העברת קטע וידאו מהמצלמה למחשב ?

Ronitru

New member
העברת קטע וידאו מהמצלמה למחשב ?

יש לי מצלמת וידאו DCR- TRV16E של סוני מותקנת במחשב שלי תוכנת פרמייר חיברתי את המצלמה למחשב בחיבור USB מה עכשיו?

Dafi the Mighty

New member
קודם כל

תעבירי את המצלמה למצב של וידאו. אח"כ תיכנסי לפרימייר- את מכירה את התוכנה? דוגמים למחשב ע"י כניסה ל- File>Capture>Movie Capture ואז את עושה פליי ופשוט מקליטה את מה שאת רוצה...

Dafi the Mighty

New member
אהה...

יכול להיות. המצב שבו את יכולה לצפות במה שהסרטת בקלטת. אני די בטוחה שזה זה.

Ronitru

New member
איך יודעים שהתחברתי למקום הנכון?

דפי, תודה על העזרה אני לא בטוחה שחיברתי את המצלמה למקום הנכון הכבל יכול להתחבר למספר מקומות במחשב האם מרגע החיבור יש איזשהי אינדיקציה שהמצמה אכן חוברה בהצלחה? שוב תודה.

Ronitru

New member
האם יש צורך בהתקנה נוספת?

האם יש צורך להתקין איזושהי תוכנה ספציפית למצלמה או לעשות "add hardware" או משהו נוסף כדיי שהמחשב יכיר את המצלמה?

erezb1

New member
בדר"כ

מצלמה שבאה עם USB, תהיה מלווה בתוכנת דגימה. על מנת לדגום לפרמייר, צריך חיבור FIRE WIRE. חיבור זה הוא יותר מהיר ויציב, ובנוסף נותן לך שליטה על המצלמה דרך הפרמייר (הרצה קדימה.אחורה, הקלטה ועוד). אם קנית מצלמה עם USB, אמורה היית לקבל CD עם תוכנה. אם לא, תכנסי לאתר של החברה שייצרה את המצלמה, ותחת הלינק של HELP או תוכנות, תחפשי את אותה תוכנה. לפעמים זה פלאג שנכנס לפרמייר ומאפשר לך לדגום לתוך הפרמייר. ארז

Dafi the Mighty

New member
אהה

בעיקרון אני משתמשת בכבל של פייר וייר, שלא דורש התקנה של משהו. יכול להיות שעם כבל ה-USB זה אחרת. אין לך איזה דיסק שנועד לזה או משהו? אם את רצינית לגבי דגימה ועריכה במחשב, אולי באמת עדיף לך בלהשקיע בכבל פייר וייר (מומלץ). זה עולה בסביבות המאה, מאה חמישים שקל.

למעלה