העוגה של
הגן!

analib

New member
העוגה של ../images/Emo65.gifהגן!

לגפן שלי היתה יום הולדת וניסיתי להכין את מה שהיא בקשה. יצא לי בן דוד רחוק של ברני, עם מלא דפקטים, אבל היתה סנסציה בגן!!! הגננת אמרה שהיתה העוגה הכי יפה שהיא ראתה!!! היתי בלחץ עם הרבה אנשים בבית והוצאתי את העוגה 5 דקות לפני הזמן!! באמצע, יצאה קצת רקה ואז פשוט עשיתי חור, שגם כיסיתי עם בצק סוכר ומלאתי עם מרשמלו, שגפן מאוד אוהבת!! היה לי מאוד קשה עם הברני הזה! לא אהבתי את הפנים, שכחתי את הזנב ובסוף שמתי לו גלימה כדי שלא יראו שאין לו זנב! מה דעתכן?? לילה טוב, אילנה.

michahz

New member
יצא מקסים. אהבתי את האפקט של הבסיס

אני בטוחה שהילדים לא שמו לב שאין לו זנב. ואין בעיה לזהות שזה ברני, סימו שעשית משהו נכון. כל הכבוד.

haiavered

New member
רק זה שהילדים וכולם אהבו כבר צריך

להספיק הריזו המטרה ולא שום דבר אחר.עוגה יפה מאוד

brownie65

New member
עוגה נהדרת!

וגם אם ברני לא ממש מדוייק, הוא מתוק מאוד, והעוגה מקסימה. מזל טוב לגפן!

analib

New member
תודה!!../images/Emo42.gif

באמת השמחה היתה גדולה!! יום נעים, אילנה.

t a l talim

New member
אילנה, זה נהדר!

לפי מה שכתבת- הבנת בדיוק את עקרון העבודה עם בצק הסוכר... לכל דבר יש פיתרון! יש חור- מכסים, אין זנב- מוסיפים גלימה... זה בדיוק הרעיון, והעוגה נראת נפלא- כל הכבוד!

analib

New member
תודה רבה רבה!!!../images/Emo24.gif

טל, איזה כיףלשמוע ממך ומכל הבנות!! באמת זה נותן רצון להמשיך!! האמת, כשלא הצלחתי, אמרתי ישר שאני לא יודעת מספיק ושבטח מי שיודעת טוב לא תעשה דבר כזה!! אני אשלח תמונה של העוגה שהכנתי לבית. שם הסתבחתי עם כיסוי המגש(היה קטן!), כי הכנתי מגש גדול מידי, אז הדבקתי כמה לבבות כדי שלא יראו... יום טוב! אילנה.

אדלני

New member
מקסים, איזו עוגה הכנת לצורך העניין?

ועוד שאלה, ממה הכנת את הבסיס?

analib

New member
שלום!!!

כיסיתי את העוגה בשיטה שטל וגלית מלמדות, עם בצק סוכר. את יודעת, אם תיהיהלך הזדמנות, תלכי לסדנא. זה כיף, כמו טראפיה, ולומדים הרבה. אני, עד אז לא כיסיתי שום עוגה( לא עשיתי הרבה גם!), אבל תמיד ביקשתי מבעלי לרדד ולכסות, כי פחדתי שהוא התפרק לי. אבל, אחרי שהכנתי וכיסיתי בסדנא, ראיתי שזה בסדר, ושגם אפשר לטעות. תלכי, את תהני!!! יום נעים לך! אילנה.

analib

New member
עוגת שוקולד פשוטה!

אבל, יש את העוגה של נטע, שהכנתי לעוגה השנייה והיא נהדרת!! טעימה, עמידה ושונה במרקם!! אני חושבת שהמתכון במאמרים!! בהצלחה! אילנה.

למעלה