העדכון השבועי חוזר- באני חדש!

Scum Bunny

New member
העדכון השבועי חוזר- באני חדש!

במאמצים קשים ועם ידיים כאובות כתוצאה מהתכווצות שרירים סופנית עמדתי בהתחייבותי להעלות עדכון לבאני תוך שבוע או פחות מהעדכון הקודם! הידד! אגב, מי ממכם אולי זוכר קומיקס רשת ישראלי וותיק בשם פינג 972, אולי הקומיקס הישראלי הראשון ב-Keen (וגם קומיקס הפלאש הדו שפתי הראשון), שהופיע גם ברצועה שבועית באתר Gamer.co.il וגם פעם Penny Arcade המליצו עליו. אז פגשתי היום במקרה לגמרי את פזי, אחד משני יוצריו של אותו קומיקס. ובעקבות צירוף מקרים (פחות או יותר) יצא לי היום גם לשוחח בטלפון עם יוני, היוצר השני. מרגש, לא? (שאלה רטורית. נא לא לענות בבקשה.)

HackMachine

New member
מרגש מרגש

אני לא מאמין שלא לקחת לו את התחתונים. פראייר. בכל אופן, אני חושב שחבל שמיהרת להוציא את העמוד הזה. העמוד הקודם נראה כאילו באמת התחלת להשקיע את הזמן בקומיקס שלך. אך העמוד האחרון דיי חזר לסגנון "ציירתי את זה מתוך שיעמום ולא היה לי כוח לעשות את זה שוב".. לא שאני אומר שזה גרוע. להיפך, אני מאוד מעריך את הקומיקס שלך (במיוחד ביחס להרבה קומיקסים ישראליים אחרים) ואני בטוח שאני יעשה אפילו עבודה פחות טובה. אבל הייתי אישית מעדיף לחכות עוד חודש שלם בשביל עמוד נוסף ממש ממש מושקע ויפה מאשר אחד חצי מושקע תוך שבוע. כמובן... שאתה עושה את זה בחינם... לא לא עם המקל!...

Scum Bunny

New member
איזה חלק של "רטורית" לא הבנת?

אני מסכים שרוב דפי הקומיקס, כמו זה האחרון, נראים פחות מושקעים מדפים בודדים כמו הדף הקודם, או כמו הדף הראשון של ה-storyline. לצערי, עם כל הרצון אני לא יכול להתמיד עם אותה רמת השקעה עבור כל דף. זה קו עלילה ארוך למדי, ועם דף בחודש הוא לא ייגמר לעולם. מה שאני יכול לעשות, ומנסה לעשות עד כמה שאני יכול, זה לשפר את רמת הדפים הלא מפורטים (כלומר חסרי הרקע על פי רוב). ברור לחלוטין שאם וכאשר אני אתחיל לעבוד על פרוייקט הקומיקס שלי ושל עופר (ושלך, האק, אם עדיין תהיה מעוניין) אז כל דף יהיה מפורט ברמה המתבקשת והנדרשת מקומיקס אמיתי. ושלא יהיה לך ספק- בערך עם תחילת שנת הלימודים אני חוזר לעבוד על הפרוייקט במשנה מרץ.

HackMachine

New member
כמובן..

שאני עדיין מעוניין. אני רק מחכה שתתקדמו עם זה. ההסבר מקובל עליי. אבל אתה עדיין פינצטה.

ogmios

New member
מצוין, כרגיל

אגב, האם הבחנתי שם במחווה קטנה לEther, או שאני באמת צריך לישון יותר (או בכלל, for that matter)?

Scum Bunny

New member
תודה תודה

אם הבחנת במחווה ל-Ether עשית את זה לפניי. לצערי, המפגש היחיד שלי עם Ether היה בתערוכת הבוגרים של בצלאל, שם עיינתי בחוברת ככל שאיפשר לי זמני המוגבל שם. מאוד התרשמתי, כמובן, ואת מה שכן הספקתי לקרוא אהבתי. אבל טרם התאפשר לי לקרוא את החוברת במלואה, ברמה שתהייה לי היכרות אינטימית מספיק כדי לעשות מחוות. אבל זה עוד יקרה. למה, מה ראית?

ogmios

New member
כמו שאמרתי - אני לא ישן מספיק

בכל אופן, הבחורצ'יק נראה לי קצת מחוסר רגליים (פריים שמאלי תחתון). אולי לקרוא לזה מחווה זה באמת קצת מוגזם. אמממ... אפשר להאשים את האינזומניה שלי?

למעלה