העברת תמונות ממצלמה לנגן

BenoAS

New member
העברת תמונות ממצלמה לנגן

אהלן חבר'ה פירסמתי לא מזמן הודעה דומה אבל עכשיו זה קצת יותר ספציפי אני מחפש נגן טוב לקחת לטיול בדרום אמריקה מה שאני רוצה שיהיה לו זו אפשרות להעביר תמונות מהמצלמה ישירות לנגן מה שמוביל גם לתכונה השניה, דבר שכולם רוצים שיהיה בנגן שלהם, אפשרות להעביר שירים ממחשב ישירות, בלי תוכנה מיוחדת שבאה עם הנגן (לדוגמא iTune. ארררררררררר....
) למישהו יש המלצה? חוץ מה-Q5 שכבר הומלץ לי כאן (בכל זאת חייל משוחרר, לא רוצה לפשוט את הרגל...)

BenoAS

New member
אוקיי, אז ככה:

מחיר: עד 800 שקל. תמיכה קבצים: חוץ מ-MP3 ו-WMA לא חובה, אך מומלץ. גודל מסך: לא משנה. נפח: 16-60 הרחבה עם כרטיס זיכרון: רק אם זה מאפשר איכשהו העברת קבצים מהמצלמה לנגן. תוספות: מותרות. מחשבון יכול להיות נחמד, אך אין הכרח. סוללה: אם חזקה אפשר פנימית, אם לא עדיף סטנדרטית (AA למשל). שליטה בנגן: לא משנה. חיבור לרשת: יכול להיות נחמד. לא חובה. סידור בנגן: תיקיות. שיהיה מסודר. חשוב מאוד: עמידות! שלא ישבר מנפילה קטנה. וכמובן הכי חשוב מה שכתבתי בהודעה הקודמת - שאוכל להעביר מהמצלמה ישירות לנגן. תודה מראש על כל תשובה!!!!!!

isrmnhr

New member
בעקרון ה-IAUDIO D2 יכול להיות אופציה

יש לו חריץ לכרטיס הרחבה SD. אם יש לך מצלמה עם כרטיס כזה, תוכל פשוט להכניס את הכרטיס לנגן ולהעתיק את התמונות לנגן. גודל מקסימלי של D2 הוא 16 גיגה - לא יודע אם זה יספיק לך. אם אתה שואל אותי - אז הגישה שלך לא נכונה. חבל לקשר בין נגן למצלמה כי אתה סתם תסתבך. אם החשש שלך הוא שלא יהיה לך איפה לשמור את כל התמונות, אז דע לך שבכל מקום (גם בדרום אמריקה), אתה יכול להכנס לחנות צילום, או אינטרנט קפה ולהעתיק את התמונות מכרטיס הזכרון לCD. לדעתי - זה הפתרון האידיאלי והכי פשוט לטיול ארוך. אופציה נוספת - לקנות כרטיס זכרון גדול או כמה כרטיסי זכרון. כרטיסי הזכרון עולים היום גרושים.

יאיר B

New member
בהנחה שאתה רוצה להפוך את הנגן למעין

"בנק תמונות", אתה צריך נגן עם קיבולת גדולה (=דיסקשיח). אין הרבה כאלה, מלבד ה-Q5 יש כמה של ארוכס (שעולים בערך אותו דבר). אני לא בטוח שאני מבין למה אתה רוצה להעביר את התמונות לנגן. אם כדי להראות לאנשים אחרים אז לדעתי זה פתרון קצת יקר. אם כדי לא לקנות עוד כרטיסי צילום - לדעתי זה פתרון טיפשי במיוחד (א. כרטיסי צילום זולים מאוד, ב. נגנים מבוססי דיסקשיח עדינים הרבה יותר מאשר כרטיסי פלאש).

BenoAS

New member
אוקיי, קיבלתי ../images/Emo13.gif אז בואו

נוותר על החיבור למצלמה. אני בכל זאת רוצה לקנות נגן. אז מה הכי מומלץ לאור מה שכתבתי למעלה?

I AUDIO D2 16GB

אם תרצה יותר מ16 ג'יגה תוכל להרחיב ע"י כרטיס זיכרון. יש בו סידור תיקיות, סוללה די חזקה ולפי אור הוא גם עמיד. בבאג הוא עולה 830.

למעלה