העברת קבצי מוסיקה ותמונות

D u m b o 2

New member
העברת קבצי מוסיקה ותמונות

שלומות לכולם/ן. היה נחמד להיפגש ולשמוע את ההרצאה המלומדת על הטראו שלי. במיוחד שמחתי לראות בהוויית המציאות את הניקים מההווייה הוירטואלית. אשמח אם תוכלו להסביר לי בצורה הכי פשוטה ונטולת ז'רגון איך להעביר תמונות וקבצי קול מהמחשב לפאלם. יש לי SD CARD למען העניין. תודות הרבה! סמדר.

Ariyeh1

New member
הכי פשוט וקל

עם קורא כרטיסים תוכלי להשתמש בתוכנת Cardxport כדי להפוך את המכשיר לקורא כרטיסים

D u m b o 2

New member
סליחה?

מה זה "קורא כרטיסים"? מאיפה מורידים את התכנה אותה ציינת? האם זה חינמי? בינתיים מצאתי דרך חיפוש בגוגל משהו שנקרא "card reader " בגירסת ניסוי ל 14 ימים. הורדתי והתקנתי. האם זה ה"קורא כרטיסים" המדובר? האם זה אמור לשים את עצמו על המחשב שלי גם כן בתור איזה USB משהו? המחשב הודיע לי שב"my computer" התווסף משהו. תודה רבה! ס.

Ariyeh1

New member
קורא כרטיסים

הוא אביזר חומרה (די זול למעשה) המתחבר אל המחשב בדרך כלל ליציאת USB וניתן להכניס אלי כרטיס הרחבה והוא מופיע ככונן נוסף ב"המחשב שלי". בצורה כזו ניתן להעביר כל מה שרוצים אל ומהכרטיס. תוכנת Card Export אינה חינמית וניתן להוריד אותה מכאן או מאתר הבית. בעת הפעלת התוכנה הופך מכשיר ה-Palm לקורא כרטיסים וניתן לכתוב אל ומהכרטיס כמו קורא כרטיסים רגיל. ניתן לקבל מדריך בעברית לתוכנה ע"י מסר אלי עם כתובת E-Mail

D u m b o 2

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif ושאלות הבהרה נוספות

אני בינתיים לומדת להסתדר עם ה Card Reader (תוכנה) שקיבלתי ל 14 יום בחינם לניסוי. נראה לי שזו תוכנה שעושה את מה שהתוכנה שהמלצת עושה. מה ההבדל בין התכנה הזו לבין תכנת ה card export? הנה הקישור ממנו הורדתי את התכנה הזו: http://software.palminfocenter.com/product.asp?id=2062 יש שני דברים שעדיין לא ברורים לי: (1) איך מצמצמים את גודל ה KB בתמונות? במחשב שלי כל תמונה בערך בגודל 600KB, וגדלים כאלה ייגמרו לי את שטח הכרטיס של הפאלם בצ'יק צ'אק. (2) איך מסדרים את התמונות לקטגוריות של אלבומי תמונות נפרדים על הפאלם? שיהיה יום טוב. ס.

TheBeast

New member
את הדברים הללו ראוי ורצוי לעשות בPalmDesktop

בקטגוריית Media בPalmDesktop בוחרים Add Media ומוסיפים תמונה. התוכנה אמורה להציג שאילתה שבוררת בין העלאת תמונות כמות שהן, או מצומצמות
במידה ולא- אפשר להיכנס לPrefs ולבחור באפשרות הזו. אבל זה סבוך יותר, ורצוי לראות קודם אם אפשר בצורה רגילה
אם לא דרך הPalmDesktop- יש פיצ'ר נחמד שמתחבר לXP ונותן את האפשרות להקטנת תמונות בשני קליקים. ImageResizer. במידה ותרצי להשתמש בו- כתבי לי תגובה ואנסה למצוא אותו באינטרנט... אלבומי תמונות נפרדים אפשר לעשות גם כן דרך PalmDesktop בMedia. או לארגן אותם כמובן בפאלם עצמו, ע"י פתיחת אלבומים חדשים בחלון צפיה בקבצי מדיה.

Ariyeh1

New member
צמצום תמונה

ניתן לעשות עם תוכנת IrfanView. אלבומים הם בעצם קטגוריות. תוכלי לסווג תמונה לקטגוריה כלשהי (עד 15 קטגוריות) גם דרך Palm Desktop וגם במכשיר.

D u m b o 2

New member
בעיות נוספות בהעברת קבצי קול

דיסק ההתקנה שהגיע עם הטראו 680 היה ריק. קרי, דפקטיבי. אז התקנתי את המכשיר עם מה שמצאתי בר הורדה באתר של פאלם. אין בהתקנה מהרשת אופציה לקבצי מדיה. זה כנראה נמצא רק ב CD שהיה אמור להגיע עם המכשיר. כך שלא הצלחתי למלא את ההוראות של העברת קבצי קול דרך ה desktop שניתנו לי כאן למעלה. הבן שלי סידר בתיקיות יצירות קלאסיות על הכרטיס.אבל כשמפעילים את ה pockt tunes, איך אפשר לסדר מוסיקה לפי התיקיה שלה, ולא לפי שם הטראק? כעת שומעים רק טראקים מיצירות שונות לפי הסדר שלהלן: קודם כל, אל כל הפרקים הראשונים מכל היצירות, המופיעים תחת הכותרת track No01.mp3. אח"כ עוברים לכל הפרקים מס' 2 בכל היצירות, המופיעים תחת הכותרת track No02.mp3, וכן הלאה. תודה על העזרה

למעלה