העברת סרטים ממחשב למצלמה.

Nonamco

New member
העברת סרטים ממחשב למצלמה.

יש לי מצלמה דיגיטלית של סוני מסוג DCR-PC4E האם עם מצלמה זו אני יכול להעביר את תכני הווידאו שצילמתי מהמחשב בחזרה למצלמה שהם ערוכים, יחד עם המוסיקה שהוספתי להם וכל שאר הדברים? תודה.

את המצלמה הספציפית אני לא מכיר../images/Emo16.gif

אבל אם יש לה חיבור כלשהו (כמו חיבור לטלוויזיה או לוידאו) אתה יכול לעשות זאת על ידי כרטיס מיוחד שנכנס למחשב (לפעמים יש גם חיצוניים) שמחבר בעצם בין המחשב למצלמה. למצלמות דיגיטליות יש בדרך כלל חיבור FIREWIRE- שכרטיס למחשב בחיבור הזה זול מכרטיסים אנלוגיים (RCA, S-VIDEO וכו').
ניר

Nonamco

New member
לא הבנתי מהתשובה אם זה אפשרי או לא.

יש לי מצלמה דיגיטלית שיש לה חיבור לטלוויזיה ולמחשב (יש לה חיבור שמתאים ל- FireWire) אז....האם אחרי שאני מעביר תכני ווידאו שצילמתי מהמצלמה למחשב ועורך אותם, האם אני יכול להעביר אותם בחזרה למצלמה לאחר שהם ערוכים עם המוזיקה האפקטים הכתובויות ולא יודע מה עוד. הדגם של המלנה שלי הוא DCR-PC4E תודה רבה.

molykim

New member
העברה

השאלה היא האם למצלמה שלך יש dv in. הכי פשוט זה לנסות, לחבר אותה למחשב ולתת פקודה למחשב לשפוך את החומר למצלמה (תלוי בתוכנת העריכה שלך בפרמייר זו export timeline - export to tape) ולראות אם זה יורד. אם לא יתכן שניתן "לפתוח" את המצלמה על ידי תוכנה מיוחדת ואולי על זה מישהו שיותר מבין ממני ידע.

Nonamco

New member
יש לי רק dv out. זה אומר שאי אפשר..

להעביר תכני ווידאו שצולמו במצלמה מהמחשב למצלמה? או שאולי בכל זאת יש דרך כלשהי? שוב תודה רבה לכולם.

למעלה