העברת פורום לתפוז

מירי@יע

New member
העברת פורום לתפוז

יש לנו פורום פעיל מאוד שמחפש בית. הממשק שלכם יפה וידידותי אבל יש בעיה אחת-הודעה שמגיבים אליה זזה למעלה. בפורום שלנו שיש בו עשרות הודעות ביום זה יעשה ברדק ואף אחד לא ימצא את ההודעות שלו. האם יש אפשרות לנטרל את התזוזה כך שכל ההודעות יהיו מסודרות כרונולוגית?

ראשית ברוכים הבאים

ההודעות הקופצות למעלה בממשק של תפוז דווקא מעודדות דיון ממוקד, משום שהגולש רואה מיד אילו הודעות זוכות למענה. זה אמנם מחייב התרגלות, אך אנו מאמינים באמת שזהו ממשק נוח ועדיף. יחד עם זאת נשקול את הנושא בימים הקרובים.

שיחה אמיתית ושיחה וירטואלית

אנו מאמינים כי הקפצת ההודעה שבמרכז הדיון מדמה בצורה הנכונה ביותר מצב של שיחה אמיתית, שבה הנושא החם עומד במרכז החדר. כך הגולשים קובעים את סדר הופעת הנושאים, ולא מועד פרסום ההודעות. אנו מקווים כי תוכל להתרגל לכך בהקדם.

אין שם 25

New member
שיוו זה באמת מעצבן

וחוץ ממני וממנו עוד הרבה מתלוננים על זה בבקשה ובתחינה תשנו את זה! ;-p אי אפשר להתרגל לזה כי זה סתם טיפשי... ;-p הייתי צריך לקפוץ 2 דפים אחורה עד שמצאתי את הודעתי... ;-p אם לא תשנו אני לא יודע מה לעשות זה משגע לי ת`שכל ;-p תודה מראש ;-p אין שם 25 ;-p

אל תהרגו אותי אבל אני אוהב את

התצוגה כמו שהיא רועי מנהל פורום החופש הגדול כולם מוזמנים!!!

flameable

New member
בכל מערכות הפורומים המצליחות

ההודעות עם התגובות החדשות צפות למעלה. אין שום צ`אט ושושם כאלה, ואם יש אז תחליפו את המנהל הפורום כי הוא אמור לישמור על הפורום שלא יהפפוך לצ`אט.

למעלה