מהו שער ההמרה, וכמה תקבלו בקנדה. הכל רשום וחתום. פרטי החברה: Change Swift טלפונים: 04-8644111/8229988/8640724 ג. wire transfer דרך הבנק: חיסרון- עמלות המרה, העברה ושאר ירקות. היתרון: הכסף נמצא מייד בחשבונך בקנדה. בסופו של דבר אנחנו בחרנו באופציה השלישית: בדקנו מהם שערי ההמרה בשתי החברות שציינתי, מה עלות הצ'ק הבנקאי, וניהלו מו"מ (קשוח) עם הבנק לגבי קבלת הנחה בעת העברת הכסף דרכם. אומנם ההעברה הבנקית "עלתה" לנו כ 500 דו"ק יותר מהאלטרנטיבות, אבל המחיר הצדיק את השקט הנפשי והוודאות שהכסף יוצא מיד אחת שלנו ועובר לשנייה בלי מתווכים זרים. ממליצה להתקשר אל כל אחד מהגופים שציינתי, לציין מהו הסכום שברצונכם להעביר, לבדוק מהם שערי ההמרה המוצעים לכם ומהן העמלות הנילוות לכל אחת מהאופציות, ואז לכמת את השקט הנפשי שלכם. בהצלחה, גאלה

בוביקון

New member
גם אנחנו העברנו בסוף דרך הבנק

קיבלנו שער מעולה והנחה די רצינית בעמלות.

dannyk27

New member
רק הערה קטנה

אתמול קיבלנו ב wire את הכסף ממכירת הבית שלנו בישראל שבועיים אחרי שנשלח וזאת בשל טעות בסיפרה אחת במס' החשבון הקנדי. אכן כשהכל בסדר אין בעיה וכשיש המערכת הבירוקרטית הקנדית מתגלאת בתפארתה (אגב העמלה ששילמנו הייתה כמחצית למרות שדרשו כך). לגבי המסקנות, יסיק כל אחד

maxkob

New member
העברה

אני העברתי כסף מהחשבון בארץ לחשבון לחול בעמלה לאחר חישוב 250 ש"ח ,

למעלה