העדפתי לבד .. כנסו

העדפתי לבד .. כנסו

תיראו = ראיתי שכל אחד מביע דעה בשרשור .. ואז פתחתי שרשור ושכל אחד יגיב לפי המספר אוקיי ?! 1 . טוב מאוד שדנה פתחה את הלב שלה , ואמרה את כל הרגשות שלה , עדיף להיות אמיתי מאשר לשקר לכל אחד .. רק כדי להתפרסם, אמת מועדף על שקר - אפילו כל דבר אחר : ) 2.עדיף שלא הייתה מדברת בכלל , והייתה ממשיכה כמו שהיא , ועם היא מספרת סימן שהיא רוצה לדבר , להכניס את עצמה לקריירה התשובה שלי היא 1 :) - תגידו אתם עכשיו .. והייתה אחלה כתבה , ותמונה בראשי הייתה מעלפת .. ובכתה עם האודם הסגול בכלל .. תביעו דעה גם ..

רונה רו

New member
יש לי דיעה....בנושא הנ"ל

דנה היא דיווה וללא ספק יש לה קול מדהים שלא מצריך אפילו תוספת ממוחשבת..אז למה למה עושים לה כזה עוול למה כל הזמן נותנים לה לשיר שירים כאלה מעפנים לדעתי 80 אחוז מהאלבום אכן טוב...אבל למה לדפוק ת'-20 האחרים בשירים לא טובים...אני חושבת שדנה מפספסת פה נקודה מסויימת ..וכן את הקריירה המדהימה שלה....הדיסק שווה קניה...אני בטוחה שאין אחד שאוהב את כל הרצועות תמיד יש רצועה שניים שלא אוהבים...אבל....שמתי לב שכולם פשוט כולם לא אוהבים כמעט את אותן רצועות...מעניין עם מי מתייעצת שיא בוחרת שירים....כנראה שאותם אנשים חירשים.

דעתי

אי אפשר להוציא דיסק שיהיה מלא בלהיטים. תמיד יהיה שיר אחד או שניים שהם לא בדיוק מה רצו ממנו. אני אישית חושב שדיסק הוא טוב. למרות כמה שירים שהם לא היו בדיוק מה צפינו אבל דיסק טוב. אי אפשר לקלוע בול במטרה עם כל שיר ושיר. תמיד יהיו כמה לא אוהבים או לא מתחברים.

למעלה