העולם במה.

A Modern Myth

New member
העולם במה.

אנשים הם שחקנים, מתחפשים, עוטים מסיכות, מקריאים מתוך דף כתוב ולא מתוך לבם, עושים זאת כדי לרצות את הקהל, את אנשים אחרים, נהנים מתשומת הלב, משקרים. נחמדים בעל כורחם, מחייכים מתוך חובה, משקרים מתוך הרגל, עוזבים מתוך בחירה. בבמה רחבת הידיים השחקנים עומדים בקדמתה, נהנים מהתשואות ומזרי הפרחים, מחייכים בתוך מסכתם, ואלה ללא המסיכות והתחפושות, ללא התסריט המוכן מראש, עומדים מאחור. אין בלבם שמץ של ספק שעשו את הדבר הנכון, אבל מי לא היה רוצה להיות בקדמת הבמה? מסכתם כל כך יפה, כה צבעונית ומרשימה, מושכת אליה צופים רבים שמתפעלים ממנה. מתפעלים מהבל החן ושקר היופי, מתעלמים ממה שמוסתר מאחוריה. וכשהמסיכה יורדת, ההתלהבות נעלמת, הפרצוף האמיתי אינו מושך יותר, אינו צבעוני ואינו יפהפה. עם הזמן, כל המסיכות ירדו. הקהל יתפזר והווילון יסגר, ורק אני אשאר בסוף הבמה, מסופקת מעצמי על שעשיתי את הדבר הנכון. המחופשים לשעבר יכעסו על עצמם, שהחליפו חברות אמיתית בתהילה רגעית, ואני רק אגיד שאפשר להיות יפים גם בלי מסיכות. פשוט היו עצמכם. אנשים הם שחקנים.

קוקי500

New member
כולם שחקנים ...לצערי ../images/Emo151.gif

השאלה כמה אמינים ...? כן מבינה גם אני לא מסתדרת בעולם המסיכות לא פעם התעוררתי במקרה למציאות הזאת ששמה כל סרט או הצגת תיאטרון בכיס הקטן והיממה אותי שוב עוד שטרם הגליד הפצע הישן לצערי הפרצוף האמיתי ...לא עובר מסך אנחנו נישארים בודדים כך או כך .. מנסים להילחם לא נהנים מההצגה כן גם אני חולמת עדיין חולמת על מציאות אמיתית ויפה עירומה ויחפה ... שמכילה יותר ויותר אנשים שלא מאבדים את עצמם בתוך תפקידי השחקנים אמיתי נוגע אהבתי בעיקר אהבתי לדעת שישנם עוד אנשים שחושבים כמוני ולא אוהבים תחפושות .. נו טוב בפורים זה מקובל אין כמו להיות עצמך כי אם לא ...זה כמו לא להיות בכלל אני שואפת במקרה להיות גם על הבמה אבל רק לומר משהו ולרדת ושוב לעלות

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
החיים זה משחק...

מי שיודע לשחק אותו טוב יותר, אולי מצליח יותר....אבל עדיין הוא פחות אמיתי, פחות נאמן לעצמו. יש אנשים שאולי זה פחות חשוב להם, מעדיפים לאבד את עצמם בשביל הצלחה, לדעתי זה לא שוה את זה. הנאמנות לעצמך היא הכי חשובה. סתם,ללא שום קשר, ראיתי עכשיו את הסרט "המשחק" עם מייקל דאגלס...בהחלט מומלץ....

למעלה