העדרות........
......

גל-עמית

New member
העדרות........ ../images/Emo1.gif ......

ממחר, אני יוצא לחופשה....עד ל- 22 לאוגוסט. אשתדל לעקוב אחרי מה שהולך כאן, מעת לעת....... שמרו על הפעילות והביאו אתכם לכאן עוד ועוד שוחרי נוסטלגיה. אנחנו נדאג לכך שלא יהיה להם חשק לצאת מכאן.....
.... ביי....ולהת´....

magy

New member
סליחה אדוני, ככה לא נוהגים

להכנס מותר בקלות , אבל לצאת???????. לא........ אתה צריך לברר עם כל משתתפי הפורום אם מרשים לך לצאת לחופשה. מה זה פה????? מקום עבודה? צבא???. באים, הולכים?????? שב בשקט, אל תזוז, תגיש בקשה .. נדון, נתייעץ, נקבל החלטות.... הרב קובע, והרב חושב שאתה צריך לדחות את היציאה שלך... איך היציאות?
))))))))))))))))))))))))) קיבלתי משהו בדואר. תשובה לכל אם עברייה שהילד שלה מגיע עם עגיל באוזן.....

גל-עמית

New member
העדרות...(2)...

אז ככה. קודם כל, הדוא"ל שקבלת - ממני......וזה מאד מתאים לכל האמהות, המרוקאיות, הפולניות וכו´.... מה שיותר חשוב הוא שאני עומד לערבב נוסטלגיה עם משהו טרי, טרי..... העדרות שלי היא לרגל הולדת נכדתי הראשונה והשלישית במספר הנכדים הכללי. הבוקר ילדה בתי את ילדתה הראשונה - מאיה, אחות לגל. והסב - מאושר. אלא מה? וכמובן שהיא יפהיפיה, וחכמה, ומוכשרת וכו´.....
הבטחתי שלמרות היותי בחופשה, לא אנטוש ואעבור כאן ככל שהזמן ירשה לי... וכך אני עושה...

ענבר.

New member
../images/Emo49.gif להולדת

השלישית היפה, החכמה, המוכשרת. מקווה שיהיה לה את חוש ההומור של סבא שלה.

magy

New member
בת בבית, אור בבית ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

מזל טוב גלמידי, הנכדה שלך נולדה יחד עם הפורום , אז מגיע לה מקום של כבוד פה. מנוי חופשי להשתתפות.....לכל החיים. נו, כעת תראה נופים אחרים.... נגמר עם השמוקאלאך הקטנים.. והכל וורוד..... מקווה שגם היולדת בסדר....... איך מגיבים ....האח והבן דוד????? של היצורית החדשה?????? שוב אתה הולך לישון עם סבתא...... אח אח אח........... לחיי הסבתות............ אני מתתי על הסבתא שלי... שהייתה בת ארבעים ושתיים כשאני נולדתי.... ואל תעדר זמן רב מדיי מהמקום פה.... כי עמדתי להכתיר אותך כמצחיק השבוע........

למעלה