העברת קבצים ל-T3

elhananbd

New member
העברת קבצים ל-T3

שלום! יש לי בעייה קטנה ב-T3. יש לי כרטיס הרחבה לפאלם אבל אני לא יכול להעתיק קבצים ממנו אל הפאלם. קבצי PRC ןPDB אפשר אבל קבצי מוזיקה למשל (MP3) אי אפשר. מישהו יודע אם אפשר לעקוף את זה?

+++

אי אפשר להעתיק לזכרון של המכשיר קבצים שהם לא PDB או PRC. אם ממש קריטי לך לא להשתמש בכרטיס הזכרון, תתקין תוכנה שמדמה כרטיס זכרון על גבי הזכרון הפנימי. לדוגמה softick ramdrive.

../images/Emo207.gif לגבי כרטיס זכרון SD 2GB

עם FAT32, האם עצם זה שהפסיקו ליצר סוג מסוים של מכשירים (T3), משמעו שאין מצב לפנות לחברת "פאלם" באשר למתן עזרה, תמיכה ופתרון לאלו הרוצים להשתמש בכרטיס שכזה? פירמוט הכרטיס ל- FAT32 נעשה דרך קורא הכרטיסים וניתן להעתיק ממנו ואליו כל סוג של קובץ, לפתוח ספריות וכיו"ב אך הדרייבר במכשיר שאמור לזהות כרטיס זכרון בנפח כזה לא מצליח. יש למישהו אפשרות לסייע? (עכבר, אתה הקוסם), מישהו הצליח ומוכן להסביר צעד אחר צעד מה בדיוק בוצע? תודה למשיבים.

+++

FAT32 נתמך ע"י המכשירים החדשים של פאלם. אפשר לשחק קצת בקרביים של מערכת ההפעלה ולקחת את הדרייברים של מכשירים חדשים ולהתקין אותם על מכשירים ישנים. אם אתה מתכוון לעשות זאת, קח בחשבון שיש סיכוי לא קטן שתהפוך את הפאלם שלך למשקולת ניירות דקורטיבית. הנה הנחיות ל T3

../images/Emo122.gif אופס

בקישור שנתתי מופיע המשפט: understand that THERE IS NO WRITING that can be done to my 2gb card, while it is in my Palm מה שאומר שכנראה לא הכל עובד עם T3 והדרייבר החדש.

alonhzn

New member
יש עוד משהו שכדאי שתעשה:

http://euro.palm.com/europe/en/support/downloads.html#TungstenT3 תעדכן את הפאלם שלך בכל העדכונים. אולי זה יפתור את הבעיה במיוחד את Palm Tungsten T3 Update וגם את PIM update

קובביס

New member
קריאה והפעלה בפאלם מכרטיס זיכרון

את הקבצים תעתיק דרך ה-דסקטופ ולא ישירות מה-פי.סי.

למעלה