העוגה הראשונה שלי שלום לכולם השבוע השתתפתי בסדנת ציור על בצק סוכר אצל אודליה המקסימה. הנה התוצאה.
O oranitb1 New member 2/7/05 #1 העוגה הראשונה שלי ../images/Emo57.gif שלום לכולם השבוע השתתפתי בסדנת ציור על בצק סוכר אצל אודליה המקסימה. הנה התוצאה.
העוגה הראשונה שלי ../images/Emo57.gif שלום לכולם השבוע השתתפתי בסדנת ציור על בצק סוכר אצל אודליה המקסימה. הנה התוצאה.
י י ל ד ו ד י ת New member 3/7/05 #3 כל הכבוד! ואווו העוגה הראשונה? שלי נראתה נורא שלך מגניבה! הצבעים טובים, הצביעה מצויינת. קצת רטוב מידי אבל - בכל זאת רק עודה ראשונה... תמשיכי! יש לך את זה.
כל הכבוד! ואווו העוגה הראשונה? שלי נראתה נורא שלך מגניבה! הצבעים טובים, הצביעה מצויינת. קצת רטוב מידי אבל - בכל זאת רק עודה ראשונה... תמשיכי! יש לך את זה.
A akane New member 4/7/05 #16 איזו עוגה מגניבה ../images/Emo2.gif פשוט מהממת! ועוד לפעם ראשונה ולדעתי, צריך לשים אותה בדך הראשי של הפורום - "על הפורום : הילד רוצה עוגת בוב הבנאי ליום ההולדת? מוזמנים לחנוכת...."
איזו עוגה מגניבה ../images/Emo2.gif פשוט מהממת! ועוד לפעם ראשונה ולדעתי, צריך לשים אותה בדך הראשי של הפורום - "על הפורום : הילד רוצה עוגת בוב הבנאי ליום ההולדת? מוזמנים לחנוכת...."
ר רקילה New member 3/7/05 #7 אני ממש לפני שלום לך, אני ממש לפני עשייה של עוגת בוב הבנאי גם כן הראשונה שלי יצא לך ממש מקסים אם אצרך טיפים אשאל . מהמם!!!
אני ממש לפני שלום לך, אני ממש לפני עשייה של עוגת בוב הבנאי גם כן הראשונה שלי יצא לך ממש מקסים אם אצרך טיפים אשאל . מהמם!!!
א א וֹ ד ל י ה New member 3/7/05 #10 הייייי, ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif מקוה לראות אותך כאן הרבה, עם עוד יצירות מקסימות!
O oranitb1 New member 3/7/05 #12 תודה תודה רציתי שוב להודות לך על התוצאה המקסימה האמת שאתמול אפילו אכלנו את בוב ומחר אני יוצאת למסע קניות לחומרים לעוגה הבאה אני מקווה שיצליח לי
תודה תודה רציתי שוב להודות לך על התוצאה המקסימה האמת שאתמול אפילו אכלנו את בוב ומחר אני יוצאת למסע קניות לחומרים לעוגה הבאה אני מקווה שיצליח לי