העדר זוגיות-תחושה של "אני כשלון"

העדר זוגיות-תחושה של "אני כשלון"

שלום רב. אשמח לקבל עצה מנסיונם של מאמנים. אני כרגע בסטאג' תחת סופרויזור. למתאמנת שלי יש תחושה עמוקה של כישלון בשל העדר זוגיות בגיל 36 כל דייט הוא תקווה וכל התנדפות של בחור אחרי הדייט מעמיקה את תחושת הכישלון ומעצימה את השדונים- פחד, כעס תסכול. היש מי שיוכל לת לי רעיון כיצד להתחיל ולטפל בנקודה הכאובה הזו? תודה.

bat41

New member
אז תנסו שוב...

תפו ופוזה, אני יכולה לשקף לך משהו?

bat41

New member
המילה" סבלנות "

אילו מחשבות, רגשות היא מעוררת אצלך? איך את מתייחסת למילה הזאת?

bat41

New member
קיצור תהליכים

זה לא עובד בחיים...

היכן נשמעתי מקצרת תהליכים. ?

השאיפה לשמוע ממשהו שהתנסה, במטרה לשקף למתאמן נכון יותר מתפרשת כנסיון לקצר? אני רק בתחילת הדרך, מתנסה באימון זו הפעם הראשונה יש לי שפע נכונות ורצון טוב לומדת ורוכשת נסיון.

bat41

New member
../images/Emo13.gif

אפילו את השיקוף שרציתי לתת לך קיצרת... ועדיין לא ענית לי...

נגעת בדיוק בנקודה הכי משמעותית ../images/Emo13.gif

היופי בעיני באימון שבאמצעות שיקוף ע"י שאלת שאלות ממוקדות מוצאים את התשובות. זה המקום היחיד שלניסיון יש משמעות.

רק על עצמי לספר ידעתי ../images/Emo13.gif

לקח לי המון זמן, לבנות תוכנית אימון שתהיה "חליפה" שמתאימה לעידית. בדיוק כפי שאני מאמנת, בחליפה המתאימה לכל מתאמן ולא לפי "רצפטים". מאחלת לך מכל ה
הצלחה.

לא בקשתי רצפטים . בקשתי ללמוד מנסיון

אני מאמינה באמירה "מכל מלמדי השכלתי. אבל זה ממש בסדר מבחינתי שזו גישתך.

chenby

New member
אני גם הייתי מציעה לך

להתייעץ עם טל - בפורום העבודה של ביירון קייטי...

היום אפגוש את המדריכה שלי

אבל פניתי גם כאן כי אני מבקשת לשמוע וללמוד אופציות נוספות הייתי בסדנא אצל אריק בשיטת ביירון קטי אפנה לפורם בעצתך תודה.

כיוונים אפשריים-

דברים שאני נוטה לבדוק, וזה לא אומר שחייבים להגיע לתשובה או פיתרון, אלא שבעיקר המתאמנת צריכה לחשוב לעצמה: 1) מידת ההיאחזות- האם היא "חייבת זוגיות" או רוצה זוגיות. כמה היא נאחזת בעניין הזוגיות? ב"סוד" מזכירים זאת בהקשר מאוד יפה -אם אתה נאחז ברצון ולא מרפה ממנו אתה משדר לייקום שאתה לא באמת מאמין שהוא שלך... 2) פחד- להיסתכל לפחד מקרוב קרוב, ואת זה אפשר לעשות בדרך עדינה או גם עמוקה יותר (מומלץ רק עם ניסיון)- הפחד להיות לבד, הפחד להיות ללא בן זוג בגיל 36. לפעמים דברים נמשכים לחיינו רק אחרי שהסכמנו לחיות בלעדיהם, רק אחרי שאנחנו כבר לא מפחדים מההיפך שלהם. 3) מה זה בשבילה "להיות מוצלחת"- לחזק תחושות ומצבים של תחושת הצלחה. לשחזר פעולות יומיומיות שגורמות לה להרגיש טוב יותר. (עם הרבה רגישות עדינות וללא הכוונה. רק התשובות שלה נכונות) בהצלחה, דבי.

למעלה