העוגה הראשונה שלי - טריה מהיום

העוגה הראשונה שלי - טריה מהיום

אחרי עצות שספגתי ניסיתי לבד (עם עזרה מהבעל) המון שגיאות, את חלקן אפילו זיהיתי (לא להסתכל מקרוב - רואים את כל הסדקים
) אבל עכשיו אני יודעת איך ממשיכים מפה! אני גאה בעצמי!!
 

t a l talim

New member
מזל טוב לעוגה הראשונה... יצא מתוק!

יופי של רעיון לעוגה ראשונה! וכמה נקודות- - סביב העוגה, למטה, נהוג ליצור גימור כלשהו. תציצי בגלריות ב"אומנות בעוגות"- תוכלי לקבל משם רעיונות רבים לגימורים מעניינים- נחש, כדורים וכו'. גימור זה מסתיר את חיתוך הבצק ונותן מראה שלם יותר. -בכדי למנוע סדקים בפיסול, יש לעבוד מהר יותר עם הבצק ולהמנע מיבושו. אם התייבש קצת, ניתן "להחיות" אותו ע"י מעט מאוד מים, או הוספת מעט מרגרינה לתוך הבצק. - הרויאל שהכנת לכיתוב דליל מידי ולכן הוא קצת נמרח- אבקת סוכר מרובה יותר היתה יוצרת רויאל סמיך ועמיד לזילוף. כל הכבוד!
 
למעלה