העברת תיקיה WINNT

gazit1

New member
העברת תיקיה WINNT

אני מעונין להעביר את תיקית WINNT מכונןC לכונן D, מערכת הפעלה WIN 2000, האם אפשרי ואם כן כיצד? תודה

antidot

New member
מעניין מה יקרא

אם תשכפל את WINNT למחיצה אחרת עם אותן הרשאות ותשנה את המשתנה %SYSTEMROOT% ? מה אתה אומר ? מישהו ניסה ? יש מתנדבים ? Antid0t

antidot

New member
הכוונה ל...

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion מפתח: SystemRoot ערך נוכחי: c:\winnt Antid0t

kitt

New member
לא יעזור, יש כל כך הרבה הפניות

ברג´יסטרי למיקום מערכת ההפעלה, ואח"כ כל התוכנות שמותקנות מפנות לקבצים שונים בספריות אילו, זה פשוט בלתי אפשרי.

antidot

New member
לא לגמריי

כל מה שקשור למערכת הפעלה עצמה פונה לקבצים דרך %SYSTEMROOT% לגבי התוכנות המותקנות: אפשר לעקוף את הבעיה ע"י הוספת PATH מתאים. אני לא אומר שזה יעבוד חלק אבל בתור אחד שלא פעם שינה את האות של כונן של מערכת ההפעלה אני חושב שלדעתי זה אפשרי. Antid0t

AfiComp

New member
אם אנחנו עוסקים בניסויים אז...

אולי בעזרת התוכנה הקטנה והחביבה הזאת, מבית ZiffDavis תעזור. מה שהתוכנה יודעת לעשות זה (לאחר שהוגדרה תיקיית/קובץ מקור ותיקיית/קובץ יעד) לסרוק את כל המחשב (כולל הרג´יסטרי !) ולשנות את כל ההפניות למיקום החדש. התוכנה הוכיחה את עצמה כזה הגיע להעברה של תיקיות תוכנה ממחיצה למחיצה לצורך פינוי מקום במחיצה המקורית. התוכנה עצמה לא מעתיקה כלום, היא רק משנה את ההפניות ל"כתובת" החדשה. יש לדאוג לייצור תיקיית יעד מראש, התוכנה לא יוצרת תיקיות. אם מישהו מוכן להתנדב ולנסות את הסיפור הזה, אשמח לשמוע על התוצאות
אגב, התוכנה חופשית לשימוש, וכמו כן כאן תמצאו לינק לעוד UTILS חביבים וחינמיים. בברכה, AfiComp

AfiComp

New member
עכשיו גיליתי שצריך להירשם...

בשביל להוריד את התוכנות, אז חסכתי לכם את הטירחה
שם משתמש:Tapuz סיסמא:forum1 (אותיות קטנות בסיסמא). ול-KITT, אם עברתי כאן על אחד מחוקי הפורום, על תהסס למחוק את ההודעה הזאת, ושכל מי שירצה להוריד את התוכנות יירשם בעצמו, התהליך עצמו מאד קצר. בברכה, AfiComp

IBZ

New member
על=על ...........

היית צריך להשאיר את זה כך,לא?! דבר שני האתר לא עולה אצלי,לא יודע אם זו בעיה אצלי או אצל כולם אבל אני מקווה להשיג את התוכנה הזו כי את הדברים הללו כבר ניסיתי,ללא הצלחה מרובה,בעיקר ב-WIN2K ADVANCE SERVER שלא נותן כלל להעביר את תיקיית WINNT אם היא על מערכת קבצים של NTFS,וPRTITION MAGIC לא ממיר את מערכת הקבצים ל-FAT , תן את שם התוכנה ואני אמצא אותה כבר,כי לפני שאמחק את השרת אני רוצה לנסות את העניין הזה

AfiComp

New member
אני בטוח זה צ"ל "אל תהסס" ../images/Emo13.gif ...

נסה בלינק הזה. אם עדיין לא עובד, הקלד ידנית: www.pcmag.com/utilities בהצלחה, AfiComp

IBZ

New member
אוקיי

בינתיים לא הלך בכלל,התעסקתי עם המחשב השני-WIN2K PRO ,ולא הלך...מסכים כחולים מהסוג המגעיל ביותר-המערכת נכבית ומסך כחול יחד....לא התעמקתי יותר מדי בהודעת השגיאה,ביצעתי GHOST וניסיתי שוב גם לא הלך,כרגע אני בדרך לעבודה אבל בלילה אנסה שוב,חשבתי על דרך אחרת,נראה אם זה יצליח,ואם כן אנסה גם על השרת WIN2K ADVANCE SERVER עם NTFS,אין לי הרבה ציפיות אבל לפני שמוחקים עדיף להתעלל בו קצת לא?!

IBZ

New member
אין סיכוי

אין אפשרות להעביר את התיקייה הזו מבלי להרוס את מערכת ההפעלה לגמרי...

kitt

New member
ברגע שהתוכנה היא freeware או

shareware אין בעיה לתת לינק להורדתה
לינק למספר סיריאלי שהופך shareware מגירסת נסיון לגירסה רגילה הוא אסור
בברכה kitt

למעלה