העובר שלי, אלא מה?

אפרוח

New member
העובר שלי, אלא מה?

ראשית תודה לכל מי שהתייחס וסליחה שאני מתייחסת רק עכשיו... לא נעים לומר, אך לנו עדין אין אינטרנט בבית, כך שיוצא לי להיכנס לאתר רק כל מספר ימים, כשיש לי קצת זמן פנוי (ומחשב פנוי)בעבודה. קראתי את הסיפורים שלכם ואינני יודעת לומר אם התעודדתי מסיפורי ההצלחה או שמא נכנסתי לחרדה ממה שעוד נכון לנו.. כדי "להרגיע" את עצמי, מספר שאלות - אנו מאזור ירושלים, אך אין לנו בעיה לנסוע ללדת במרכז. יש לכם המלצות? אני מבינה ששמו של ד"ר וויטרוב הולך לפניו בתחום...חוץ מזה מישהו מוכן להסביר לנו מה זה DDB וCRS? סליחה על ההודעה הארוכה ותודה. אגב, נראה שנורא כיף לכם כאן ביחד, קפה, עוגות,.. להתראות עוד מספר ימים.אפרוח.

היי אפרוח

קודם כל את לא צריכה להתנצל, את מוזמנת מתי שאת רוצה, ואפילו אל תודיעי לפני.
גם אנחנו, או לפחות אדבר בשם עצמי לא יודעת מה יהיה ,אבל כל יום שעובר ואני רואה התפתחות או דבר חדש שתמיר עושה או יודע מבחינה מוטורית, זו התקווה שלי. אני לא מטופלת אצל וויטראוב אבל ללא ספק אני יכולה לומר לך שאם הייתי יולדת במקום אחר, לא הייתי מהססת ולו לרגע (גם בתל השומר הם מעולים, שלא תביני לא נכון. כמה זמן נשאר לך ללידה?, או שמא כתבת ופספסתי. את מוזמנת ת מ י ד כשרע לך, וגם שטוב ומקווה שלמרות שלא נוכל לשפר את המצב, לפחות תמצאי כאן אוזן קשבת ואולי תשובות לכמה שאלות. תרגישו טוב יום נעים אורית

אפרוח,מה זה, כיף "לכם".זה כיף "לנו"

את חלק מאיתנו והקפה והעוגות שלך גם כן. אני מזדהה לחלוטין עם כל מה שכתבת בעניין החרדה. אני לא אשקר אם אומר לך שזה כלום וקל ועובר צ'יק צ'אק. צריך סבלנות, לבלוע דמעות רחמים עצמיים ורחמים על הקטנטנון ולדעת שהכול עובר בסוף. וכמובן שאני ממליצה על פרופ' ווינטראוב בכל פה וכל עשר אצבעותיי וגם בעשר של הרגליים... בעיניי הוא ענק. אבל יש כאן אנשים שמאמינים דגולים גם ברופאים אחרים. כל אחד והניסיון שלו. בהצלחה, והמשיכי ללוות אותנו. יעל

את כבר אחת מאיתנו ../images/Emo24.gif

ומוזמנת לצרף את תאריך הלידה שלך ותאריך הלידה המשוער של האפרוחון שלך. בבוא הזמן נחגוג יחד את הולדתו
ואיזו טוב לראות שכל אחת ממליצה על המטפל שלה. כנראה שלא חסרים בעלי מקצוע טובים. אני ממליצה על ד"ר פנסקי מקפלן, ולא רק בגלל שהוא עושה עבודה נהדרת. הוא אוהב את המטופלים שלו בצורה שלא נתקלתי בה מעולם. לא משנה כמה לחץ יש במרפאה הוא יוצא ואישית מכניס את הנבדקים אחד אחד. כשאנחנו נכנסים הוא אומר "תעזבו מהשאר, דבר ראשון להסניף." הוא לוקח את התינוק, מחבק ומלטף בכזו אהבה שאני יודעת שהתינוק בידיים בטוחות. וכשהוא מגבס ועוד לפני זה, עושה פיזיוטרפיה לרגל, הוא עושה את זה בכזאת עדינות שהתינוק לא בוכה. פשוט רופא ואדם נהדר. ולגבי החרדה : נכון שזה נראה מפחיד מרחוק. אז על תחשבי על הכל. צעד צעד וכל צעד יהיה קל מכפי שחששת. להת'

והסבר ל-DDB

זוג נעליים הפוכות (נעליים אורטופדיות מיוחדות עם כיוון הפוך) מודבקות לפס מתכת כך שרגלי התינוק נשארות בזווית חיצונית. והנסיון שלנו עם המכשיר : תותוש עם המתקן מגיל 4 חודשים. בהתחלה 22 שעות ביממה. אח"כ 20. מגיל 7 חודשים בלילה בלבד. לקראת גיל שנתיים נקבל כנראה "הנחה" לנעליים בלי מוט. מגיל שנתיים - בלי כלום
(הכל בהנחה שהמצב ממשיך להיות מצויין)

בעיניין הנעליים ההפוכות

אין לזה קשר לקלבפוט- זה מה שמיצרים בארץ. זה לא אמור להזיק.

הי אפרוח../images/Emo25.gif

אנחנו גרים בירושלים ומאוד מאוד ממליצים לכם להיות מטופלים אצל פרופ' פורת בהדסה עין כרם. הוא לא הכי נחמד ועשינו שיעורי בית ואנחנו אפילו משנים קצת ממה שהוא עושה...( אנחנו יותר מקפידים על הפרוטוקול של פונזטי, ונראה לי שד"ר בור בעפולה הוא הטוב ביותר!! והוא כמעט היחיד אם לא היחיד בארץ שמקפיד על הפרוטוקול. )אבל, הוא מאוד מקצועי, מאוד מאוד, ועומד בקשר עם אנשי פונזטי. שוב, כמו שכתבתי כבר, את הלידה תעשו בלי קשר לקלב פוט- את הגיבוס הראשון תוכלו לעשות בנחת בן שבוע לשבועיים לחיי התינוק/ת. אנחנו ילדנו בבית. באתר שלנו תוכלי לקרא על המכשירים בהרחבה, רק אכתוב שיש היום ברים חדשים ונעליים חדשות שאני מקווה שייובאו לארץ מתי שהו. ולא משתמשים יותר ב crs... באתר שלנו כתוב גם על איך בחרנו רופא- שאלות מנחות. עוד בירושלים. ב"מאוחדת"- הדסה הר הצופים- ד"ר סימנובסקי נראה בסדר, התלמד אצל פרופ' פורת. הבעייה העיקרית היא שהוא עושה את הניתוחון בגיל חודשים בהרדמה מלאה ובגלל זה העברתי את בני ל"מכבי" לפורת. יש רופא באלי"ן מאוד נחמד שנפגשנו איתו אבל אין לו ממש ניסיון. דרך אגב, זאת הודעה ארוכה? הצחקת אותי, תכתבי המון בשביל זה יש פורום. ועוד דבר, אמנם קלבפוט זו בעיה שיש ללמוד עליה והיא לא הכי נעימה שבעולם אבל המילה "חרדה" היא, לדעתי ממש חריפה לגביה. אושרי בן חמישה חודשים (היום), יש לו את הנעליים כבר חודשיים ושבוע, אני מאחלת לכל התינוקות להיות מאושרים כמוהוא, הוא כל כך רגיל לנעליים, הוא כל כך שמח ומקסים... שלך עידית

ד"ר בור לא היחיד שמקפיד

הרופא שלנו הולך ממש לפי הספר של פונסטי ולמד את השיטה ממנו אישית. לגבי הגיבוס הראשון-אנחנו עשינו ביום השני לפני היציאה מבית החולים. והייתי מרוצה מהסידור הזה. פשוט לא ידעתי אחרת. קיבלתי תינוק במצב נתון ולא היה לי זמן לחשוב איך הוא בלי גבס. הקטע שאני ממש לא זוכרת איך נראתה הרגל העקומה...

למעלה