העברת תכני ווידאו מהמחשב לקלטת.

Nonamco

New member
העברת תכני ווידאו מהמחשב לקלטת.

יש לי מצלמת ווידאו של סוני ויש לה רק יציאת dv out, לפי מה שהבנתי זה אומר שיש לי אך ורק אפשרות להעביר את מה שצולם במצלמה למחשב אך לא מהמחשב למצלמה. אז...אם אני עורך את זה על המחשב אני יכול פשוט לחבר את המחשב לטלוויזיה ולהקליט מהטלוויזיה לקלטת ווידאו??? זה אפשרי? תודה רבה. נ.ב איך זה שמצלמה דיגיטלית מצלמת על קלטת ולא על דיסק? שוב תודה

Razi284

New member
יש פתרון

למרות שאני לא מומחה גדול, גם לי יש מצלמה דיגיטלית, ולמרות שעוד לא ניסיתי להעביר מהמחשב למצלמה אני יודע שזה אפשרי. ברב תוכנות עריכת בוידאו יש אפשרות של Print to Tape כלומר להעביר לקלטת, וזה בעצם מעביר דרך הקבל של FIRE WIRE למצלמה. ומהקלטת של המצלמה כמובן אפשר להעביר את זה לקלטת רגילה.

Nonamco

New member
Razi284 אני חושב שלא הבנת את השאלה.

שאלתי אם אחרי שאני מעביר את מה שצילמתי במצלמה למחשב, עורך את הסרט, מוסיף לו מוזיקה אפקטים ועוד אני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות את הסרט הערוך בטלויזיה ואז להעביר לקלטת רגילה. בקיצור להקרין את הסרט מהמחשב על הטלויזיה ומהטלויזיה להקליט על קלטת ווידאו. תתעלם מהאפשרות של: מצלמה - טלויזיה - קלטת ווידאו. אני מדבר על האפשרות של: מחשב - טלוויזיה - קלטת ווידאו. ושוב תודה רבה.

jhones

New member
אם יש לך TV OUT אז כן!

רק בסדר שונה. מחשב ווידאו טלויזיה.

Nonamco

New member
יש לי מצלמה דיגיטלית של סוני, דגם:

DCR-PC4E. יש לה רק dv out.

shevachs

New member
יתכן שיש פתרון

אם תשאיר email אוכל לנסות להציע לך מה לעשות . אינני בטוח שזה מתאים גם למסרטה שלך.

shevachs

New member
עזוב EMAIL נסה באתר הזה

נסה פה: www.lynxdv.com/product.php?name=dvin&country

shevachs

New member
אם תרכוש את זה

ואצלי זה עובד מצויין, תוכל לקלוט גם מה-TV באופן ישיר ע"י התאמת השלט של המסרטה. יש בשלט 2 כפתורים נסתרים, שצריך לחשוף אותם ולהפעיל אותם.

למעלה