לבחורה שאוהבת את האולסטארס שלה ולהשתזף. אני יודעת שיש סדקים כי לא מספיק מיהרתי כשכיסיתי את העוגה- לא נורא פעם הבאה אני אדע. סך הכל אני מרוצה מאוד. חבר שלי עשה את הציצים... מאוד אשמח לקבל הערות- צבעים, קומפוזיציה ומה שאתן רואות.
אז ככה... עבדת מאד מאד יפה ! עטפת יפה. והכל באמת עשוי נפלא. טיפונת סדקים אולי נובעים מזה שלא עבדת מספיק מהר, והבצק התיבש כבר-קורה. כשעושים פיסולים, טיפת מרגרינה על הידיים עוזרת למנוע את הסדקים הקטנטנים האילו. לגבי הציצים- נפלאים!! הייתי מנסה להחליק טיפה את האזור בין הציצים לגוף שלא יראו כמו שתי "תוספות" אבל כל הכבוד לחבר שהכין אותם. רצועה יותר דקה היתה הופכת את זה לעוד יותר סקסי ! לגבי הרעיון- עם הרגליים הדקיקות והנעליים הענקיות- נפלא!!
התעסקתי כבר די הרבה עם בצק סוכר- פרחים, פיסולים וכו' אבל אף פעם לא עשיתי ממש עוגה מהתחלה ועד הסוף, אז זו פעם ראשונה... תודה רבה על המחמאות, ולנטע על ההערות- רעיון המרגרינה יאומץ. אשמח מאוד להערות נוספות.