העברת תוכן של טאב בפייסבוק לשרת מאובטח

dof1985

New member
העברת תוכן של טאב בפייסבוק לשרת מאובטח

שלום לכולם וחג שמח, אני מנהל עמוד פייסבוק של העמותה בה אני עובד ולאחרונה אני מנסה להעביר את תוכן הטאבים (IFRAME) בעמודים לכתובת מאובטחת: 1. רכשתי שדרוג לשרת מאובטח באמצעות SSL. 2. ווידאתי כי האבטחה נכנסה לתוקף. 3. הוספתי את הכתובת של הטאב המאובטח בנוסף לזו שאינה מאובטחת, בהתאם להדרכת פייסבוק. (תמונה מצורפת). 4. אני מקבל הודעת שגיאה. (תמונה מצורפת). האם מישהו יכול לעזור לי לאתר את הבעיה? תודה רבה, דור

dof1985

New member
תמונה של השגיאה

הנה התמונה של הודעת השגיאה בעת הכניסה לAPP דרך גלישה מאובטחת ודרך גלישה רגילה

igorzvagelsk

New member
SSL

שלום דור, האם אתה מאחסן בשרת ישראלי? האם רכשת גם כתובת IP סטטית בנוסף לתעודת ה-SSL? איגור

dof1985

New member
שלום איגור ותודה

אנו משתמשים בשרת אמריקאי godaddy. אני לא יודע מה זה איי פי סטטי האם מדובר בשדרוג נוסף או שזה קשור לssl? תודה על תגובתך המהירה. דור

igorzvagelsk

New member
SSL המשך

אני ממליץ לך להמתין יום יומיים. לפעמים לוקח זמן עד שהדומיין מתעדכן. בכל אופן אשמח אם תוכל לשים כאן קישור ישיר לקובץ HTML שאליו אתה מקשר את הלשונית כדי שניראה אם הבעיה חוזרת אצל משתמשים אחרים.

dof1985

New member
קישור והבהרה

שלום איגור. אם אני נכנס לקישור ישירות בדפדפן אז אין בעיית תצוגה והכתובת המאובטחת מסומנת בירןק כולל המנעול. הבעייה מופיעה רק בפייסבוק. אגב רכישת העדכון לssl התבצעה לפני ארבעה ימים. מצורף https://www.bustan.org/facebook/NUT/index.html

igorzvagelsk

New member
הבנתי מה הבעיה

שנה את סיומת הקובץ שלך ל- php או ל- asp (במידה והשרת יושב על windows). העניין הוא שפייסבוק שולח מידע לתוך הקובץ ומנסה גם לקרוא ממנו מידע. יש סרברים שלא מאפשרים פעולות מסוג זה על קבצים מסוג HTML לכן יש צורך לשנות את הסיומת לסיומת של קובץ דינמי. בהצלחה.

dof1985

New member
מעולה...זה עבד

קודם כל תודה רבה לך. על אף שלא הבנתי בדיוק את הסיבה לפי ההסבר (כנראה חור בהשכלה), זה עבד בצורה חלקה. אולי זה יהיה המקום לומר כי הייתי בשתי הרצאות שלך במסגרת קורס יזמות עסקית של מט"י ב"ש ושל בנג'יס. היה מעולה בהרצאות ואני כבר עושה שימוש בטיפים רבים שנתת לנו והיה מעולה עכשיו. תודה רבה לך וחג שמח. דור

למעלה