העדרות מהעבודה

העדרות מהעבודה ../images/Emo121.gif

לעיתים אנחנו נעדרים מהעבודה מפאת מחלה (מדומה או אמיתית) או מפאת חופשה.
האם בהעדרותכם מהעבודה יש מי שימלא את מקומכם או שהעבודה מצטברת על השולחן עד לשובכם
האם בהעדרותכם מהעבודה אתם עובדים מהבית (טלפונים, מחשב)
האם אתם ממלאים את מקומם של חברכם לעבודה בהעדרותם
האם אתם נוהגים להעדר מהעבודה הרבה
האם חברכם לעבודה נעדרים יותר ממכם מהעבודה או שלהפך

../images/Emo160.gif../images/Emo9.gif

האם בהעדרותכם מהעבודה יש מי שימלא את מקומכם או שהעבודה מצטברת על השולחן עד לשובכם
רק את הדברים הפשוטים המזכירה עושה. הדברים החשובים הם לא ידועים לשאר העובדים וברובם חסויים.
כן.
לא. כי אין לי זמן. יש לי מלא עבודה.
לא
כן

אז ככה..

העבודה מחכה לי יפה יפה על השולחן
- לא תודה. הבוס שלי מאיים שייתן לי "מירס"... ואני מתפללת שזה לא יקרה, כי ככה יש לי סיבה להתעלם מהטלפונים שלו...
בד"כ לא. אלא אם קרה משהו דחוף ביותר...
לא במיוחד.
הם נעדרים הרבה יותר ממני....

העדרות מהעבודה../images/Emo99.gif

בהעדרותי איש איננו ממלא את מקומי והעבודה נערמת. דבר שגורם לי קצת ל"פוביית חופשים". המצאתי תיאוריה שצריך להעדר לפחות לשבועיים ואז צוברים כוחות להתמודד עם הערימות. התיאוריה התבררה כמוטעית ואחרי חודש חופש (גישרתי את כל החגים) גיליתי ש... גם חודש זה לא מספיק...
בהעדרות לצרכי חופש פרופר - משתדלת לא לעבוד בכלל!!! חופש זה חופש! אם זה העדרות מטעמים אישיים שונים - כנ"ל. רק במקרים דחופים אני עונה אחרת שולחת אותם לאחרים או ליום המחרת.
במבנה העבודה אצלו אין ממש מילוי מקום זה של זה. יש עזרה הדדית ו"סגירת חורים" לפי בקשה ספציפית. ללא ספק החבר'ה מחפים זה על זה בשמחה.
הלוואי שהייתי נעדרת יותר פעמים
- כל כך כייף חופש... לצערי אני נעדרת הרבה מהמשרד בשל עבודה מחוצה לו ואז גם לא נעדרתי וגם נערמה לי עבודה..
איך אחרים נעדרים? - וואלה לא יודעת, את מי זה מעניין?

תשובות

האם בהעדרותכם מהעבודה יש מי שימלא את מקומכם או שהעבודה מצטברת על השולחן עד לשובכם |->|יש דברים שרק אני יודעת ומטפלת ולכן בכל מקרה יתאספו על השולחן שלי דברים, אבל הרבה דברי אחרים יטופלו , ואם אני יודעת מראש שאני נעדרת לתקופה ארוכה יחסית, אני מכשירה מישהו מהצוות למלא את מקומי בהתאם למה שחייב להתבצע , ומה שאפשר לדחות אני משאירה לעצמי.. האם בהעדרותכם מהעבודה אתם עובדים מהבית (טלפונים, מחשב) |->|אמנם הוצעה לי האפשרות לארגן לי את כל התכנות בבית (אחד מכל המשרד צריך שיהיה לו, עדיפות למישהו מההנהלה, ובהתחלה זה קסם לי, אבל מהר מאוד הבנתי שזה עלול להיות שיעבוד וויתרתי על העונג... לא מתחרטת לרגע :) האם אתם ממלאים את מקומם של חברכם לעבודה בהעדרותם |->|מה שאפשר לדחות יישאר, אבל בכל היתר בהחלט כן. האם אתם נוהגים להעדר מהעבודה הרבה |->|משתדלת שלא, אבל אני מפרגנת לעצמי אחת לכמה זמן איזה יום חופש או חצי יום חופש, כשאני מרגישה שאני FED-UP ולא רוצה להשתבז טוטאלית האם חברכם לעבודה נעדרים יותר ממכם מהעבודה או שלהפך |->|אני מאחרת באופן חד משמעי יותר מכולם, בהעדרויות לא נראה לי שיש לי "פור" על מישהו..ואם כן אז לא פור רציני :)

אז ככה

האם בהעדרותכם מהעבודה יש מי שימלא את מקומכם או שהעבודה מצטברת על השולחן עד לשובכם אין מי שימלא את מקומי, אך יתכן שבגלל זה, העובדים האחרים יקבלו יותר גינות האם בהעדרותכם מהעבודה אתם עובדים מהבית (טלפונים, מחשב) זה קצת לא אפשרי האם אתם נוהגים להעדר מהעבודה הרבה?לדעתי לא האם אתם ממלאים את מקומם של חברכם לעבודה בהעדרותםכשהם העדרים אז לפעמים אני מקבל גינות שהיו אמורות להיות שלהם. לפעמים אם לא תוכנן לי יום עבודה, ומישהו נהדר, אז אני עובד בכל זאת. האם חברכם לעבודה נעדרים יותר ממכם מהעבודה או שלהפךכן

o.k. נתחיל -

בהעדרותי יש עבודה הכרוכה בקבלת קהל שאחרים מבצעים ועבודה מקצועית המחכה לי. הרבה שאלות מופנות אלי הביתה בעיקר טלפונית. כשחברי נעדרים ודאי שגם אני ממלאת את מקומם - שרות לקהל, זוכרים? ואני נעדרת מעט מאוד מהעבודה. הרבה פחות מיתר העובדים שגם הם רובם לא חסרים מי יודע כמה.

קצת קשה לענות

כי אני עובדת בשירות לקוחות במוקד. בד"כ אני לא נעדרת הרבה מהעבודה. אני בנאדם שדופק עבודה כמו שצריך רק שלאחרונה מאוד רע לי בעבודה

היעדרות.

1. האם בהעדרותכם מהעבודה יש מי שימלא את מקומכם או שהעבודה מצטברת על השולחן עד לשובכם
אצלנו יש לוחות זמנים שלוקחים בחשבון גם היעדרויות, ובד"כ העובד מסיים את המשימות שלו לפני שיוצא לחופשה. אחרת, מוצאים מישהו שימשיך. 2. האם בהעדרותכם מהעבודה אתם עובדים מהבית (טלפונים, מחשב)
פחחחח נראה לך? 3. האם אתם ממלאים את מקומם של חברכם לעבודה בהעדרותם
קיימת סימטריה עם השאלה הראשונה. 4. האם אתם נוהגים להעדר מהעבודה הרבה
לא. 5. האם חברכם לעבודה נעדרים יותר ממכם מהעבודה או שלהפך
האמת? אף פ'ם לא שמתי לב.

תשובות

שאלה: האם בהעדרותכם מהעבודה יש מי שימלא את מקומכם או שהעבודה מצטברת על השולחן עד לשובכם ? תשובה: כעיקרון, משאירים לי, אבל, אם יש משהו דחוף שלא יכול לחכות, הם עושים בעצמם. שאלה: האם בהעדרותכם מהעבודה אתם עובדים מהבית (טלפונים, מחשב)? תשובה: לא עובדת מהבית. שאלה: האם אתם ממלאים את מקומם של חברכם לעבודה בהעדרותם? תשובה: כשהמזכירה שעובדת איתי נעדרה לשלושה חודשים, כך נאלצתי לעשות את העבודה שלה שאלה: האם אתם נוהגים להעדר מהעבודה הרבה? תשובה: לא. אפילו בימים שאין לי כוח לקום לעבודה, אני רק חושבת, שאני צריכה לחסוך כסף וכמה שיותר...זאת המוטיבציה שלי :) שאלה: האם חברכם לעבודה נעדרים יותר ממכם מהעבודה או שלהפך? תשובה: כן, המזכירה שעובדת איתי נעדרת הרבה. לפני שהכירה את בן זוגה, היא לא נעדרה, וכשפגשה אותו התחילה להמציא תירוצים שהיא במחזור..

למעלה