העוגיות הראשונות שלי...

טלי 234

New member
העוגיות הראשונות שלי...

סוף סוף סיימתי פעם ראשונה לקשט עוגיות עם רויאל. המטבח נראה בסוף כאילו עדר של ילדים השתולל בו
(עכשיו כבר נקי...) הערות והצעות לשיפורים יתקבלו בברכה!!!!!!
 
איזה עוגיות עליזות

הייתי ממליצה לך, להבא, לתחום את קוי העוגיה עם רויאל סמיך, ואז למלא את השטחים עם רויאל דליל יותר. זה פשוט יוצר מראה יותר מדוייק.
 

טלי 234

New member
אחרי כל הבלאגן שהיה עם העוגיות

הראשונות (הרויאל יצא גוש ממש ממש סמיך ולא הצלחתי לעבוד איתו עד שדיללתי קצת) החלטתי לוותר הפעם על התיחום. הרעיון המקורי היה לתחום ברויאל שחור- אני משערת שזה יבוא עם הנסיון...
 
אין ספק שהנסיון יעשה את ההבדל

כשמתקרבים לרמת הסמיכות הרצויה כדאי להוסיף ממש מעט א. סוכר בכל פעם כדי לא להגיע למרקם סמיך מדי פתאום, ואז להתחיל לדלל וחוזר חלילה. עם הזמן תזהי את הסמיכות הנכונה והכל יראה קל יותר
 

טלי 234

New member
שכחתי-זקוקה להצעת הגשה ../images/Emo13.gif

רוצה להביא למארחים בחג (משפחה, אמרו בלי מתנות) בעקרון יש שלושה אנשים שאני רוצה להביא להם ולכל אחד יהיו בערך 6 עוגיות גדולות יחסית (חלק נשברו בנסיון הראשון...). אני רוצה לעשות משהו פשוט ונחמד - יש רעיונות?
 

האוהבות

New member
טלי, העוגיות נראות צבעוניות

ומזמינות לתת בהן ביססססס. בעין בלתי מקצועית (רק של זללנית...) הן מקבלות אצלי 10. (סורי, הלכו האיקונים)
 

גאמידם

New member
איזה יופי טלי! אני בפעם הראשונה שלי

לא הצלחתי ככה- ומאז יצא לי החשק... איך זילפת? עם שקית? או משהוא יותר מקצועי? נראה לי שמאד ישמחו לקבל את מעשה ידייך! ונתת לי חשק לנסות שוב!
 

טלי 234

New member
../images/Emo6.gif ממש לא משהו מקצועי...

החלטתי בפעם הראשונה לנסות עם מה שהיה בבית כדי לראות אם אני אוהבת את זה לפני שאני מתחילה לקנות ציוד. קודם כל (ומזכירה שפעם ראשונה אני עושה את זה אז אין לי ממש ידע מקצועי)- ממליצה לשחק עם הסמיכות של החומר, כי בהתחלה הרואיל שלי היה סמיך מדי וממש הרס לי כמה עוגיות
. זילפתי עם שקיות סנדוויצים פשוטות. לאט לאט שיפרתי את האחיזה והזילוף. בעקרון שמתי את החומר באחת הפינות של השקית, קשרתי אותה (אחרי כמה נסיונות ראיתי שזה עובד הכי טוב בנתיים) כמה שיותר קרוב לחומר כדי ליצור לחץ, וחוררתי עם קיסם. גיליתי (בדרך הקשה כמובן, אלא מה) שעדיף לחורר את השקית בפינה אבל בערך ס"מ מעל ה"תפר" של הפינה (מקווה שברור. לא בתחתית של השקית אלא בדופן הצדדית) ואז פחות נמרח (אצלי אחרי התפר השקית טיפה ממשיכה וזה מרח חומר). בטח יש עוד מלא טיפים, אלו שלי בנתיים. האמת שגם לי טיפה ירדה המוטיבציה בהתחלה (רואה רק את הפשלות) אבל הפורום החזיר אותה
 

טלי 234

New member
לא, צבעים רגילים שקנינו ב-mr cake

כתוב עליהם CHEFMASTER GEL BASE COLOR. הורוד כהה, למשל, פשוט עשוי מאדום שנקרא NOEL RED.
 
למעלה