העוגה הראשונה שלי
היה לי בעיות עם האזור של גובה העוגה..העוגה יצאה ישרה אבל כשציפיתי אותה היו גבשושים.. והשתמשתי בקרם ציפוי של פילסברי ( שהטעם שלו הזכיר לי דני שוקולד ולא יותר..) שמתי שכבה מממממש דקה...כזו שמכסה את העוגה בלבד..מרחתי ועברתי שוב עם הסכין כדי שתהיה שכבה דקה מאוד מאוד..והקרם לא הורגש...לשים יותר בפעם הבאה? וקיבלתי המון מחמאות!!!!
היה לי בעיות עם האזור של גובה העוגה..העוגה יצאה ישרה אבל כשציפיתי אותה היו גבשושים.. והשתמשתי בקרם ציפוי של פילסברי ( שהטעם שלו הזכיר לי דני שוקולד ולא יותר..) שמתי שכבה מממממש דקה...כזו שמכסה את העוגה בלבד..מרחתי ועברתי שוב עם הסכין כדי שתהיה שכבה דקה מאוד מאוד..והקרם לא הורגש...לשים יותר בפעם הבאה? וקיבלתי המון מחמאות!!!!