BrowN EyeD GirL1
New member
העדכון השבועי!../images/Emo124.gif
שלום לכם ושבוע טוב,עלפי יעראפל הנאווים! כאן במוקד השידור נמצאות קארין ורונית...אהממ רונית?
אוו היא הלכה לה לערוך את שירשורי השבוע..בנתיים אני אעסיק אתכם פה עד שהיא תסיים...
אז לפני שנתחיל,אני רוצה להתנצל בשמי ובשם רונית שאממ לא עשינו את העדכון השבועי במשך שבועיים...אמממ האמת שאין סיבה מוגדרת,לא יצא לנו פשוט..אז עמכם הסליחה תושבי יעראפל הנכבדים..אנחנו מתנצלות מעמקי נשמתנו על כך שלא הייתם מעודכנים במשך שבועיים שלמים..
..קבלו פרח בנוסף להתנצלות|U4| אם כן מה היה לנו השבוע ביעראפל שלנו? הרבה מריבות וויכוחים,עלפים חתיכים שהגיעו מחו"ל(ואלינור) לשמחתן של תושבות הממלכה,תגרות,עוד עלפים חתיכים שהגיעו מחו"ל,עוד כמה אורחים שהגיעו מרחבי הארץ התיכונה לכבוד מועצה שעורך המלך תרנדויל,וקלטת לוהטת אחת...בטח כולכם כבר יודעים על הקלטת...הרי שמועות כאלה מתפשטות כמו אש בשדה קוצים...טוב אבל רק כדי לוודא שכלכם באמת יודעים אני אספר לכם שוב
:נמצאה קלטת לוהטת שבה מככבים העלף האציל גלורופינדל לבית אלרונד וכוכבת התיאטרון(וכוכבת הפונדקים)מיעראפל-לוריית' חשפניאל..(
)..נו מה,זו קלטת מעניינת..*מגלגלת עיניים*.. מה??אם ראיתי..נו,אם לא הייתי רואה הייתי אומרת שזו קלטת מעניינת?*שורקת בתמימות* אהה אז איפה הייתי לפני שהגעתי לקלטת הלוהטת(שיווו איזה גוף כאילו שקסי כזה יש לגלורופינדל.*פקצה*
)? אהה כן אני יודעת..העדכון השבועי..כן,כן..
..האמת ש..יש עוד רכילות חמה..אויש,אל תהיו כל כך חסודים,תודו שאתם רוצים לשמוע..
.. טוב אז השמועה גורסת ש...יבוא להתגורר פה,איתנו,היעראפל,גמד!כן!כן!גמד אמיתי!!!שמו הוא גימלי והוא חבר של לגולאס...(
)...אוו לגולאסססססס..*נמסה*... אהה ולפי שמועה נוספת,המלכה,אשתו של תרדויל,בהריון!
..כמה מפליא..בחיי!זה נכון שהיא עוד צעירה וכל זה אבל..תארו לכם את לגולאס משחק עם אחיו הקטן או מחליף לו חיתולים!
טוב,די לשמועות!באמת,מי הבטיח בכלל שזה נכון... בכל אופן,נעבור למשהו קצת יותר אמיתי ומוכח שהוא הודעות שעליי למסור לכם.: 1-המלך תרנדויל מבקש למסור את התנצלותו על תקרית הפונדק בה היה מעורב אחיו הקטן..אתם יודעים בדיוק לאיזו תקרית הכוונה ואני לא אפרט..
2-תושבי הממלכה נקראים לעזור לשתול עוד עצים ביעראפל היקר לנו..המלך תרנדויל הביא משלוח מיוחד של עצים מדרום ואלינור...עצים מאוד מיוחדים,מתכווננים כאלה עם שלט..והם גם מתקפלים! 3-לאור ביקורם של אורחים רבים ממקומות שונים אנשי הממלכה מתבקשים להתנהג בנימוס ולא לשתות לשוכרה,להביר מדורות על השביל המרכזי ביער,לערוך אורגיות פרועות לאור ירח וכיוצא באלה.. טוב,די לחפירות,כעת נעבור לשירשורי השבוע..אני מעבירה את השידור אלייך רונית...
שלום לכם ושבוע טוב,עלפי יעראפל הנאווים! כאן במוקד השידור נמצאות קארין ורונית...אהממ רונית?