העברת תמונות ווידאו ל-CD

amir_e

New member
העברת תמונות ווידאו ל-CD

שלום אני מחפש חנות זולה שתעשה העברת תמונות ווידאו ל-CD

שלום אמיר

אני לא חושב שיש חנות שאפשר לשבת ולהעביר תמונות מוידאו לCD אבל אני בטוח שחדר עריכה ממוחשב יכול לעשות את זה כי תהליך הלכידה של התמונות מוידאו נעשה ע"י פרימים בודדים, עשיתי זאת לפני חודש לזוג שרצה להוציא תמונות מהוידאו ולהדפיס אותן אם תרצה תוכל להתקשר אלי ואני אשמח לעזור לך 385861-053 נשתמע אייל...

אייל, שאלה לי אליך: האם אתה מכיר

מקום בו אפשר להעביר את סרט הוידאו ל - DVD? הצלם שלי לא יכול לעשות את זה, ובמקום שהוא המליץ עליו עולה כערל 450$. רעיונות?

יפעת22

New member
אפשר גם פרטים ? בדיוק באותו

נושא ואם אפשר עוד שאלה - יש לי תמונות מקסימות שצולמו במצלמה דיגטלית ואני רוצה להדפיסן (במעבדה). חלק מהתמונות נראות מעט חשוכות. האם אתה חושב שכדאי לי לשחק עם האור (brightness) בפוטושופ או שהסיבה לכך היא שהרזולוציה במחשב שלי לא משהו ועדיף להשאיר את התמונות כפי שהן?

היי יפעת22

בנוכע לפרטים של הוצאת תמונות מוידאו זהו תהליך עריכה שמצריך לבודד את התמונות הספציפיות ואותם להפוך לקבצים, לידיעתך כל שניה של וידאו מורכבת מ-25 פרימים או תמונות (כמו באנימציה...) ולכן צריך לשבת ולבחור את התמונה הנכונה ואז את כל הבחירות מעבירים למעבדה שמסוגלת להדפיס קבצים של וידאו שהומרו לקבצי מחשב. דרך אגב זו האפשרות האחרונה שכדאי להשתמש בה האיכות של תמונה מוידאו היא לא ברמה של תמונה מפילם! ועכשיו לשאלתך השניה יש לך אני מבין יכולת לעבד את התמונה אצלך אבל כמו שאמרת הרזולוציה של המסך שלך היא כנראה משפיעה על השיקול שלך הצעתי היא שתקחי את אותם תמונות המקוריות שצולמו ותתני אותם למעבדה להדפסה וששם יחליטו אם יש צורך להבהיר את התמונה או לא כי אצלם המוניטור ביקורת הוא המדוייק ביותר. מקווה שעניתי לך בהצלחה אייל...

amir_e

New member
הבהרה../images/Emo98.gif

תודה על התשובות, אבל אולי לא הייתי מספיק ברור. התכוונתי להעברה מנגטיבים ל CD וכן העברת סרט הוידיאו גם כן ל CD. בנתיים מצאתי מקום אחד שמפתח ב 30 ש"ח לנגטיב ו 200 ש"ח ל 40 דקות בוידאו. יקר??? זול???

shelycat

New member
אמיר לשאלתך....

לגבי סריקה של נגטיב ל CD אמנם אני פיתחתי אצל זה שצילם את חתונתי אבל מסיבות אחרות נכנסתי לחנות צילום בתחנה המרכזית החדשה בשער ראשון(ראשון לציון)(זו איזו רשת בשם ? אקספרס) ושאלתי כמה יעלה לי התענוג אצלהם והתשובה היתה 15 שקל לנגטיב חתוך(הכל תלוי אם הוא כבר חתוך או לא).

תג תמר

New member
נגטיבים ל cd

יש חנות צילום בקניון אילון בשם "בין רגע". איציק ישמח ללהפוך לכם את הנגטיבים של החתונה ל-cd במחיר סביר, תוך יום אחד.

יפעת22

New member
תודה, אבל אני התכוונתי בדיוק להפך:

להפוך את מה שיש לנו ב-cd לתמונות...

oc101

New member
אני לא מבינה הכי גדולה

אבל תמונות להעביר ל cd - חבל על הזמן , האיכות של סריקת תמונות נמוכה אבל אם יש לך את הנגטיב של אותם תמונות - יוצא אחלה ! כלומר כמו שתג תמר כתבה - נגטיבים לcd הצעירה

צעירה יקירה...

אני מסכים איתך לחלוטין ברגע שמדובר על סריקת תמונות ולהדפיס את הסריקה זה נחות יותר מאשר להדפיס את הנגטיבים אבל זה לא היה הנושא המדובר נשאלה פה השאלה מה היא הדרך היעילה להוציא תמונות מוידאו כלומר אם יש לך סרט וידאו ואת רוצה להדפיס תמונה מהסרט אז מה הדרך, ובנוסף נשאלה עוד שאלה האם כדאי לתקן את הבהירות של תמונה שצולמה במצלמה דיגיטאלית? אז לצערי גם את יקירתי וגם תמר לא הבינו את השאלה והתאתם אחת את השניה, (לא נורא זה קורה לצעירים
בימינו הרבה) אז קחי
ובהצלחה אייל...

dorlim

New member
ועוד שאלה בנדון ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם כל נגטיב מתאים לסריקה? אם לא, איזה סוגים כן ואיזה לא? (וסליחה על הבורות....
)

תשובה להעשרת הידע....../images/Emo24.gif

היי חמודים מה שלומכם???? זקן סיני פעם אמר שבורות באה רק מאנשים שלא שואלים....
אי לכך ובהתאם לזאת אני מסכים איתו, אני חושב שקראו לו צאינגטונכרוסאן והתשובה היא שאין כל חשיבות לסוג הנגטיב הטריק בסריקת הנגטיב הוא שהסורק מסוגל ליצור פוזטיב מהפריים שנסרק וכך ניתן לראות תמונה ללא הדפסה על דך נייר. כפיש??????? ביי בנתיים אייל...

למעלה