העדר אתיקה עיתונאית אצל יאיר לפיד!!

irisiris1

New member
העדר אתיקה עיתונאית אצל יאיר לפיד!!

לפני כמה שבועות פירסם יאיר לפיד בטור שלו בידיעות אחרונות פיסקה שכולה חנופה טהורה לנינט טייב, על כך שסתם יורדים עליה ולא מעריכים את האלבום שלה ושיתנו לילדה לחיות. אני בטוחה שנינט היתה מאוד מפסוטה אחרי שכל המבקרים המוסיקליים לא חסכו ממנה את שבטם וכנראה אם כמה וכמה מבקרים אומרים שהמלכה עירומה, יש דברים בגו. לפני שבוע ראינו אותה - איזו הפתעה! - מתראיינת אצל לפיד בראיון מתקתק להפליא על עצמה. עוד כמה דקות בראיון הזה וכבר היינו מגישים אותה כמועמדת פרס ישראל לממתק הלאומי. תהיתי ביני לבין עצמי מה מסתתר מאחורי החנופה הזאת. יאיר לפיד יכול להיות נורא מתקתק ומנגד - עוקצני ונוטר טינה, ולרוב הוא חושב כמה צעדים קדימה, בבחינת "מה ייצא לי מזה?". אז אחרי שהוא ירד על בוגי יעלון שביקר את פעילות הבכירים בצבא והשתמש בכפל הלשון בטן מלאה, ליעלון יש בטן מלאה על מה שקרה בארץ, נו לא פלא, כי אוכלים טוב במסעדות בארה"ב, שם שהה יעלון בזמן מלחמת לבנון השניה, ואחרי פרק זמן קצר, ראיין לפיד בתכניתו את הרמטכ"ל דן חלוץ. אם לפיד היה כותב פסקה קשה על נינט טייב בעיתון ידיעות, האם מישהו מעלה על דעתו שהזמרת הזאת היתה מגיעה אליו לתכנית? יש משהו לא אתי בעליל בשימוש בטור בעיתון כפלטפורמה להזמנת אנשים שלפיד רוצה ביקרם בתכניתו בערוץ 2. אגב, האם יש קשר בין רשת לבין ידיעות אחרונות? הרי גם רפי גינת בעל תכנית ברשת והוא עורך ידיעות אחרונות. מעניין לבדוק זאת.

irisiris1

New member
ועוד כמה מילים על נינט ועל יאיר

א. יאיר הוציא את נינט מאמי ושניהם לא פעלו מתוך תמימות, אלא מתוך אינטרס חלקלק הדדי. נינט מוציאה את יאיר עדין, אוהד ומלא חנופה (שואל את השאלות שהתחקירניות כתבו לו למפרע, כמובן, השאלות הכי פוטוגניות), ויאיר מרפד או מטרפד את התדמיות של נינט, מרפד את המעריצות המסונוורות, ומטרפד את המבקרים המוסיקליים ושאר האנשים שדעתם המנומקת על נינט לא תעבור את בעלי המניות של ערוץ 2 והם יישארו בעיתונות או בדברים שמפה לאוזן. וכמה נקודות מעניינות על נינט למי ששכח - א. היא ניתקה קשר עם החברות הטובות שלה מקרית גת. היום היא מליונרית ומפורסמת, היא יכולה להרשות לעצמה להטיל מימיה על העבר שלה (זכור לי ראיון עם חברתה הטובה ביותר מקרית גת, שנינט חלמה להופיע איתה יחד כשהיו נערות, ובדקה שנינט התפרסמה, היא ניתקה מגע לגמרי). ב. מצד אחד נינט מאוד אוהבת להגיד על עצמה כמה היא עוזרת ורגישה, מצד שני - מעשים לחוד - ביום שבו פרצה מלחמת לבנון השניה, 8 חיילים שלנו נהרגו, דן חלוץ התעסק במניות שלו בבנק ונינט... התעקשה להוציא סינגל ראשון ובמסיבה פומפוזית. סליחה, אבל,,, אפילו 8 חיילים הרוגים לא יהרסו לנינט את התכניות. ג. היא גנבה לאפרת בוימוולד את בן זוגה שעימו היתה אמורה להתחתן. בעצם, בוימוולד באציליות רבה לא הוציאה מילה והסתגרה בחייה. מנגד, האקס של נינט מספר את כל האמת עליה תחת כל עיתון ירקרק (וצהבהב) ומספר על כך שנהג לישון עם נינט ואמה באותה המיטה (ועוד כל מיני ידיעות צהובות על חיים צהובים). כנראה צריך לדעת גם איך להיפרד מבן זוג ואולי איך לנהוג כלפיו כשאתם עוד יחד. וכנראה נינט השאירה מטענים קשים אצל האקס שלה. ד. התקליט שלה קיבל ביקורות כ"כ גרועות ע"י מבקרים מוסיקליים, ומנגד הוא מופיע על כל המדפים בסופרמרקט (ממש ליד ניירות הטואלט והירקות. כנראה זה באמת מקומו האמיתי). ה. נינט מציגה עצמה כתמימה וצנועה, אבל לא מציינת שיש הופעות בהתנדבות שעליהן היא גובה אלף דולר (בשביל נינט להופיע באלף דולר בשביל צדקה, זה נקרא חינם), יש סוללה של אנשים שמכרכרים סביבה ומתפרנסים מזה, היא לא מתלבשת לבד (הסטייליסט קובע לה הכל), לא כותבת בשביל עצמה (בשביל זה יש אביב גפן), ואפילו לא חושבת בשביל עצמה (טדי הפקות אומרים לה מה להגיד ואיפה להתראיין). ו. אם יום אחד הגברת תתראיין אצל עיתונאי נוקב, נוכל כולנו לראות את פרצופה האמיתי. מצד שני, עיתונאי נוקב לא יראיין את נינט. בשביל זה יש לנו את יאיר לפיד.

מילים כדורבנות!

כעת יאשימו אותך שאת אני....... המעריצים של נינט הם כמו קיר אטום. לא מוכנים לקבל ביקורת, לא מוכנים לעצור רגע לחשוב ולא מוכנים לשמוע את האמת. הטיעון היחיד הנקוט בידם הוא: "את מקנאה". ממש לא אינטליגנטי! אבל מי שכן אינטליגנטי לא מעריץ את נינט.

potifur

New member
טוב לדעת שנשארו אנשים שפויים פה!

איריסריס את צודקת במיליון אחוז והעלת נקודה למחשבה! האמת זו לא הפתעה גדולה,הרי ידוע שלפני כל צעד קטן שלה יושבים וחושבים מה ייצא לנו מזה-זה משחק אינטרסים אחד גדול. בגלל כל הדברים האלה, מבקרי טלוויזיה לא לוקחים תתכנית שלו ברצינות ותמיד יורדים עליו שהוא לא מראיין נוקב. הכי מצחיק זה שהוא כל רגע אומר לה "יואאאאו איך רואים שאת כועסת בשיר הזה! זה ממש יוצא ממך!" נראה לי שטמירה ירדני כתבה לו תתסריט לזה

הראיון עם נינט

אוקיי לגיטימי כל מה שהאנשים כותבים לכול אחד יש זכות להביע את דעתו.... אבל למישהו יש מושג איך אפשר לראות שוב את הראיון עם נינט כדי לדעת על מה כל המהומה פה גם לאלה שקוטלים את יאיר וגם לאלה שקוטלים את נינט אז איך אפשר לראות שוב כדי לדעת איזה חלק לקחת????????.

348884

New member
שוב, כל מילה בסלע

נינט לעולם לא תלך להתראיין אצל עיתונאי נוקב, היא אמנם די טיפשה אבל הסוללה שמנהלת אותה לא ולכן הם לא יקחו את הסיכון שבכך- הרי אם היא תעשה זאת, יראו מייד שאין בה כלום חוץ מפרחה נבובה.

348884

New member
אה ועוד משהו

לגבי יאיר... אני מאוד אוהבת את הכתיבה שלו ואני לא מפספסת את הטור שלו בעיתון כל שבוע, אבל גם אני התאכזבתי קשות ממנו אחרי הראיון הזה (אם ככה באמת אפשר לקרוא לו). חבל.

potifur

New member
לגבי הכתיבה של יאיר..

לעתים אני אוהבת לפעתים לא.תלוי על מה הוא כותב ואיך :) אבל את הטור של אישתו ליהי אני ממש לא מחבבת,הוא מתיפייף מדי לטעמי.

348884

New member
צודקת

היא ממש מעצבנת גם אותי, אני בכלל לא קוראת אותו... מה שגם לדעתי היא לא הייתה מקבלת טור בעיתון אילולא היא הייתה נשואה ליאיר... הרי מי היה שומע עליה אם היא לא הייתה אשתו?

כורלי

New member
ראיון עם ראש הממשלה

הייתי מצפה ממראיין רציני שישאל את ראש הממשלה "אוקי, כלל מה שקשור במכירת ורכישת הדירות הוא כשר... אבל יסביר ראש הממשלה, איך זה שהפוליטיקאים מצליחים להעשות מיליונרים ממשכורות מדינה ? למכור ולקנות דירות באיזורים מצליחים... ולא חסרות לצערנו דוגמאות... אשמח לדעת באיזה תוכנית חיסכון הם משקיעים את הכסף... אולי אעשה כמותם ואתעשר. אבל לא מתאים ליאיר, הוא יותר מידי "מאמי", ומלוקק, וחבר של כ ו ל ם

adber

New member
וואו - כמה שמשעמם לך

את כל מה שכתבת לוקח לפחות מעל 10 דקות, כנראה שאת כל כך משועממת שאת כותבת כל כך הרבה על מישהי שאת בכלל לא מכירה. מה את נכנסת לאנשים לחיים רק כי הם מפורסמים? את יודעת כמה שטויות כתבת בדף אחד? את חברה שלה? את מכירה אותה? את יודעת מה האמת ומה לא? את רק יודעת לקרוא את כל הזבל שמפרסמים בעיתונים ולהאמין לזבל הזה. לדעתי, כדאי שתמצאי משהו יותר חשוב לעשות בחיים במקום לבלבל במוח על מישהי שאת בכלל לא מכירה. וכן, אחרי מה שקראתי, אני יכולה לכתוב בוודאות שאת קנאית בטירוף, הרי מי לא היה רוצה להגיע מעיר שכוחת אל בדרום לחשבון בנק מנופח ונאה וחבר חתיך ומהמם ומשפחה תומכת וכן, גם חברים תומכים - כדאי שתפסיקי לקרוא עיתונים ומהר....הרבה חרה רשום שם שחור על גבי לבן.

potifur

New member
מה יש לקנא בפרחה וערס?

"חבר חתיך ומהמם"?? רואים שאת ילדה קטנה...לי אישית,הוא כל כך לא עושה את זה! שניהם הגיעו למה שהגיעו רק בזכות מזל ומראה נכון- היא בתור הילדה היפה מקריית גת (סינדרלה לעניים) והוא בתור המולטי טאלנט התורן. הרי היא לא זמרת דגולה והוא לא שחקן אופי משובח..כולה 2 פוקסיונרים ששיחק להם המזל ומנצלים את זה לעשות כסף.

1nbar

New member
נינט טייב

בהמשך למה שרשמה irisiris1. לדעתי את צודקת בהחלט. אני ממש לא מבינה מה כולם מתלהבים מבחורה ילדותית בת 23 שחושבת שאם הסטייליסט שלה ילביש אותה בשחור היא תהפוך לכוכבת רוק. מתוך האלבום שלה שאמור להיות שלה היא כתבה רק שיר אחד. למרות שאני מאד לא מחבבת את נינט (במילים עדינות) השיר היחיד שכתבה הוא באמת שיר יפה. אני לא יודעת אם השיר הזה נכתב כדי למשוך תשומת לב (הייתי רזה-השמנתי-עשיתי דיאטה ועכשיו אני כוסית-תרחמו עליי) אבל הכישרון שלה הוא בעצם לא שלה. אם נינט מסוגלת להוציא אלבום אחד ומסכן ב-3 שנים, ובסוף היא לא באמת יצרה את האלבום אלה אביב גפן שהיה היחיד שהצליח להחזיק מעמד איתה כנראה שהיא באמת לא כזאת מיוחדת כמו שכולם חושבים. בכל מקום מנסים להוציא אותה כזאת "מאמי שמאמי" אבל היא ממש לא נראת לי כזאת. דבר שני- אני לא מאלו שיתערבו במערכת יחסים האישית והאינטימית של הזוג לוי וטייב, אבל מהצד זה נראה באמת לא יפה. אני מאמינה שנינט לא באמת "גנבה" לאפרת בוימולד את החבר אבל אני במקומך לא הייתי מעיזה בכלל להתקרב לבן אדם שיש לו מערכת זוגית כבר כמעט 6 שנים. אפרת ויהודה לא בני 17 שהחיים לפניהם. הם היו זוג בני 20 שחתונה הייתה רק עניין של זמן בשבילם. נינט ויהודה-תהיו כמה מאוהבים שאפשר, אבל נינט- מי את חושבת שאת?! לסיכום- כל מעריצי נינט תחשבו טוב טוב לפני שאתם "מעריצים" מישהו. אין בשביל מה להעריץ אותה. סתם עוד זמרת פשוטה. מאד פשוטה.

למעלה