העדלאידע הסביבתית במדרשת בן גוריון

העדלאידע הסביבתית במדרשת בן גוריון

אם אתם מחפשים טיול עם ערך מוסף לפורים- זה ה-מקום בשבילכם!
העדלאידע היא אירוע שמופק כל שנה על ידי התלמידים עצמם, מא' ועד ת' - התכנון, הבנייה, הכוריאוגרפיה, התחפושות ועוד. כל הבנייה הינה מחומרים ממוחזרים ויום אחרי העדלאידע המבנים מפורקים והחומר ממוחזר שוב.
והתהלוכה עצמה - שואו מטורף. מבנים מדהימים, ריקודים, תחפושות. כיף גדול.
העדלאידע השנה תתקיים בשבת ה 15/3 בשעה 9. מומלץ בחום להגיע מוקדם כי זה אירוע די המוני ויותר מאוחר יש בעיה של חניה (חניה תמיד יש, רק רחוקה...)
אחרי העדלאידע יש יריד סביבתי ושוק אוכל.
אם מישהו מחפש המלצות לטיולים לפני/אחרי- אשמח לעזור.

היינו בשנה שעברה.
לצערי הגענו לקראת סוף התהלוכה אבל החה בהחלט יפה ומושקע.

galapa

New member
אנחנו שם כל שנה

בארבע-חמש שנים האחרונות ותמיד נהנים בטירוף!

hag70

New member
האמת שמרב שהיא מוצלחת קשה להנות באמת

הייתי פעם אחרונה לפני 6 שנים והיה כל כך עמוס שפשוט לא נהננו: גם החניה, גם להגיע, גם לראות את התהלוכה וגם הפעילויות אחר כך. אני מתאר לעצמי שמשם זה רק החמיר.
והאמת שחבל, כי זה באמת ארוע מקסים ומיוחד (ואני מכיר את הארוע הייתי שם לפני 12 שנה בערך).
לדעתי אחת הבעיות העיקריות היא שהמדרשה לא בנויה לקלוט כל כך הרבה אנשים בבת אחת. שלא לדבר על כביש 40 שמדרום לצומת טללים.

לא מסכימה איתך. לגבי החנייה- אני לא ממש יודעת

כי כמו שכתבתי אני גרה פה. לגבי התהלוכה- הייתי בעדלאידע בשש השנים האחרונות, ונכון שיש מקומות מעט יותר עמוסים, אבל הסיבוב ענקי ויש מקומות כ"כ ריקים שהתיכוניסטים מתבאסים שאפאחד לא רואה אותם שם... בתוך המרכז המסחרי אכן צפוף אבל בדשא יש שפע של מקום לשבת ולאכול ולהסתובב אח"כ. בקיתור- לדעתי שווה לך לנסות שוב...

למעלה