העגורים הציפורים הנפלאות

maxima

New member
העגורים אכן יפים.....יש לנו כיום

בארץ עגורים שתאזרחו הם נשארים אצלינו כל החורף באזור החולה מכיון שדואגים להם כאן להספקת מזון מראה מדהים לראות את להקות העגורים מתרוממות מעל המים עושים סיבוב ושוב נוחתים

bimbo.

New member
יש שיר נפלא בשם "העגורים"

שרה אותו מיכל טל עם להקה מלווה. שיר נפלא

redredole

New member
העגורים

הנה מילות השיר, לצערי אין לי קישור מוזיקלי. את השיר בצעה להקת השטן ואשת האיכר, הרכב הלהקה, מיכל טל אמנון ברנזוןורפי גרנות. ביצוע: השטן ואשת האיכר מילים: לא ידוע לחן: אדוארד קולמנובסקי גירסה עברית: דן אלמגור העגורים חולפים מעל הכפר העגורים עפים אל הנהר העגורים עוזבים, יוצאים אל הדרום החם מתי, מתי נוכל לעוף כמותם. אני נושא עיני לעננים העגורים שטים בהמונים העגורים עוזבים, עפים אל הדרום החם מתי נצא בהמונים כמותם. אל השדה אצא עם בוא הסתיו ובידי טבעת ומכתב אתפוש עגור ולרגלו אצמיד מכתב דומם פרישת שלום לכל אחי אי שם. עם בוא הקור העגורים עוזבים עם בוא אביב אלינו הם שבים. העגורים חוזרים הם עם חלוף הקור אנחנו, אם נצא - כבר לא נחזור.

מנורה

New member
זה נכון שהעגורים נשארים כל החורף

בארץ היות והחקלאים דואגים להם לאוכל אבל בתחילת מרץ כולם עוזבים לאירופה להתרבות ואכן מראה מקסים הכמות האדירה באגמון החולה. מומלץ לטייל לשם לפני עזיבתם.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכולם גם ממני../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gif|*

ערב טוב,
אני מאוד מקווה לא לפתח שפעת, עכשיו התחלתי להרגיש חולשה אבל לא עד כדי הליכה לרופא. הציעו לי לעשות אמבטיה חמה והדוד כבר דולק ביי ביי יעלי

yaely2

New member
מנהל
איזה../images/Emo118.gifנפגעה במלחמת המפרץ ../images/Emo23.gif

שלום לכולם, בטח זוכרים את התמונה של הציפור היוצאת מאגם שחור עם כנפיים דביקות,בתקופת מלחמת המפרץ. נדמה לי שזו הייתה אנפה או עגור. מישהו זוכר. (אולי ציפור אחרת?) יעלי

redredole

New member
קורמורן גדול

זה שם הציפור שנפגעה במלחמת המפרץ, Great Cormorant והנה גם צילום שלה.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gifהבת לא נפלה רחוק מהעץ../images/Emo28.gif

נֵנָה

New member
יעלינקה, אני מאחלת לך רפואה שלמה

אל תעשי לנו את זה. דוקא עכשיו? כשמזג האוויר כל כך נוח ואפשר לצאת, לטייל ולבלות. שולחת לך מיד אחות אקספרס שתטפל בך ותבריא אותך אחת ושתיים
קבלי חיבוק חם גם ממני לחיזוק

bimbo.

New member
יעלוש, את לא חייבת להצטרף לכל

שמחה וגם לא לרקוד על כל חתונה....
אני מצטרפת לטיפול של לייצ'יק, ושולחת לך גוגל מוגל..... והמון חיבזוקים. תהיי בריאה, ומהר

yaely2

New member
מנהל
גם לך בימבו חמודה. ביהדות אומרים...

שלום לכולם,
ביהדות אומרים שמצוות ביקור חולים היא מצווה גדולה. כתוב שמי שמבקר חולה מפחית את מחלתו בעשירית, ואני מרגישה את זה ממש עכשיו. אתם מבקרים ואני כל כך נהנית שאני מרגישה יותר ויותר טוב. ב א מ ת תודה תודה. מה שמצחיק נשכבתי לנוח ב 4:00 הייתי תשושה וב 7:00 העירה אותי חברה ואמרתי לה בוקר טוב. היא שאלה מה זה ישנת? והיה לי לא נעים אמרתי לה "לא" אבל יעלי היא אמרה עכשיו ערב לא בוקר. איזה כיף איתכם ביי יעלי

maxima

New member
יעלי ..אל תתני לוירוסים......../images/Emo13.gif

להתקרב אלייך אם את רוצה אשלח לך הילינג..... זאת אנרגיה לריפוי

yaely2

New member
מנהל
מקסימה תודה לך על הרצון הטוב../images/Emo24.gif

שלום לך, עדיין אני עם הראש על המים (בקושי)

מנורה

New member
יעלי רוצים אותך בריאה ושלמה

העצות טובות תשתי כוסית קוניאק לפני השינה ואת מתעוררת חדשה. רפואה שלמה ולילה טוב

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo3.gifמנורה ממש תודה אני אשתה אבל...

שלום לכולם,
כל הגסויות והמילים המביכות שאכתוב מחר הן על מצפונה של מנורה שאמרה לי לשתות קוניאק. מזל שזה מחשב ולא תשמעו גם את הגיהוקים שלי. אגב, מהו האתר ששלחת ושלייצ'יק דיברה עליו? חיפשתי ולא מצאתי יעלי

למעלה