העוגה הראשונה שלי

Bimbell

New member
העוגה הראשונה שלי

היה לי בעיות עם האזור של גובה העוגה..העוגה יצאה ישרה אבל כשציפיתי אותה היו גבשושים.. והשתמשתי בקרם ציפוי של פילסברי ( שהטעם שלו הזכיר לי דני שוקולד ולא יותר..) שמתי שכבה מממממש דקה...כזו שמכסה את העוגה בלבד..מרחתי ועברתי שוב עם הסכין כדי שתהיה שכבה דקה מאוד מאוד..והקרם לא הורגש...לשים יותר בפעם הבאה? וקיבלתי המון מחמאות!!!!
 

net the jet

New member
נחמד מאד ! כמות הקרם זה ענין של טעם

למעשה צריך קצת אבל לא חייבם לגרד עם סכין.. לא יקרה כלום אם יהיה יותר קרם. לגבי הגבשושיות- תרדדי יותר עבה בפעם הבאה ויהיה בסדר. למעלה עושה רושם מאד חלק, רק בצדדים פחות.
 
למעלה