העברת תשלום שכ"ד

Beni96

New member
העברת תשלום שכ"ד

שאלה של צעירים
העברתי היום בפעם הראשונה תשלום שכ"ד דרך wire transfer בבנק
לפי הזמן שלקח לי לעשות את זה, כמות הsecurity codes שהייתי צריך להקיש שוב ושוב
והעובדה שזה עלה לי 30$ (+לצד השני זה עלה משהו) נראה לי שזאת לא הדרך האופטימלית לעשות את זה
מה הדרך הכי נפוצה אם כך ? אני יכול לרשום צ'ק ולהפקיד לחשבון שלו ? (גר בstate אחר)

תודה

meir12121

New member
העברת תשלומים ללא עמלה

כנס לדף חשבון הבנק שלך באינטרנט וחפש את האזור שהכותרת שלו 'Bill Pay' או משהו דומה. שם ניתן לשלם ישירות מחשבון הבנק שלך לגופים מוסדיים כמו חשבונות כרטיסי אשראי, חשמל, מים וכו,. מסתבר שבאותה מערכת ניתן להעביר תשלומים גם לחשבונות בנק של אנשים פרטיים, כמו בעל הבית שלך. לפחות בבנק אוף אמריקה ללא עמלה.
נדמה לי שפרוצדורת העברת הכספים הזו נקראת ACH.

John the Savage

New member
אכן, wire transfer זו הדרך ההכי יקרה לעשות את זה

היתרון של wire זה שזה מיידי, כלומר הכסף נכנס לחשבון שלו מייד כשאתה מסיים את התהליך, אבל חוץ מזה, אין שום סיבה לעשות את זה.

ברוב הבנקים יש כיום אופציה לשלוח צ'ק דרך אתר האינטרנט. השירות הזה חינם ללא עמלות, ובדרך כלל גם מאד פשוט ברמה של הכנסת הסכום ולחיצה על אישור וזהו (בהנחה שמכניסים את הפרטים של בעל הבית פעם אחת והאתר זוכר את זה לפעמים הבאות). הבנק ישלח לבעל הבית שלך את הצ'ק בדואר, כך שאתה לא צריך לרוץ לדואר בשביל זה. החסרון היחיד זה שיכול לקחת 3-5 ימים עד שהוא יקבל את הצ'ק, אז צריך לדאוג לעשות את זה לפחות 5 ימים לפני תאריך התשלום.

אופציה נוספת זה תשלום בהעברה אלקטרונית. הרבה בנקאים בזמן האחרון התחילו להציע שירות שנקרא P2P transfer. יש שירות בשם Zelle שהוקם על ידי הבנקים לצורך כך. בשירות הזה, אחרי שאתה מאשר את ההעברה, הבנק שולח לבעל הבית שלך אימייל, ודרך האימייל הזה בעל הבית יכול למשוך את הכסף לחשבון שלו. השירות הזה ניתן בעלות נמוכה או אף בחינם, תלוי בבנק.

למעלה