העדות שלי..

grace009

New member
העדות שלי..

מצרפת כאן את העדות שלי.. את המסע הארוך לאמונה ולאמונה בישוע, כל חלק במסעי היה חשוב, שלולא אחד מהם לא הייתי מגיע להיכן שהגעתי ולמקום בו אני נמצאת היום. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1448248 (מקווה שהקישור יעבוד) בתקווה שתעזור לכל אחד ואחת מאיתנו- ותקרב אותנו אל האמת.

מרגש כל פעם

לקרוא עדות כזו, ריגשת אותי מאוד. כל כך שמח בשבילך, אין לנו נחמה אחרת מאשר ישוע נקודה. אני האמת מאמין די צעיר, לפני שלוש שנים הכרזתי בפני אימא שלי שאני אתאיסט לא מאמין באלוהים ומאמין בשטן, פיתחתי לעצמי פילוסופיות מטומטמות על החיים, עשיתי סמים, אלכוהול וכל שטות אחרת העולה בראש כמובן שזו הייתה תקופת "המרד" והכעס על כולם, וכנראה זה שלב שהיינו צריכים לעבור גם אני כמוך מרקע דתי ומסגרת דתית, הגעתי לישוע כאילו על הדרך, כשמישהוא בישר לי בעבודה. אבל זה לא על הדרך, זה אלוהים בעצמו שהסתכל עלינו, ריחם עלינו, היחיד מבין כולם שבא לעזור עם עזרה אמיתית, היחיד שבא לתת לנו אהבה באמת היחיד שכאב לו לראות אותנו ואת מצבנו, היחיד שהתעצב עלינו, היחיד שבא לחבק באמת היחיד שראה אותנו משוטטים אבודים ובודדים בעולם, היחיד שבא להציע את עצמו בשבילנו היחיד שראה אותנו מחפשים .. אני כל כך שמח בשבילך כל כך שמח. ומאחל לך חיים מאושרים ומלאים באור ישוע :)

ד ר א ל

New member
הגבתי בבלוג שלך, ותוספת קטנה...

לדעתי, נדיר ביותר למצוא אנשים שהגיעו אל האמת, כלומר - יודעים את האמת, שהיא - אלהים. ישוע היה האמת בעצמו, ואדם היודע את האמת הוא כישוע עצמו מבחינת מודעותו העצמית. כל אחד מתבטא כראות עיניו. וכבר הגבתי מספר פעמים על נושא זה. נדמה לי שזה כבר גובל בהצקה.. בכל אופן, אני מגדיר את עצמי כאדם הנכסף אל האמת. אבל בינינו זה לא ממש נכון, אדם הנכסף אל האמת, חי לאמת.. כלמר חי לאלהים, מעדיף אותו על פני כל דבר אחר.. ובהסתכלות מהצד על עצמי? אני לא ממש מעדיף את אלהים, ומעדיף תענוגות החושים הכוללים גם שכל וכו'. ויש תענוגות חושיים שמסתתרים יפה מאד במה שמכונה "עבודת קודש" כזו או אחרת..

למעלה