העוגה הראשונה שלי

העוגה הראשונה שלי

רחוק ממושלם, בפעם הבאה אהפוך את העוגה שתהיה חלקה יותר בלי גבשושיות ואקפיד שתהיה יבשה כי השטיח הכחול נדבק לי לא ממש באמצע, ובכלל, ככה זה שעושים עוגה מתוך לחץ ביום שישי בצהרים.
 
איזו עוגה מתוקה!

כדי שהציפוי יהיה חלק יותר רצוי באמת להפוך את העוגה, למרוח עליה קרם שימלא חורים, יישר ויחליק, ולרדד את הבצק לעלה לא דק מדי. נעלי התינוק מקסימות!
 
זהו, ששכחתי לגמרי

מהקרם או ריבה. הנעלים, אגב, עשויות משוקולד ורוד. ותודה על העידוד.
 

EMAEMA

New member
וואו מקסים!!!!

באיזו כמות של צבע ג'ל השתמשת בבצק סוכר כדי שהוא ייצא כזה ורדרד ומתוק?? ואת פיסלת את הנעלים לבד?? וואו!! כל הכבוד!!!
 
לא השתמשתי בג'ל

כי אם בצבעי מאכל נוזליים (2 טיפות) בצבע אדום כמובן . כידוע, כדי להגיע לצבע אדום ממש צריך המון צבע, מעט אדום יצר לי את הורוד. ולגבי הנעליים, לא פיסלתי לבד, השתמשתי בתבנית שוקולד: המסתי שוקולד ורוד שקניתי מוכן ומרחתי במכחול כמה שכבות עבות בתוך התבנית כדי שלא ישברו. אחרי כמה שכבות וכמה הקפאות נוצקה התוצאה.
 

EMAEMA

New member
צבעי מאכל רגילים ןפשוטים????

תשמעי את ממש מנפצת לי פה סטיגמות
 
שימי לה שהבצק הוא ורוד

שתי טיפות אולי לא יעשו את ההבדל, אבל 10 טיפות כבר יהרסו אותו. צבעי המאכל ה"רגילים" מכילים המון מים ולכן הם עלולים פשוט להרוס את הבצק. בצק סוכר לא אוהב לחות
אני מתכוונת לצבעי המאכל הרגילים מהסופר ולא לצבעי מאכל נוזליים איכותיים.
 

EMAEMA

New member
אה ועוד שאלה

איך הכנת את הפרחים הכחולים מסביב??
 

haiavered

New member
בתור עוגה ראשונה יצא לך לגמרי לא רע

את צריכה לדאוג שהעוגה תהיה שלמה יותר וחלקה יותר.אז תשמני היטב את התבנית תכניסי לכמה דקות למקרר ותפזרי מעט קמח.מובטח לך שהעוגה תצא בשלמותה .אח"כ תהפכי אותה (אחרי האפיה כמובן) ואז יש לך גם עוגה ישרה.את הבצק תלושי קצת יותר עבה וכל התחלואים הנראים לא יראו.הנעלים משגעות להוסיף צבע מאכל נוזלי זה ממש אומץ כי בצק סוכר לא אוהב רטיבות.ומה זה שוקולד ורוד מעולם לא ראיתי.
 
למעלה