העדכון החודשי מכביש 6 קטע 19 שורק- קרית גת

• פותח הנושא zvir1
  • פורסם בתאריך

zvir1

New member
העדכון החודשי מכביש 6 קטע 19 שורק- קרית גת

לאחר מספר חודשים בקרתי שוב, וראיתי בתקדמות ניכרת במספר קטעים, אולם גם קטעים שיש עליהם מספר חודשי עבודה. אני חושש שהקטע לא יפתח לפני ספטמבר אוקטובר. היום ב YNET יש כתבה על מרוצי מכוניות שיש בקטע הזה, וחברת כביש 6 מפזרת מחסומים כדי למנוע זאת.

zvir1

New member
מבט למחלף קרית גת לדרום

מחלף קרית גת הוא הגשר המרוחק יותר. ניתן לראות שעבודות השכבה הסופית הגיעו כבר קרוב

zvir1

New member
מבט צפונה מאזור מחלף קרית גת- מעבר חקלאי

zvir1

New member
גשר גת לכוון צפון-יש עוד הרבה מה לעשות

צילום אחרון אשמח לדעת מחברינו הדרומיים, ובמיוחד ממנהל הפורום האינג'ינר לעתיד, מה קורה באזור בית קמה..

fireman

New member
תודה על העדכון צבי

את האמת אני לא שמתי לב לקיומן של עבודות כאלה ואחרות באזור בית קמה.... מלבד מחלף אחוזם לא שמתי לב לעבודות שמתרחשות דרומית יותר... ייתכן שכן ראיתי והנחתי שמדובר בעבודות של רכבת ישראל ולאוו דווקא של כביש 6

fireman

New member
עבודות של ר"י יש לכל אורך הקטע בין ק"ג לב"ש

ואת זה אני יכול לומר לך מהתקופה שעוד הייתי נוסע ברכבת (אני מחרים כזכור לך) בכמה הפעמים שיצא לי לנסוע בכביש 40 נראה שיש עבודות בשטח באזורים בהם ניתן לראות את המסילות מהכביש ובאזורים שלא האבק הרב באויר מעיד על כך שעבודות מתבצעות בשטח. לצערי האוטו שלי בתקופה האחרונה מסמן על מצוקה ולכן אני משתדל כמה שפחות לצאת איתו מהעיר ועל אחת כמה וכמה לטייל איתו באזורים לא סלולים. אני מחפש יורשת כך שעד אז אין לי את האפשרות להיות איש בשורה שיכול לומר בוודאות מה קורה בקטע הזה.

fireman

New member
הפיאט אונו שלי כבר גמעה

190 אלף ק"מ..... עברה אולי 30 ידיים כולל נהגת שבשלוש השנים האחרונות קורעת לה את הצורה, הגיר משמיע נקישות, המנוע עובד לפי קריזות - פעם האוטו מרגיש מטוס ופעם הוא מרגיש פול טריילר שעמוס ב20 טון מעל המותר, מעל 90-95 קמ"ש האוטו מקרטע, מגיעים לעליה רצינית הוא מקרטע גם בהילוך שלישי. בקיצור....האוטו כבר מת.

fireman

New member
תזהר, אני עלול לקחת את ההצעה ברצינות

כביש 6

ZVIR1 שלום. אני פעם ראשונה בפורום זה. אני מבין שאתה די מעודכן בנושא כביש 6. אתה יודע מתי יפתח הקטע הדרומי הבא ? בסוף השנה הזאת ?

yairp4

Active member
תאריך הפתיחה

הכביש גם ככה מתוכנן להפתח באוקטובר ככה שלא מדובר בעיכוב. כמובן שיהיה מאוד נחמד אם ייפתחו את הקטע הזה לפני הזמן המתוכנן, כמו שפתחו את הקטעים האחרים של הכביש לפני הזמן...

yairp4

Active member
בית קמה

בשבוע שעבר עברתי שם בדרך לבאר שבע ונראה שהעבודות מתקדמות מהר. במחלף אחוזם (עם כביש 40) כבר בנו את הגשר עליו יעבור כביש 6 ועכשיו צריך להסיט את התנועה בכביש 40 מתחתיו (וכמובן לבצע עבודות סלילה נרחבות). הקטע הזה אמור להיפתח בפברואר.

למעלה