../images/Emo6.gif ממש לא משהו מקצועי...
החלטתי בפעם הראשונה לנסות עם מה שהיה בבית כדי לראות אם אני אוהבת את זה לפני שאני מתחילה לקנות ציוד. קודם כל (ומזכירה שפעם ראשונה אני עושה את זה אז אין לי ממש ידע מקצועי)- ממליצה לשחק עם הסמיכות של החומר, כי בהתחלה הרואיל שלי היה סמיך מדי וממש הרס לי כמה עוגיות
. זילפתי עם שקיות סנדוויצים פשוטות. לאט לאט שיפרתי את האחיזה והזילוף. בעקרון שמתי את החומר באחת הפינות של השקית, קשרתי אותה (אחרי כמה נסיונות ראיתי שזה עובד הכי טוב בנתיים) כמה שיותר קרוב לחומר כדי ליצור לחץ, וחוררתי עם קיסם. גיליתי (בדרך הקשה כמובן, אלא מה) שעדיף לחורר את השקית בפינה אבל בערך ס"מ מעל ה"תפר" של הפינה (מקווה שברור. לא בתחתית של השקית אלא בדופן הצדדית) ואז פחות נמרח (אצלי אחרי התפר השקית טיפה ממשיכה וזה מרח חומר). בטח יש עוד מלא טיפים, אלו שלי בנתיים. האמת שגם לי טיפה ירדה המוטיבציה בהתחלה (רואה רק את הפשלות) אבל הפורום החזיר אותה