העדפה בסדרות

dory30

Well-known member
לאחרונה אני רואה את "פאלו אלטו", המובססת על ספר. היא עוסקת בתעלומות רצח. שקלתי לראות את העונה השנייה של בלקספייס (העונה הראשונה הייתה מעולה ויצאו ממנה צעירים שהשתדרגו והפכו לשמות מוכרים כמו גילי איצקוביץ', סוזאנה פפיאן, לב לוין ועוד) ואת האיש שרצה לדעת הכל (המשך לתיק נעדר). אבל, כנראה שהשפעת ה-7.10 חלה גם עליי וזה יותר קל לראות תעלומה שעוסקת ברצח מאשר כזאת שעוסקת באונס ובהתעללות מינית בנשים. גם לכם יש מדרג של רגישויות?

פולגאר

Well-known member
לאחרונה אני רואה את "פאלו אלטו", המובססת על ספר. היא עוסקת בתעלומות רצח.
האם יש דימיון לספר?
שקלתי לראות את העונה השנייה של בלקספייס (העונה הראשונה הייתה מעולה ויצאו ממנה צעירים שהשתדרגו והפכו לשמות מוכרים כמו גילי איצקוביץ', סוזאנה פפיאן, לב לוין ועוד)
יש את נאיה, שחקנית מעולה שהתאהבתי בה בפלמ"ח.
ואת האיש שרצה לדעת הכל (המשך לתיק נעדר).
אותם שחקנים?
לא ראיתי את תיק נעדר, ממליץ?
אבל, כנראה שהשפעת ה-7.10 חלה גם עליי וזה יותר קל לראות תעלומה שעוסקת ברצח מאשר כזאת שעוסקת באונס ובהתעללות מינית בנשים. גם לכם יש מדרג של רגישויות?
לא משפיע עליי ברמה כזאת, רק שלפעמים אין לי כוח למשהו כבד ואז צופה במשהו קליל ולמחרת צופה בכבד :-):

dory30

Well-known member
האם יש דימיון לספר?
לא קראתי.
אותם שחקנים?
לא ראיתי את תיק נעדר, ממליץ?
תיק נעדר היה מעולה. הנקודה היא שבתקופה כזאת מתוחה, אני משתדל לראות פחות דברים עוכרי שלווה. היום מתחיל יורו 2024 (אליפות אירופה לנבחרות) והשעשועון המרדף חזר.

רצח הפשע הכי חמור כי הוא נטילת חיי אדם מקודשים, נשמת האדם בצלם אלוהים. מאונס אפשר להשתקם, אבל גם אונס פשע חמור. מעניין לראות סרטים שעוסקים בפרשיות פשע. אני קורא עכשיו ספר בשם "היער" על אדם שחוקר את רצח אחותו שהיה ביער במחנה קיץ בתיכון.

החשוד העיקרי זה גם על אונס וגם על רצח, סדרה מאלפת נגד שוביניזם. כדאי מאוד גם לראות כלבי אשמורת, זה לדעתי סרט הפעולה הכי טוב שיש. זה סרט פרודיה מתוחכם על סרטי פעולה.

dory30

Well-known member
החשוד העיקרי זה גם על אונס וגם על רצח, סדרה מאלפת נגד שוביניזם. כדאי מאוד גם לראות כלבי אשמורת, זה לדעתי סרט הפעולה הכי טוב שיש. זה סרט פרודיה מתוחכם על סרטי פעולה
אם דיברת על הסרט שקווין ספייסי שיחק בו, ראיתי והיה מעולה. חשבתי שאתה מדבר על הסדרה ששיחקה בה הלן מירן, את זה לא ראיתי.

אני לא מכיר שחקנים. הסרט החשוד העיקרי הוא על שוטרת שחוקרת מקרה אונס ורצח, עושים לה בעיות כי היא אישה ובסוף האנס מבין שעושים לה בעיות כי היא אישה ומפיל אותה.

הסרט הכי טוב שראיתי בחיים הוא "תמונות קצרות" של אלטמן. הוא בנוי כמו סדרה מצירוף של קטעים עם סיפורים שונים.

למעלה