העוזרת הייתה

מילקי110

New member
העוזרת הייתה

איזה כיף לי עכשיו הבית שלי נקי . היא תאילנדית שנושאה לישראלי ויש לה ילדה .

וכפי שאמרתי לא הפרעתי לה במאום , והיא אמרה שהיא תוכל אחת לשבועיים בימי שישי אז אולי אהפוך את זה לקבוע כי באמת הגעיל אותי מה שהיה כאן , איכסה

אני אדם שמאד אוהב אסתטיקה , ניקיון , דברים יפים .. איכסה מה שהיה כאן , מגעיל מאד ... היא שאלה אותי האם רק אני גרה בדירה ? אין ילדים ? זה עורר בי מחשבה שגם לעוזרת יש בית לחזור אליו ואני לבדי

כפי שאלומה כתבה עצוב לי שאני לא נורמלית . ביום חמישי הילד הגיע לעבודה היה כיף , אני נהנית מהשיחות איתו זה ממש לא בקטע רומנטי , אני גם אדם של שיגרה ודברים קבועים אם הילד לא בא או חברתי מהעבודה אני מרגישה שמשהו

מתערער , אינני אוהבת שינויים . הילד חמוד הוא ניסה להתייעץ איתי מה לעשות בעיניין העבודה ואמרתי לו שהלימודים הכי חשוב .

קראתי בספר שאני קוראת עכשיו שאנחנו בני האדם כל הזמן בתזוזה ושהמוות מתחיל כאשר נשתקע בספה ונקום ממנה רק לאכול , ולהשתין - אני לא רחוקה מהתאור הזה למרות שאני קמה רק לעבודה , לבריכה אבל מעבר לזה

לפי מילות הספר ( ספר מקסים אגב של מירה מגן סופרת שאני מאד אוהבת יש לה שפה מדהימה ובכלל אני מאד אוהבת אותה ) המוות התחיל , אלה לא חיים לא ולא . לעוזרת , לרופא , לבנות מהעבודה להם יש חיים מה שזה אלה לא חיים

זה כפי שהספר תיאר זה מוות .

איזה יופי שבאה עוזרת!

איך מצאת אותה? כמה היא לוקחת לשעה? גם לי יש עוזרת בימי שישי פעם בשבועיים

ואיך קוראים לספר שאת קוראת?

מילקי110

New member
עיניים כחולות מידיי

זה השם של הספר, מאת מירה מגן.

מצאתי אותה דרך האינטרנט דרך יד 2 , היא לוקחת 50 ש"ח לשעה ( זה מה שהרוב לוקחות ) + 13 ש"ח לנסיעות

ואכן כיף גדול שיש עוזרת כי כפי שכתבתי , איכסה ....

עכשיו אתפנה למצוא חתול , אגב אלומה איפה את שמה את הארגז חול ? אני לא יודעת איפה לשים את זה

אני יאמץ מעמותה כמובן , אני צריכה גם לקנות מנשא .

את עושה לחתולה שלך טיפול נגד פרעושים ?

אני אלך על זה , אני אקנה דברים ואני יאמץ חתול אולי בהמשך גם כלב כי אני גם מאד אוהבת כלבים אבל קודם חתול .

מקווה שאהיה אמא טובה ..

אני מניחה את הארגז יחד עם האוכל והמים

במרפסת המטבח. אני לא עושה לה טיפול נגד פרעושים, כי היא לא יוצאת מהבית ולא פוגשת בחיות אחרות. כשהייתה גורה קטנטנה עשיתי לה נדמה לי שניים או שלושה חיסונים וטיפולים נגד פרעושים, ואז כבר לא היה צורך. בכל מקרה אל תקני קולר נגד פרעושים, זה סתם עושה להם אלרגיות וגירודים. חתולים זה כיף
.

בכמה שעות העוזרת מספיקה לנקות אצלך?

מילקי110

New member
הפעם היה בלגן רציני

היה לי בלגן רציני אז זה לקח חמש שעות

אבל אני מניחה שזה גם יכול לקחת שלוש , ארבע .

אני רוצה שזה יהיה אחת לשבועיים כי באמת כפי שכתבתי איכסה .. זה פשוט גם עושה לי רע מבחינה נפשית , לכלכוך .. איכסה ..

חוץ מהארון בגדים , אני אף פעם לא מוצאת כלום שזה מסודר או יותר נכון מבולגן בארון , רק כאשר זה על המיטה . אני לא יחידה בזה גם חברתי לקבוצה כאשר הייתי אצלה בבית ראיתי בלגן בארון

נפש סוערת = בלגן ..

* משעמם מאד , אני אלך לבריכה עוד מעט אבל מעבר לזה , שיעמום המוות .

חברתי לקבוצה התקשרה ופחדתי להציע לה שניפגש מחר , יש בי עדיין חשש גדול מדחייה , ומלא . למרות שנפגשנו כבר כמה פעמים עדיין חשש..המילה "לא" .

כאשר הייתי ילדה ההורים הסכימו להכל , מבחינה חומרית קיבלתי כל מה שרציתי ואף פעם לא נאמר "לא" כמובן שלא דברים ב 5000 ש"ח אבל כל פעם כאשר היו נוסעים לחו"ל , בשמים , איפור , מה שרציתי ובגלל זה המילה הזאת

"לא" אני לא אוהבת אותה , לא אוהבת לשמוע "לא" .

הייתי בכיף מסניפה עכשיו ריח של כלור
|בו

ד"א השותפה שלי היא אחד האנשים היותר בריאים בנפשם שיצא לי לפגוש בחיים, והארון שלה מבורדק שאין דברים כאלה. היא אמנית, והכול נופל ונשפך מכל המגירות ומכל הארונות והרצפה עמוסה, אי אפשר לדרוך שם בכלל... אז לא תמיד זה מראה על המצב הנפשי. אבל אין ספק שסדר חיצוני עושה טוב גם בנשמה, את זה אני יודעת מעצמי.

מיצי2013

New member
אהבתי

רוצה להאמין שהברדק שלי זה בגלל שאני כ"כ עסוקה בלחיות שאין לי זמן לשים לב לפיצ'פקעס
אבל רוב הזמן זה נראה כאילו פשוט אין לי כוחות לסדר. זה שאתה מבלגן לא אומר שאתה חי....
(אבל האמת שנראה לי שזה הופך לבעיה רק אם זה מפריע. ולי זה לא כ"כ מפריע ואפילו נחמד שהסביבה דינמית ותוססת (=דברים מפוזרים))

מילקי110

New member
דיכאון

אין ספק שאני מתאימה לפורום הזה . ללא צל של ספק . צריך גם דיכאון והלוקים בנפשם .

כאשר הייתי היום בבריכה חשבתי לעשות כאן סקר ולשאול מה המקום החביב עליכם ? מה מוציא אתכם קצת מהדיכאון ?

במקרה שלי נמל ת"א והבריכה , אכן הריח של הכלור , אנשים מסביב , אנשים שמחים , הבריכה היא גם מקום של בילוי אין ספק שזה עושה משהו מבחינה נפשית

אבל כמו אם הנמל ברגע שיוצאים משטח הבריכה צוללים לתוך בריכה אחרת .או יותר נכון צוליים חזרה . לא מכירה הרבה אנשים בעבודה שלי או בכלל שנמצאים ככה לבד

אוכל ? עליתי על זה אני אוכלת משעמום , בכלל לא בא לי , רוב הזמן לא בא לי זה משעמום , ומחוסר סיפוק אחרי שחזרתי מהבריכה קראתי קצת ספר ונרדמתי , עכשיו קמתי וישר במוח : אוכל , מה כבר עוד יש ?

גם לפני שנרדמתי אכלתי . אכלתי גלידה דלת שומן אחרי הבריכה , אחרי זה כמובן שהתקלחתי ושטפתי את הבגד ים . אחרי זה אכלתי סלט ירקות . ועכשיו אני אוכל שוב , ולא מתוך רעב בכלל לא בא לי .. זה מתוך שעמום ,

כל הזמן חולף לי בראש , מה עשיתי רע , למה זה מגיע לי ? אני יודעת שלא צריך לשקוע ברחמים עצמיים זה לא מוביל לשום מקום אבל קשה שלא , בכל מקום יש אנשים מסביב לא כולם יפים רובם מכוערים , ראיתי בבריכה מישהו שעיר ברמות

שלא ראיתי מזמן , איכסה והוא היה עם ילד כלומר - מישהי עם כל האיכסה שכבה איתו . ורוב האנשים לא יפים מעט מאד אנשים נראים כמו בר רפאלי ועדיין לכולם יש ילדים וכו' , אולי אם היה בי את החשק לזוגיות כמו החשק לאוכל אז זה היה טוב

אבל לא ניחנתי בזה , אני רוצה בן זוג אבל יש בי מבפנים איזה משהו , לא יודעת מה זה , פסיביות , הפרעה נפשית ללא ספק , לא יודעת איך קוראים לזה . עוד מעט אוכל , שמתי מים שירתחו , אני בכלל לא רוצה , אני לא רעבה בכלל , לא בא לי

אבל מה יש חוץ מאוכל ? כלום ..וזה פטתי אבל זאת האמת , הריגוש יבוא מקצת רביולי שמוכן בדקה . אני בכלל לא רוצה אני לא רעבה בכלל . לא בא לי , אבל חוץ מזה אין לי כלום בחיים האלה , כלום .

מילקי110

New member
הלכתי לישון וקמתי באמצע הלילה

ואני לא מצליחה להירדם שוב , איך שזה נראה לא אצליח לקום לעבודה מחר , אם אני לא ישנה מינימום 5 שעות אני לא מסוגלת לתפקד .

הילד היה אתמול בעבודה אבל ממחר הוא אמר שהוא לא מגיע לשבוע , כבר אתמול הוא הלך מוקדם והוא היה לי חסר , משעמם בעבודה בלעדיו הוא יושב לידי ורק הנוחכות שלו מרגיעה אותי

כי הוא ילד טוב , וטוב של אנשים זה נדיר .

* אתמול גם ראיתי בפייסבוק מודעה של גור חתולים ממש חמוד , התקשרתי והתסבר שהבחורה גרה בחיפה , אבל היא אמרה שמישהי באה לראות אותו אבל במידה ולא היא תהיה אפילו מוכנה להסיע אותו לרמת גן ,

יש לה גורה בת חודש וחצי ועוד שני גורים בני חודשיים וחצי . במהלך השיחה הרגשתי שהיא מנסה לדחוף לי את הגורים בני החודשיים וחצי , למרות שאני התעניינתי יותר בגורה בת החודש וחצי . ואז היא אמרה לי שאכן זאת שבאה לא רוצה אותה

והיא אמרה שהיא וחבר שלה יוכלו להביא אותה בסופ"ש אלא עם כן אני רוצה להגיע אליה . על פניו זה נראה לי מטורף להסיע חתול מחיפה , הסברתי לה במסרונים שלא אוכל להגיע אליה כי אין לי רכב וסופ"ש זה טוב כי כך אוכל להתארגן לקנות אוכל

מנשא , חול , צעצועים . לא שמעתי ממנה ואז כאשר התעוררתי באמצע הלילה ראיתי הודעה בטלפון , נכתב שם מסרון על ידה , שהיא מצטערת שהיא לא חזרה אליי כי היא הייתה בהליכה , ושבזמן הזה חבר שלה מצא בית לגורה בת החודש וחצי

ושאימצו אותה , אבל שהיא התרשמה שאני בית טוב ושהיא תהיה מוכנה להגיע עד אליי עם הגורה בת החודשיים וחצי (שכן הסברתי לכם שהיא ניסתה לדחוף אותם משום מה ) אני מתכוונת להגיד לה "לא תודה " . נראה לי שאלך על עמותה

באזור המרכז הסתכלתי על עמותת SOS חיות ויש שם חתולים חמודים מאד .

כמובן שמה שקרה מדיר עוד שינה מעיניי , מעבר לכל המיסביב הרגיל זה ישר , היא לא רצתה למסור לי , כי אולי היא ראתה את התמונה של בפייסבוק ו... למרות שהסברתי לכם שגם במהלך השיחה חשתי שהיא רוצה לדחוף את הגורים בני

החודשיים וחצי שזה בסדר גמור ..

* וגם אתמול בעבודה הסתובבתי עם חברתי לעבודה שהיא בהריון אומנם בחודשים ראשונים וזה הטריד אותי שכאשר היא תצא לחופשת לידה אז לא יהיה לי עם מי להיות , יש שם נשים אחרות שניסתי אני להתקרב אליהן וזה לא הולך

ואל תגידו שזה הכל בראש שלי כי זה לא נכון , אני אומנם יש לי כל מיני בעיות כפי ששמתם לב אבל אני לא עד כדי כך מנותקת מהעולם . יש להרבה אנשים בעיה איתי , אני אדם שנוי במחלוקת , הדיכאון שלי והסגירות שלי זה משהו שלא להרבה

אנשים קל איתו , הרבה אנשים חושבים אותי למשוגעת . ויש נשים בעבודה שהן יושבות ביחד ואם אני באה לשבת איתן אז הן מדברות אבל אני מרגישה שהן לא מי יודע מה מחבבות אותי , וכמו כן הן צבועות אחת עם השנייה , ואני מרגישה

לא בנוח איתן . עובדה שעם חברתי לעבודה ועם הילד אני מרגישה כן בנוח אבל איתן לא . וניסיתי ואני מרגישה שהן לא מחבבות אותי .. קשה לי מאד בחיים האלה

הנה מחר אני הולכת להיפגש עם חברה מהקבוצה לקפה וזה לא משמח אותי זה לא עושה לי כלום . אני גם תמיד מתסכלת על אלה שלא רוצים אותי במקום על אלה שכן , לדוגמא יש איזו מישהי בקבוצה שלא נראה לי שמעוניינת בחברתי אז

אני מסתכלת על זה " היא לא רוצה אותי" במקום על חברתי לקבוצה שכן רוצה ... וגם בעבודה יש את החברה שלי לעבודה שמחבבת אותי מאד , אבל אני עם אלה שלא רוצים אותי .

יש הרבה אנשים שלא רוצים אותי שלא לדבר על בחורים ... כל הכמיהה שלי היא כרגע בחתול .. חתול זה יהיה נחמד אני אוהבת בעלי חיים אבל גם החתול לא יציל אותי מהשעול ( או שמא כותבים שאול )

ואני לא מבינה , אני אדם מאד אינטילגנטי , אני קוראת ספרים , אני לא רואה האח הגדול ותוכניות נבובות , אני אוהבת לראות ערוץ 8 , ונשינל ג'אוגרפיק , אני אוהבת בעלי חיים , אני רגישה מאד וגם לזולת ואנשים מתאכזרים אליי

וגורמים לי לכאב לב גדול ..הנה תראו אותי בשעה 3:04 ערה , וככל הנראה לא אלך לעבודה מחר כי כפי שאמרתי בלילות שאני לא מצליחה לישון אני לא מסוגלת לתפקד בבוקר או במהלך היום הלכתי פעם לעבודה אחרי שלא ישנתי על הלילה וזה

היה סיוט פשוט בילתי נסבל , גם אחרי שלוש שעות שינה הלכתי לעבודה וגם כן ..

* נ.ב תענוג לחזור הביתה לבית נקי ...אני עצמי נקייה כן כן , ולכלון ובלגן מגיעילים אותי . ( ברור לי שבעל חיים זה גם קצת לכלוך למרות שחתולים הם חיות נקיות אבל אני מוכנה לסבול את זה )

מילקי110

New member
בסוף לא ניפגש היום

מיטל כתבה לי בבוקר " אולי נידחה את הפגישה לשבוע הבא ? לא ישנתי טוב בלילה ואני מאד עייפה"

זאת לא פעם ראושנה שמיטל דוחה פגישות איתי , כי אני לא בראש מעינייה.

זה בסדר גמור . אני רוצה חתול , חתולים יותר נאמנים מבני אדם , בסופו של יום ארצה גם כלב , שהם בכלל , כלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם

גם חתולים האני מאד אוהבת . אהיה אישה משוגעת אם עשרה חתולים וכלב , אולי שני כלבים וזהו .. הכי טוב . לא ? חיי הנפלאים .

מזל שיש בעלי חיים , אחרת ... ראיתי פעם בסרט דקומנטרי על מישהו שאמר שהוא רצה להתאבד ( ואני חלילה לא רוצה להתאבד ) בגלל שאנשים איכזבו אותו זה סיפור אמיתי

הוא גיי , והוא היה בקשר עם מישהו , ואז אותו מישהו אמר לו שהוא בקשר איתו רק בגלל הכסף שלו , וגם אמר לו שהוא מגעיל אותו ודוחה אותו , ואדם מתאר איך שהיו לו כדורים ושהוא אמר שהוא רצה לגמור עם הכל

והכלבה שלו באה וליקקה אותו וגם העיפה את כל הכדורים , והוא אמר שהוא החליט לא לעשות את זה רק בגללה ... שהיא הצילה אותו ....

מילקי110

New member
בסוף כן ניפגש

היא שלחה לי עכשיו מסרון ובו היא אומרת שהיא התאוששה ושאם זה בסדר שניפגש כמו שקבענו

יש עוד תקווה כן כן , ישר נזרקתי אל תוך בריכת הלא רוצים אותי ולא סובלים אותי .

אני עדיין מרגישה רע כמובן , שכן הסברתי לכם שחסר לי את הבורג הזה בגוף או במוח שגורם לאדם להרגיש טוב

גם הכדורים לא עוזרים בכך . פשוט סוג של נכות . אי יכולת לשמוח ולהיות מרוצה

Lady Stark

New member
מותק

לאט לאט את לומדת שהתחושה הזאת של לא רוצים או לא סובלים אותך היא תחושה ולא אמת.
אני גאה בך.

שולחת חיבוק

מילקי110

New member
עוד לילה לבן

כמו אתמול בלילה , הלכתי לישון בעבר בלילה , וקמתי באחת ומאז לא הצלחתי להירדם.

ודווקא הייתי מאד עייפה בגלל אתמול בלילה והשחייה ועדיין ..

מילקי110

New member
שוב לא הלכתי לעבודה היום

בגלל שלא ישנתי בלילה כמו שצריך

מה שכן הלכתי לחנות שמוכרת ציוד של בעלי חיים וקניתי דברים יש מצב שמחר יהיה לי גור חתולים בבית

הוצאתי כסף לא חסכתי . ואני לא אחסוך מאום אוציא כמה שצריך , קניתי אוכל של גורים , כלוב בישביל לקחת אותו ושיהיה לי במה לקחת אותו לוטרינר , צעצועים , חול , כלי לשים את החול , כלים לאוכל ומים

הוצאתי מעל 300 ש"ח . אני לעולם לא אחסוף מאום .. אני מקווה שמחר כבר אוכל לאסוף אותו ... גור חתולים , כאשר יהיה לי אותו אני אעלה לכם תמונה . שיהיהפה קצת נחת .

מעבר לזה הכל חראגיל , אני יודעת שהחתול לא בא לפה לגאול אותי , חתולים גם רוב חייהם ישנים ... אבל בלי קשר הוא לא מסוגל לגאול אותי ... הוא רק בא לרכך קצת , אני גם מאד אוהבת בעלי חיים כך ש.. נראה לי שיהיה לו טוב כאן

מקווה שאהיה אמא טובה . כך גם אוכל להיכנס לפורום נוסף יש פורום של " חתולים" אוכל לחפור שם ולשאול מלא שאולות ...

* ביום חמישי יש לי ביקורת אצל הפסיכי , נראה לי שהכודרים לא עובדים , אני עדיין מרגישה רע , וגם פתאום הבעיות שינה האלה .. מוזר . אני לוקחת את הכדור בבוקר

וגם אתמול החברה שנפגשתי איתה סיפרה לי שגם היא לוקחת רסיטל כבר כמה שנים והיא סיפרה לי שאצלה זה עשה פלאים , היא אמרה לי "מדהים נכון ?" יש לציין שהיא לוקחת בשילוב עם משהו .. אז...

ומעבר לזה אני באמת לא מרגישה שינוי . עדיין חרא . כי הנה , פגישות עם חברות , הלכתי לחנות של החיות ( מוכרת ציוד כן ? לא בעלי חיים חלילה ) חשבתי שזה ישמח אותי כי הנה הגור חתולים קרוב מתמיד וכלום נאדה .. רק רע כל הזמן

אולי ביום חמישי יהיו לו תשובות , למרות שקשה לי להאמין מה שהוא יעשה זה בטח יחליף לי למשהו יותר כבד . ודווקא לא הייתי רוצה כדור כבד , רציתי רסיטל בגלל שהבנתי הוא מהמשפחה של הציפרלקס שזה אומר כדור קליל ללא הרבה תובעות

לוואי .. רע מאד

Lady Stark

New member
איזה כיף. חתולי

מילקוש, החתול יוכל לפתוח לך עולם רגשי חדש וגם יהיה לך דבר קטן ואהוב לחזור אליו הביתה כל יום. אני ממש שמחה בשבילך.
לגבי הרסיטל, יש שישה כדורים שונים בקבוצה הזאת שהיא יחסית קלה. אז יש לך עוד מגוון לנסות ממנו.
תגידי, יש חדש לגבי טיפול פסיכולוגי?

מילקי110

New member
אין חדש

אין חדש/ בנוגע לטיפול הפסיכולוגי , כי אין בי כוחות לחפש

האמת שמיטל נתנה לי את הטלפון של המרפאה באיכלוב שאליה היא הולכת אני אנסה להתקשר לשם

למרות שאני חושבת שזה שייך לפי מקום מגורים ואז זה אומר שאני שייכת לתל השומר ושאיכלוב זה לתושבי ת"א אבל אני אנסה .

אין לי כסף לפסיכולוג פרטי נראה אולי דרך הקופה , אבל כאמור אין כוחות.

ותודה , אני בטוחה שחתול ישפר קצת את מצב הרוח . אבל כפי שאמרתי אל לתלות על כתפין הקטנות את המעמסה של לגאול אותי

אני מביאה אותו מתוך אהבה לבעלי חיים .

למעלה