אני כבר כתבתי על זה ממזמן (תגובה #14 שלי)לא מבשרת טובות לגבי מצבם של שירי ביבס והילדים.
הלוואי ואני טועה.
יש מצב שהיא יודעת ומשום מה נמנעת מלעדכן את המשפחה .אני כבר כתבתי על זה ממזמן (תגובה #14 שלי)
ייתכן שגם המשפחה כבר יודעת.יש מצב שהיא יודעת ומשום מה נמנעת מלעדכן את המשפחה .
דווקא אחותה של שירי ביבס אומרת שכשהילד שלה שואל היא אומרת ששירי והילדים מתים, היא לא הבהירה אם זה מה שהיא חושבת שהיא פשוט חוששת שהילד יטפח תקווה שיתגלו כתקוות שווא ומעדיפה שהילד יופתע לטובה אם יקרה נס ולא שהילד ישלה את עצמו ובסוף יתאכזב לראות גופות.ייתכן שגם המשפחה כבר יודעת.
זה בהחלט לא מבשר טובות, בעצם שהנשים קודמות לילדים מתחת לגיל בית הספר כבר לא מבשר טובות. בכל מקרה אם לפי הגישה הפמיניסטים נשים קודמות לילדים בנים, אז גם ברור שלא היינו דורשים לשחרר את שירי ביבס ולהשאיר את הילדים הקטנים רק עם האבא. כך שגם אם יש נס והם בחיים הם ישוחררו רק לאחר ארבל יהוד ואגם ברגר.לא מבשרת טובות לגבי מצבם של שירי ביבס והילדים.
הלוואי ואני טועה.
לא קשור לפמיניזם . נחטפו תינוק ופעוט והיו צריכים לחזור עם אימם עוד בעסקה הראשונה.זה בהחלט לא מבשר טובות, בעצם שהנשים קודמות לילדים מתחת לגיל בית הספר כבר לא מבשר טובות. בכל מקרה אם לפי הגישה הפמיניסטים נשים קודמות לילדים בנים, אז גם ברור שלא היינו דורשים לשחרר את שירי ביבס ולהשאיר את הילדים הקטנים רק עם האבא. כך שגם אם יש נס והם בחיים הם ישוחררו רק לאחר ארבל יהוד ואגם ברגר.
תגיד את זה לחברים שלך בחמאס שמאלני, שהתעקשו לא לשחרר את משפחת ביבס בעסקה הראשונה ואפילו הפרו את הסכם הפסקת האש כדי לקטוע אותה באיבה. לא ראיתי אותך מאשים אפילו פעם אחת את חבריך בחמאס שמאלני.לא קשור לפמיניזם . נחטפו תינוק ופעוט והיו צריכים לחזור עם אימם עוד בעסקה הראשונה.
אז היו צריכים להתעקש על שלושתם.
לא מכיר את זה,יש לך כתבה?תגיד את זה לחברים שלך בחמאס שמאלני, שהתעקשו לא לשחרר את משפחת ביבס בעסקה הראשונה ואפילו הפרו את הסכם הפסקת האש כדי לקטוע אותה באיבה. לא ראיתי אותך מאשים אפילו פעם אחת את חבריך בחמאס שמאלני.
בבקשה:לא מכיר את זה,יש לך כתבה?
לטענתם לא רצו לשחרר מתים.בבקשה:
חמאס לא שחרר את משפחת ביבס - האם שירי וילדיה כפיר ואריאל. חמאס טענו כי האם וילדיה נהרגו, אך לא סיפקו הוכחות לכך, וישראל לא קיבלה טענה זו. בנוסף לשירי ביבס נותרו בשבי 19 נשים נוספות לאחר תום ההפוגה. מאז אושר מותן של תשע נשים, מתוכן שש שגופותיהן חולצו בידי צה"ל (ביניהן שני לוק) ואילו אישה אחת (נועה ארגמני) חולצה בחיים. שאר הנשים נותרו בשבי החמאס[29]
עסקת שחרור החטופים ישראל–חמאס (2023) – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
תמשיך לחרבן אצלך .תגיד את זה לחברים שלך בחמאס שמאלני, שהתעקשו לא לשחרר את משפחת ביבס בעסקה הראשונה ואפילו הפרו את הסכם הפסקת האש כדי לקטוע אותה באיבה. לא ראיתי אותך מאשים אפילו פעם אחת את חבריך בחמאס שמאלני.
זה בדיוק מה שקרה בגלל התעקשות שלנו על שלושתם העיסקה הראשונה הופסקה.לא קשור לפמיניזם . נחטפו תינוק ופעוט והיו צריכים לחזור עם אימם עוד בעסקה הראשונה.
אז היו צריכים להתעקש על שלושתם.
העסקה התפוצצה בגלל הממשלה הנבזה.זה בדיוק מה שקרה בגלל התעקשות שלנו על שלושתם העיסקה הראשונה הופסקה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.