העברת תיק מת"א לבפאלוו

aloneis

New member
העברת תיק מת"א לבפאלוו

אנו צפויים ליסוע לקנדה רק במאי. אם נגיש בקשה ל- SW בת"א במסלול המקוצר עכשיו, וכאשר נגיע לקנדה נבקש להעביר את התיק לבפאלו, האם ההגשה (בבפאלו) תחשב לפי תאריך הבקשה המקורי בארץ או לפי תאריך בקשת ההעברה לבפאלו? האם במקרה זה יהיה צריך לשלם אגרת הגשה פעמיים? (היות ובבפאלו אין מסלול מקוצר)

האם אתם באים על רישיון עבודה?

אין טעם להגיש כרגע בתל אביב תיק מפושט זה לוקח 3 שנים, אין שמירת רצף וצריך לבטל כאן ולפתוח חדש כאן. מומלץ להגיע לקנדה לראות איזה מכתב אתה מקבל מהמעסיק ולהחליט בהתאמה. בגדול אם יש מכתב על העסקה רגילה שתימשך גם אחרי קבלת ה PR תהליך בתל אביב יהיה יותר מהיא מתהליך בבאפאלו.

aloneis

New member
אין סיכוי ל LMO

מאחר ושנינו נהיה סטודנטים במשרה מלאה. בשגרירות בת"א אמרו לנו שאפשר להעביר תיק מת"א לקונסוליה אחרת, אבל לא ידעו להגיד אם הותק עובר או לא. מכיר משהו כזה?

אם הם אמרו הם יודעים, להערכתי הותק לא עובר

אתם תהיו זכאים להגיש בבאפאלו מייד אחרי שתהיה לכם ויזת סטודנט שתוקפה יותר משנה, ואתם נמצאים פיזית בקנדה. אין לי שום עצה חד משמעית לתת לכם כי אני לא יודע, ואין לי מושג אם הגשת מפושט היום בקנדה, ותיק מלא בבאפאלו במאי, אחרי העברת המפושט והאגרות זה דבר נכון לעשות. אל תשכחו ש 19 חודש בבאפאלו, ועוד 9 חודשים עד מאי זה יחד 28 חודש. זה כניראה כמעט אותו זמן......אם במקביל ללימודים תעבדו אולי כן יהיה מכתב מעסיק ואולי גם LMO......

למה להעביר תיק?

פתחת בת"א תשאיר בת"א. למה אנשים מחפשים לעצמם צרות בצורת פרוצדורות חריגות?

למעלה